Accepterar Asu onlinevetenskapliga kurser för deras sjuksköterskeprogram

Hösten 2021 kommer förstaårsstudenter som uppfyller följande kriterier att erbjudas direkt tillträde: Topp 10% av gymnasieutexaminerade som tar examen eller 3 år i utbildning. Totalt 50 kompetenskurser (av dessa 4 är baserade på examenstal). Om du utför naturvetenskapliga (eller matte) prov utan brister (1-0 betygsskala).

Är Asu sjuksköterska svårt att komma in i?

Examenskraven för huvudämnen vid Edson College of Nursing and Health Innovation är högre än vid de flesta offentliga universitet. Kraven för de bästa 10 % av gymnasieutexaminerade måste uppfyllas när läsåret börjar hösten 2022. GPA på 3. I sex kompetenser tog eleverna åtta klasser. Eleverna tog tio klasspass och klarade fyra kompetenskrav. Om inte måste du betygsätta på 00-skalan.

Vilka vetenskapskurser tar sjuksköterskestudenter?

Kursämne

# Terminer

Allmän kemi

1 termin allmän kemi med labb

Biologi

2 terminer med labb

Mikrobiologi

1 termin med labb

Mänsklig anatomi

1 termin med labb

Vilken huvudämne är sjuksköterska på Asu?

Det finns flera unika vägar för att få en Bachelor of Science in Nursing. Ett kliniskt sjuksköterskeprogram i den övre avdelningen och det traditionella prelicensuret förbereder studenter som vill bli legitimerade sjuksköterskor genom att slutföra en Bachelor of Science i sjuksköterskeprogrammet utan någon examen att tjäna men ett gymnasieexamen.

Är Asu sjuksköterskeprogram konkurrenskraftigt?

För att fylla de återstående studentplatserna på vårt kliniska sjuksköterskeprogram i övre divisionen bör varje sökande ansöka som om de vann en direkt antagning.

Kan du få en sjuksköterskeexamen från Asu?

Med Arizona State University kan en Bachelor of Science in Nursing-examen göras på fyra olika vägar: Traditionell Prelicensure Clinical Nursing-programmet. BSR Accelererat. Studera för en RN till magisterexamen i omvårdnad.

Hur länge är sjuksköterskeprogrammet på Asu?

Under hela året kommer du att studera för våren, sommaren, hösten och efteråt. Det finns för närvarande ett program igång på ASU Downtown Phoenix campus.

Vilken GPA behöver du för att komma in på Asu sjuksköterskeprogram?

Det är tre procent av avgångsklassen på gymnasiet som är bland de 25 bästa. En ASU-kompetenskurs med 30 GPA (baserat på fyra). Det finns ingen 0, så en kombinerad läs- och skrivupplevelse plus mattepoäng som motsvarar 24 ACTs (antingen 1170 SAT), eller ACT- eller SAT kombinerad läs- och skrivupplevelse.

Vilken GPA behöver du för att komma in på sjuksköterskeskolan?

Minsta GPA är ofta en 3:a i de flesta BSN-program. ADN-program sätter vanligtvis ett minimum på cirka 2, vilket är grunden för deras policy. 0 till 2. 75 intervall. Studenter anses vara diskvalificerade om de fått ett sämre betyg i förkunskapskurser. För att vara konkurrenskraftig måste du överträffa dessa minimikrav. För att uppfylla dem, öka dina mål högre.

Är Asu svårt att komma in i?

Högst 84 ansökningar accepteras av ASU. För varje 100 sökande kvalificerar 85 för övervägande. Som ett resultat av detta är skolan lätt selektiv. Studenter förväntas ha en 3,8 eller högre GPA. Deras antagningskriterier leder nästan säkert till att du får ett om du uppfyller dem.

Måste du ta vetenskap för omvårdnad?

Det är inte strikt en naturvetenskaplig klass, utan snarare en allmän översikt av vetenskap, eftersom det involverar vetenskapsbaserad undersökning. Att tillämpa kunskapen i syfte att behandla sjuka och skadade patienter är målet. För att en sjuksköterska ska bli mycket framgångsrik i sin karriär är det viktigt att ha en förståelse för hur kroppen fungerar.

Behöver sjuksköterskestudenter kemi?

En sjuksköterskeutbildning kräver att du tar naturvetenskapliga klasser i kemi. I ett sjuksköterskeprogram oavsett nivå är anatomi och fysiologisk kunskap på avancerad nivå viktiga.

Behöver sjuksköterskestudenter fysik?

Fysik krävs inte i sjuksköterskeprogram. Du kommer sannolikt att (eller borde) behöva ta anatomi och psykologi (vanligtvis två termer), mikrobiologi och kemi (vanligtvis två termer). I huvudsak beror mänsklig fysiologi på att förstå grundläggande fysikprinciper.

Vilken är den bästa majoren för omvårdnad?

Sjuksköterskeexamen som Bachelor of Science in Nursing (BSN) erbjuder de bästa karriärmöjligheterna direkt efter gymnasiets examen. Det krävs av många arbetsgivare idag att de har en grundutbildning inom sjuksköterskeutbildning.

Relaterade Artiklar

Back to top button