A30, det avancerade och mångsidiga spelheadsetet enligt ASTRO

Astro A30 © Astro

Med sin A30 avser ASTRO ” bryta spelets gränser “. Detta är i alla fall vad pressmeddelandet publicerade för sin nya spelheadset.

Känd och erkänd, “A”-familjen från ASTRO Gaming välkomnar en ny medlem, A30. Detta kännetecknas av sin modernitet “, återigen för att använda formuleringen av varumärkets kommunikatörer.

För att uppfylla alla önskemål?

Skämt åsido, speciellt eftersom ASTRO verkligen har några argument att göra med sin A30. För det första insisterar tillverkarens dotterbolag till Logitech på mångsidigheten hos sin produkt.

Astro A30 © Astro

Tanken är givetvis att passa en så bred publik som möjligt, men också att anpassa sig till dagens spelares användningsområden. Således kan A30, förutom 2,4 GHz Lightspeed RF-systemet designat av Logitech, anslutas via Bluetooth för att spela samtidigt som du lyssnar på musik på en onlineplattform.

Astro A30 © Astro

ASTRO Gaming har även tänkt på trådbunden anslutning via ett klassiskt 3,5 mm-uttag för att till exempel kunna ansluta till en Switch-konsol. Å andra sidan är det inte tal om att ansluta den till USB, och ASTRO insisterar på möjligheten att justera profilerna för spel, röst och musik med Logitech G-applikationen.

Autonomi och anslutningskvalitet

Två färger av A30 finns tillgängliga: en vit modell och en annan blå (“marinblå”) medan ett system med etiketter för högtalarna gör det möjligt att anpassa produkten. Denna anpassning görs från varumärkets officiella webbplats.

Astro A30 © Astro

ASTRO Gaming betonar memory foam vaddering med vridbara öronkåpor och ett lätt justerbart pannband för extra komfort. På mikrofonsidan befinner vi oss i närvaro av en modell på en löstagbar stav med dessutom en integrerad mikrofon för att klara sig utan staven om du bara vill ringa ett samtal.

Astro A30 © Astro

Högtalarna är designade runt 40 millimeters givare vars kvalitet ASTRO uppenbarligen stoltserar med. Låt oss också behålla en autonomi av ” mer än 27 timmar “, förmodligen i Bluetooth-läge, vilket ASTRO inte anger. Vana vid avancerade produkter ändrar tillverkaren inte sin melodi med A30, vars pris är satt till 249 euro. Ja, det borde vara av utmärkt kvalitet.

Källa: ASTRO pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button