A Journey to the Center of the Earth-serien förbereds

Jorden runt på 80 dagar © BBC One

Jag hoppas att du gillar Jules Vernes verk, för en tredje serie inspirerad av hans skrifter ligger i korten. Den här gången är det Resa till jordens mitt vem är orolig.

Det kommer att övervakas av samma produktionsbolag och showrunner som Runt världen på 80 dagar.

Alltid mer Jules Verne på den lilla skärmen

För några månader sedan meddelade Disney + Nautilus
en serie baserad på romanen 20000 Ligor Under havet. Den 20 december är det anpassningen av Jorden runt på 80 dagar som kommer att lanseras på BBC och France 2. Observera också att serien bärs av David Tennant (Läkare som) har redan förnyats för en ganska fantastisk säsong 2.

Men som om det uppenbarligen inte vore nog har produktionsbolagen bakom, nämligen Slim Film + Television och Federation Entertainment, meddelat att ytterligare en anpassning av Jules Vernes romaner har beställts: Resa till jordens mitt. Showrunner av Jorden runt på 80 dagarAshley Pharoah (Liv på Mars) kommer också tillbaka.

Skådespelarna, som återigen kommer att behöva bära den mångsidiga historien om professor Lidenbrock och hans expedition som ger sig iväg för att söka mänsklighetens hemligheter i hjärtat av vår planet, är uppenbarligen inte känd ännu.

Källa: mängd

Relaterade Artiklar

Back to top button