8 säkra webbplatser för att hitta nya teckensnitt för Windows 10

Det är lätt att få tag i typsnitt, men sajterna där du kan ladda ner dem är inte alltid tillförlitliga. Så vitt du vet kan typsnittswebbplatser innehålla virus och utsätta din dator för risker.

Idag ska vi ta en titt på några av de mer pålitliga webbplatserna där du säkert kan ladda ner nya typsnitt för Windows 10 .

Att förlita sig på den här webbplatsen för gratis typsnitt kommer att få dig att känna dig säker. När allt kommer omkring finns Google-namnet överallt.

Google Fonts ger teckensnitt som är öppen källkod, så att du kan använda dem hur du vill. Vill du krydda ditt worddokument med dem kan du göra det. Om du vill skriva ut dem på en mugg, gör det sedan kommersiellt, du kan göra det också.

På hans sida har du en lekplats. Du kan förhandsgranska teckensnittet, justera dess storlek och välja vad du vill att det ska skriva.

Sökfunktionen är utformad för att bläddra i databasen med gratis typsnitt. Du kan också visa teckensnitt efter kategorier, språk(Kategorier, Språk, ) och teckensnittsegenskaper(Teckensnittsegenskaper) .

Det här är ett av de bästa ställena att få fantastiska nya typsnitt för Windows 10 . Den är lätt att använda och innehåller kategorier som t.ex Fint och Dingbats .

Detta är användbart om du redan har den stil du vill ha men vill kolla in liknande typsnitt.

Du kan också se området nyligen tillagda typsnitt(Nyligen tillagda teckensnitt ) för att söka efter nya teckensnittstillägg. Hur(Bara) och in Google Fonts kan du se hur typsnittet ser ut med en blick, så att du enkelt kan göra ditt val.

1001 Free Fonts har funnits ganska länge. Om du inte är ny på att ladda ner gratis typsnitt, kanske 1001 gratis typsnitt är bekanta för dig.

Det är enkelt att kolla in dess kategorier eftersom de alla är ordnade i alfabetisk ordning.

Teckensnitten som erbjuds på 1001 fonts-webbplatsen är gratis för personligt bruk. Om du vill köpa licenser för dessa kommersiella typsnitt finns det en knapp på webbplatsen som låter dig göra det.

Du kan också enkelt se de typsnitt du ska ladda ner. När du har skrivit in din text väljer du bara önskad text för den. storleken(Storlek) och Färg(Färg) .

För att använda den här webbplatsen klickar du bara på sökfältet om du redan har namnet på ditt teckensnitt. Om inte, FontSpace kommer att stödja dig. Den har 60 000 gratis typsnitt.

Du kan scrolla ner och gå till listan populära typsnitt(Populära teckensnitt) . Där kommer du att se träffar.

Syftar du på en specifik teckensnittsdesigner? Du kan sedan se ” Teckensnittsdesigners(Font Designers)” för att kolla in dem.

Och om du vill veta mer om de senaste teckensnittstilläggen, gå bara till ” Nya typsnitt(Nya teckensnitt)”. Där kan du få namnet på de nya typsnitten för Windows 10 och se hur de ser ut.

du kan också besök bloggen(Teckensnittsblogg) om typsnitt. Där kan du läsa intressanta och informativa artiklar som t.ex “Vikten av att välja rätt typsnitt(Vikten av att välja rätt typsnitt)” och “De drunknades hemlighet(The Mystery of the Drowned Type) Font”.

Många webbdesigners besöker den här webbplatsen. Den är stilren och dess färger matchar bra.

En av etiketterna i dess kategorier är teckensnitts-ID(Teckensnittsidentifierare). Denna funktion bestämmer typsnittet för dig.

Så om du ser ett typsnitt du gillar kan du bara gå till den här webbplatsen, ladda upp bilden och det hårda arbetet kommer att göras åt dig. Sedan är allt du behöver göra att ladda ner rätt typsnitt.

Detta är en annan lättanvänd webbplats. FontZone gör ingen besviken eftersom det erbjuder dig över 50 000 teckensnitt gratis.

Förutom att söka är ett annat sätt att välja vad du vill ha baserat på den övergripande stilen. Det betyder att du även kan se dess kategorier i alfabetisk ordning.

Om du föredrar förhandsgranskning av teckensnitt kommer webbplatsen inte att skada dig.

Tillsammans med förhandsgranskningen kan du kontrollera annan information om ett visst teckensnitt. Detta inkluderar antalet nedladdningar, så att du kan bedöma dess popularitet.

Att ladda ner teckensnitt från abstrakta teckensnitt är mycket enkelt med framträdande nedladdningsknappar. Du kan hänvisa till dess sökfunktion eller se vart den tar dig kategorier(Kategorier ).

Om du bara vill se vad som finns där, då sektionen ” Mest populära typsnitt(Most Popular Fonts)” är det bästa stället att göra det.

Även i det här avsnittet kan du se hur typsnitten ser ut. Detta och du kan ta reda på om de är för personlig(personligt) eller kommersiell(kommersiell användning.

Även om typsnitten här är lite blandade är de inte att missa heller. Du kan se senaste gratis typsnitt(Senaste gratis teckensnitt).

Samt billiga och premium typsnitt.

I kategorisektionen kan du bläddra bland de 100 bästa typsnitten, såväl som typsnitt som gjorts tillgängliga för dig av specifika författare.

Det är väldigt enkelt att få gratis typsnitt online nuförtiden. Google krossar konkurrenterna som alltid, men i det högst osannolika fallet att de inte har det du letar efter finns det gott om alternativa sajter att surfa på.

Det är enkelt att skaffa typsnitt, men webbplatserna där du kan ladda ner dem är inte alltid tillförlitliga. För allt du vet kan typsnittswebbplatser komma med virus och utsätta din dator för risker.

Idag ska vi titta på några av de mer pålitliga webbplatserna där du kan ladda ner nya typsnitt för Windows 10 säkert.

Att förlita sig på den här webbplatsen för gratis typsnitt kommer att få dig att känna dig säker. När allt kommer omkring är Googles namn överallt.

Med Google Fonts är typsnitten öppen källkod, så du kan använda dem som du vill. Om du vill krydda ditt textdokument med dem kan du göra det. Om du vill skriva ut dem på en mugg och gå i reklam med den, kan du göra det också.

På dess hemsida har du en lekplats. Du kan förhandsgranska teckensnittet, justera dess storlek och välja vad du vill att det ska skriva.

Sökfunktionen är till för att du ska kunna gå igenom dess databas med gratis typsnitt. Du kan också se typsnitten efter och .

Det här är en av de bästa platserna där du kan få snygga nya typsnitt för Windows 10. Det är användarvänligt och innehåller kategorier som och .

Detta är användbart om du redan har en stil du vill ha, men du vill kolla in liknande typsnitt.

Du kan också gå över området för att kolla in nya teckensnittstillägg. Precis som Google Fonts kan du med ett ögonkast se hur typsnittet ser ut, så att du enkelt kan göra dina val.

1001 Free Fonts har funnits ganska länge. Om du inte är ny på att ladda ner gratis typsnitt kan 1001 gratis typsnitt vara ett bekant namn.

Det är enkelt att kolla in dess kategorier, eftersom allt är alfabetiskt organiserat.

Teckensnitten som erbjuds på webbplatsen 1001 fonts är gratis för personligt bruk. Om du vill köpa licenserna för dessa kommersiella typsnitt, tillhandahåller webbplatsen en knapp som låter dig göra just det.

Du kan också enkelt förhandsgranska de typsnitt som du ska ladda ner. När du har skrivit in din text väljer du bara önskad och för den.

För att använda den här webbplatsen, tryck bara på sökfältet om du redan har namnet på ditt teckensnitt. Om inte, har FontSpace din rygg. Den har 60 000 freefonts.

Du kan scrolla ner och gå till dess lista över . Där kommer du att se träffarna.

Har du en speciell typsnittsdesigner i åtanke? Sedan kan du bläddra i Teckensnittsdesignerssektionatt kolla upp dem.

Och om du vill ha en sneak peak av de senaste teckensnittstilläggen, gå bara till avsnittet. Där kan du få namnet på nya typsnitt för Windows 10 och se hur de ser ut också.

Du kan också kolla in . Där kan du läsa intressanta och informativa artiklar som och .

Många webbdesigners besöker den här webbplatsen. Det är stilrent och dess färger smälter väl samman.

En av etiketterna i dess kategorier är Teckensnittsidentifierare. Vad den här funktionen gör är att identifiera ett teckensnitt åt dig.

Så om du ser ett typsnitt du gillar kan du helt enkelt gå till den här webbplatsen, ladda upp bilden och det hårda arbetet kommer att göras åt dig. Sedan är allt du behöver göra att ladda ner det matchande typsnittet.

Detta är ännu en webbplats som är lätt att använda. FontZone gör ingen besviken eftersom det presenterar mer än 50 000 teckensnitt för dig gratis.

Förutom att söka är en annan väg att gå att välja vad du vill ha baserat på en generisk stil. Vad detta betyder är att du också kan titta på dess alfabetiskt organiserade kategorier.

Om du föredrar att förhandsgranska teckensnitt kommer webbplatsen inte att komma i vägen.

Tillsammans med en förhandsgranskning kan du kolla in annan information om ett visst typsnitt. Detta inkluderar antalet gånger den har laddats ner, så att du kan bedöma dess popularitet.

Det är väldigt enkelt att ladda ner typsnitt från abstrakta typsnitt med sina framträdande nedladdningsknappar. Du kan vända dig till dess sökfunktion, eller så kan du också titta på var den tar dig.

Om du bara vill se vad som finns där, då Mest populära teckensnitt sektionen är det bästa stället att vara på.

Det är också i det här avsnittet där du kan förhandsgranska hur typsnitten ser ut. Det, och du kan ta reda på om de är för eller använda.

Även om typsnitten här är lite blandade är det inte heller något att missa. Du kan förhandsgranska Senaste gratis teckensnitt.

Samt billiga och premium font-erbjudanden.

I kategorisektionen kan du kolla in de 100 bästa typsnitten, såväl som de som du fått av vissa författare.

Att få gratis typsnitt online är extremt enkelt nuförtiden. Google överväldigar som alltid konkurrenterna men i det extremt osannolika fallet att de inte har det du letar efter finns det gott om alternativa sajter att bläddra igenom.

Relaterade Artiklar

Back to top button