8 bästa Windows 10-teman för den coolaste Windows-miljön

Om du använder din dator mycket kan du bli trött på att se samma miljö hela tiden. fönster. Kanske skulle du vilja ha något mer dynamiskt och tilltalande för ögat. Om du vill lägga lite tid på att anpassa ditt skrivbord Windows det finns många alternativ för detta.

Förutom att bara byta tapeter (tapetbyte) kan du också byta tema helt Windows 10 . Beroende på temat kan detta ändra inte bara din bakgrund, utan även dina skrivbordsfärger och ikoner. Windows och meny. Gör denna ändring till Windows 10 kan vara väldigt enkelt om du följer skaparens instruktioner för varje nedladdning.

Eftersom det finns så många teman kan det vara svårt att hitta kvalitet, roliga och användbara. Så om du letar efter de bästa tillgängliga Windows 10-teman, kolla in några av teman som listas nedan.

Grå Eva

Om du vill installera ett tema som hjälper till att minska belastningen på dina ögon, bör du definitivt prova detta fina mörka tema. Detta tema ändrar inte bara din bakgrund, utan också stilen på dina fönster och menyer.

Detta tema använder bara nyanser av svart eller grått, så det är väldigt lätt för ögonen och kan förhindra trötthet från att arbeta vid datorn.

Ladda ner bakgrundsbild Gray Eve

Mjukt ljus

Detta tema fungerar utmärkt för att dämpa de ljusa vita färgerna i originaltemat. fönster. Den använder också ljusröda och gröna färger för att ändra utseendet på vissa menyer och ikoner för att ändra känslan av navigering.

Om du vill ha ett lugnande, lugnande gränssnitt, ett tema mjukt ljus – bra val.

Ladda ner Soft (Soft) light (Light)

Oxford

Om du vill ha ännu fler gränssnittsändringar fönster, Oxford erbjuder inte bara färgändringar utan också många ikonändringar.

Detta tema mjukar upp och förenklar många av ikonerna i Windows . Detta kan vara mycket användbart om du vill skapa en minimalistisk skrivbordsmiljö.

Ladda ner Oxford (Oxford)

Fibonacci-sekvens

Naturens spiralmönster är i fokus för detta tema. Den levereras med 9 högupplösta bilder för din skrivbordsbakgrund för att ge dig ett vackert utrymme.

Om du letar efter ett skrivbordstema som är mer naturorienterat och inte vill ändra utseendet på ditt gränssnitt helt, Fibonacci-sekvens ändrar bara bakgrundsbilderna på din dator. På så sätt kommer inga menyer eller ikoner att ändras under nedladdning och installation.

Ladda ner Fibonacci Sequence

Förenkla 10 ljus

Det här temat är precis vad namnet antyder – att förenkla fönster, knappar och ikoner för att skapa en subtil men ändå effektiv miljö. Detta tema betalas för 5,99. Men för det här priset får du mycket mer anpassningsbara alternativ än andra gratis teman.

Det ger 5 teman med flera varianter, vilket verkligen låter dig anpassa din upplevelse med Windows . Det ger dig också matchande tapeter, skal Firefox och markörer fönster.

Ladda ner Simplify 10 Light

Lund

Ett annat ämne Windows 10 förknippas med naturen Lund erbjuder mycket rena ikoner, menyer och färgändringar. Huvudfärgschemat är ljusgrönt och dämpat svartvitt. I denna uppsättning teman kan du också ladda ner bakgrundsbilder som kompletterar färgerna.

Alla ikoner du kan ladda ner ser väldigt smidiga och tilltalande ut för ögat än originalikonerna fönster.

Ladda ner Grove

Polyscape

Polyscape är ett enkelt men vackert tema som inkluderar geometriska former och landskapsbakgrunder. Den innehåller 20 HD-bakgrundsbilder för ditt skrivbord som fungerar som ett bildspel, plus några färgschemaändringar för att matcha dem.

Det finns inga ikonändringar i detta tema om du vill behålla dem oförändrade, och det gör det enkelt att ladda ner och installera om du snabbt vill ändra din miljö.

Ladda ner Polyscape

Norr

Detta tema innehåller många stilistiska ändringar av ikoner, menyer och färger. Den är baserad på Nord Colours färgpalett, en cool arktisk blå palett som framkallar lugn och enkelhet. (Nord färger)Nord ger även menyer ett rundat utseende, ändrar deras ikoner och ger en jämn färggradient.

Det här är ett riktigt bra tema om du letar efter en mer drastisk förändring och vill få ditt skrivbord att se riktigt unikt ut.

Ladda ner Nord

Hur man installerar Ämnen(Teman) och temapaket(Temapaket)

Vissa av dessa teman kan kräva ytterligare arbete för att köras fullt ut. Detta beror på det faktum att Microsoft begränsar enkelheten för fullständig anpassning utöver att byta tapeter. Men om du följer några riktlinjer samt instruktionerna från temaskaparna kan du skapa ett nytt skrivbordsutseende Windows kommer inte att vara en stor sak.

När du laddar ner teman från tredje part, se till att din dator accepterar dem. För vissa teman, till exempel från butiken Microsoft , detta krävs inte. De är kompatibla med inbyggda temanfunktioner Microsoft. Men vanligtvis ger de inte ytterligare ändringar som menyikoner och färger. Du behöver UltraUXThemePatcher för att ladda ner teman från tredje part.

Du måste också se till att temat du laddar ner stöder din version. Windows . Ett enkelt sätt att kontrollera detta är att öppna ” Anteckningsbok(Anteckningar)” och gå till ” Hjälp > Om Anteckningar . Den senaste versionen är 2004, men du kanske har 1909, 1903, 1809, etc.

Glöm inte att också skapa en systemåterställningspunkt innan du gör några justeringar på din dator, ifall du behöver gå tillbaka av någon anledning.

Om du använder din dator ofta kan du känna dig trött på att se samma Windows-miljö hela tiden. Kanske vill du ha något mer dynamiskt och tilltalande för ögat. Om du vill lägga lite tid på att anpassa ditt Windows-skrivbord finns det många alternativ att göra det.

Förutom en enkel tapetbyte kan du också helt ändra temat för Windows 10. Beroende på temat kan detta ändra inte bara din bakgrund, utan även färgerna och ikonerna på Windows skrivbord och menyer. Att göra denna ändring till Windows 10 kan vara väldigt enkelt, så länge du följer instruktionerna från skaparen för varje nedladdning.

Eftersom det finns så många teman där ute kan det vara svårt att hitta kvalitetsteman som är roliga och användbara. Så om du letar efter de bästa tillgängliga Windows 10-teman, kolla in några av teman som listas nedan.

Grå Eva

Om du funderar på att installera ett tema som kan hjälpa till att minska belastningen på dina ögon, är det här fina mörka temat definitivt ett att prova. Detta tema ändrar inte bara din bakgrund, utan också stilen på dina fönster och menyer.

Detta tema använder bara nyanser av svart eller grått, så det är extremt lätt för dina ögon och kan förhindra trötthet från att använda din dator.

Ladda ner Grey Eve

mjukt ljus

Detta tema fungerar utmärkt för att dämpa de ljusa vita färgerna i det ursprungliga Windows-temat. Den använder också några ljusröda och gröna färger för att ändra utseendet på några av menyerna och ikonerna för att ändra känslan av navigering.

Om du behöver ett lugnande, lugnande gränssnitt är Soft Light-temat ett utmärkt val.

Ladda ner Soft Light

Oxford

Om du vill ha ännu fler ändringar av ditt Windows-gränssnitt, ger Oxford inte bara färgändringar, utan också många ikonändringar.

Detta tema mjukar upp och förenklar många av ikonerna i Windows. Det kan vara mycket användbart om du vill skapa en minimalistisk miljö på ditt skrivbord.

Ladda ner Oxford

Fibonacci-sekvens

Naturens spiralmönster är huvudfokus i detta tema. Den levereras med 9 högupplösta fotografier för din skrivbordsbakgrund för att ge dig ett vackert utrymme.

Om du letar efter mer av ett naturorienterat skrivbordstema och inte vill ändra hela utseendet på ditt gränssnitt, ändrar Fibonacci-sekvenstemat bara din dators bakgrundsbilder. Så inga menyer eller ikoner kommer att ändras genom att ladda ner och installera den.

Ladda ner Fibonacci Sequence

Förenkla 10 ljus

Detta tema är precis vad namnet antyder – en förenkling av fönster, knappar och ikoner för att skapa en subtil men ändå effektiv miljö. Detta tema är ett betalt tema, för 5,99. För det priset får du dock många fler anpassningsbara alternativ än andra gratisteman.

Det ger 5 teman med flera varianter, vilket verkligen låter dig få en personlig Windows-upplevelse. Det ger dig också matchande bakgrundsbilder, Firefox-skal och Windows-markörer.

Ladda ner Simplify 10 Light

Lund

Ett annat naturrelaterat Windows 10-tema, Grove ger mycket snygga ikoner, menyer och färgändringar. Huvudfärgschemat är ljusgrönt och dämpade svarta och vita färger. Inom denna temasvit kan du också ladda ner bakgrundsbilder som kompletterar färgerna.

Ikonerna du kan ladda ner ser också alla väldigt smidiga ut och mycket mer tilltalande för ögat än de ursprungliga Windows-ikonerna.

Ladda ner Grove

Polyscape

Polyscape är ett enkelt men vackert tema som innehåller geometriska former och landskapsbakgrunder. Den innehåller 20 HD-bakgrundsbilder för ditt skrivbord som fungerar som ett bildspel, samt några färgschemaändringar för att matcha dem.

Det här temat har inga ikonändringar om du vill behålla dem oförändrade, och detta gör det väldigt enkelt att ladda ner och installera om du vill ha en snabb miljöändring.

Ladda ner Polyscape

Nord

Detta tema ger många stilistiska förändringar av ikoner, menyer och färger. Den är baserad på Nord Colours färgpalett, en cool, arktisk-blå palett som inducerar lugn och enkelhet. Nord ger också ett rundat utseende till menyer, ändrar deras ikoner och ger jämna övertoningsfärger.

Detta är ett riktigt trevligt tema om du letar efter mer av en drastisk förändring och för att få ditt skrivbord att se riktigt unikt ut.

Ladda ner Nord

Hur man installerar teman och temapaket

Vissa av dessa teman kan kräva mer arbete för att komma igång fullt ut. Detta beror på att Microsoft begränsar enkelheten för fullständig anpassning, förutom tapetändringar. Men om du följer några riktlinjer såväl som instruktionerna från temaskaparna, borde det inte vara alltför svårt att ställa in ditt nya Windows-skrivbordsutseende.

När du laddar ner teman från tredje part vill du se till att din dator accepterar dem. Vissa teman, som från Microsoft Store, kräver inte detta. De är kompatibla med Microsofts inbyggda temafunktion. Men de ger vanligtvis inga extra ändringar som ikoner och menyfärger. För att ladda ner teman från tredje part vill du använda UltraUXThemePatcher.

Du vill också se till att temat du laddar ner stöder din version av Windows. Ett enkelt sätt att kontrollera detta är att öppna Anteckningar och sedan gå till Hjälp > Om Anteckningar. Den senaste versionen är 2004, men du kan ha 1909, 1903, 1809, etc.

Var noga med att också skapa en systemåterställningspunkt innan du gör någon anpassning alls till din dator, ifall du skulle behöva gå tillbaka av någon anledning.

Relaterade Artiklar

Back to top button