8 bästa webbplatser att läsa manga online gratis

I takt med att den japanska animationsvärlden, kallad anime, har blivit mer populär med åren, har också dess grafiska motsvarighet, manga, blivit mer populär. Nästan varje anime brukar börja som en manga och får sedan sin egen show. Om du är ett fan men inte har tillräckligt med pengar för att köpa nya böcker, finns det fantastiska mangasidor på internet där du kan läsa din favoritmanga digitalt.

Webbplatserna nedan gör det enkelt att hitta populär manga eller upptäcka obskyra serier som kan intressera dig. Mangan på dessa webbplatser är skannad av hög kvalitet, vilket gör att alla kan komma åt den. Det är ett bra sätt att hänga med i dina favoritserier.

Så här är åtta av de bästa mangasidorna du kan kolla in just nu.

Även om Crunchyroll(Crunchyroll) är mest känd för sin anime-streamingtjänst, den ger även mangaälskare tillgång till mangaserier. Sajten har massor av gratis manga, och en app finns också tillgänglig så att du kan läsa när du är på språng.

Skärmdump av webbplatsen Crucyroll

För att läsa all tillgänglig manga kan du prenumerera på Crunchyroll Premium för $7,99 per månad. Detta ger dig tillgång till både anime och manga på sajten. Sajten har även så kallade “simultaneous pubs” där man kan läsa mangan samtidigt som den släpps i Japan(Japan).

Crunchyroll perfekt för annonsfri visning så länge den är värd för serien du är intresserad av.

Om du letar efter lite mer variation, Manga Kakalot har det du behöver och ännu mer. Den är värd för mangaserier som täcker 40 olika genrer och du kan hitta alla populära serier såväl som många mindre kända.

Skärmdump av Manga Kakalots webbplats

Varje kapitel i mangan samlas på en webbsida, så du kan scrolla ner på sidan för att läsa alla kapitel i sin helhet. Du kan också ändra några inställningar för att göra det lättare att läsa, som att välja vilken bildserver som ska användas (om någon av dem har ett fel kan du byta) och ändra marginalerna runt sidorna. Denna webbplats är en av de bästa för att läsa manga.

Det finns över 100 manga-genrer att bläddra i på den här webbplatsen, så du kommer sannolikt att hitta någon nischserie du letar efter. Speciellt om du är ett fan av romantisk manga, MangaOwl det finns en enorm samling att titta på inklusive enormt populära serier som naruto(Naruto). Den här sidan har också en hel del vuxen manga, så tänk på det.

Skärmdump av Manga Owl webbplats

Om du registrerar dig för att gå med på sidan kommer du att kunna skapa samlingar av din favoritmanga och delta i diskussioner. Den har en aktiv gemenskap och mycket innehåll för att hålla dig sysselsatt med läsning.

Eftersom det mesta av mangan måste översättas från japanska(Japan) för att nå en engelsktalande publik, många små serier översätts eller släpps aldrig Japan(Japan). Målet med den här sidan är att föra ut dessa obskyra serier till en bredare publik med hjälp av översättare som frivilligt har ställt upp för att göra dem tillgängliga för engelsktalande läsare.

Skärmdump av Manga Reborns webbplats

Det finns många gratisserier på denna sida, eller så kan du betala för att läsa vissa serier om du vill. Den här mangasidan är en fantastisk tjänst för alla som älskar manga för att säkerställa att mindre kreatörer och artister får chansen att de förtjänar att läsa deras verk.

Det här är en fantastisk mangasida Japan(Japan), och du kan enkelt ändra språket till engelska för att göra det lättare att läsa. Du kan hitta många populära serier med de senaste uppdateringarna och om du vill kan du köpa fler av vissa serier för de som inte finns helt gratis.

Skärmdump av Comic Walkers webbplats

Varje mangasida innehåller mycket information, så du kan hitta andra liknande serier eller andra delar av samma serie. Dessutom håller de skannade kapitlen mycket hög kvalitet och är lätta att läsa.

Boka Walker är en undersida komisk rullator där man kan köpa mycket manga. Men de tillhandahåller också många gratistitlar att läsa i e-bokform. Gratis manga-erbjudanden uppdateras ofta, så du vet aldrig vad du kan hitta att läsa.

Skärmdump av Book Walkers webbplats

I Book Walker(Book Walker) har också stora rabatter på många mangatitlar, så om du letar efter dem är det också ett bra ställe att köpa manga. När du har laddat ner titeln kan du läsa den i din webbläsare med en lämplig tittare och se all nedladdad manga i din boklista. Denna sida är ett av de bästa sätten att läsa manga och all manga i allmänhet gratis.

Kyss Manga är en av de primära källorna till gratis digital manga och har därmed en enorm mängd innehåll tillgängligt. Den här mangasidan är bra om du vill läsa en specifik manga och kan hitta den på sidan. Du kan också se populära serier som andra läser.

Skärmdump av Kiss Manga-webbplatsen

Varje mangaserie har lite information om den på sin sida och du kan läsa varje kapitel på en sida så att du inte behöver uppdatera varje gång. Skanningarna håller hög kvalitet och det finns många mangaserier översatta till engelska som du kanske inte skulle kunna hitta annars.

readm.org är en mycket rent formaterad webbplats, med huvudsidan som visar de bästa och mest populära mangaserierna, samt många genrer att bläddra i. Skanningarna är av hög kvalitet och lätta att läsa.

Skärmdump av Readm.org-webbplatsen

Du kan delta i en aktiv community och diskutera din nuvarande favoritmanga med andra. Dra fördel av avancerad sökning, prenumerationsaviseringar för nya uppdateringar och möjligheten att skapa eller hitta samlingar av mangaserier.

Läser manga online(Läser manga online)

Brist på pengar bör inte hindra dig från att njuta av att läsa manga, så prova några av de gratis mangasidorna som listas ovan för att hitta dina favoriter.

Vilka är dina favorit mangaserier? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Eftersom den japanska animationsvärlden, kallad anime, har sett en ökning i popularitet under åren, så har också dess grafiska motsvarighet – manga. Nästan varje anime brukar börja som en manga innan man får sin egen show. Om du är ett fan av dessa men har ont om pengar för att hämta några nya böcker, finns det fantastiska mangasidor online för att läsa din favoritmanga digitalt.

Webbplatserna nedan gör det enkelt att hitta populär manga eller upptäcka mindre kända serier som kan intressera dig. Mangan på dessa webbplatser läggs upp genom högkvalitativa skanningar, vilket ger alla tillgång till dem. Det är ett bra sätt att hålla koll på dina favoritserier.

Serietidningar på en hylla i en butik

Så här är de åtta bästa mangasidorna du kan kolla in nu.

Även om Crunchyroll är mest känd för sin anime-streamingtjänst, ger Crunchyroll också mangaälskare tillgång till mangaserier. Det finns massor av gratis manga på sajten, och det finns också en app tillgänglig så att du också kan läsa när du är på språng.

Skärmdump av Cruncyrolls webbplats

För att läsa all tillgänglig manga kan du registrera dig för Crunchyroll Premium för $7,99/månad. Detta ger dig tillgång till både anime och manga på sajten. Sajten tillhandahåller också vad den kallar “simulpubs”, där du kan läsa manga samtidigt som den släpps i Japan.

Crunchyroll är perfekt för en annonsfri upplevelse om den är värd för serien du är intresserad av.

Om du letar efter lite mer variation har Manga Kakalot det du behöver och mer. Den är värd för mangaserier som spänner över 40 olika genrer, och du kan hitta alla populära serier såväl som massor av mindre kända.

Skärmdump av Manga Kakalots webbplats

Varje mangakapitel är samlat på en webbsida, så du kan bläddra för att läsa hela kapitlet. Du kan också ändra ett par alternativ för att göra läsningen lättare, som att välja vilken bildserver som ska användas (om någon av dem har ett fel kan du byta) och ändra marginalerna runt sidorna. Denna webbplats är en av de bästa för mangaläsning.

Det finns över 100 genrer av manga att bläddra på den här webbplatsen, så du kommer sannolikt att hitta vilken nischserie du än letar efter. Speciellt om du är ett fan av romantik manga, har Manga Owl en enorm samling att titta igenom, inklusive extremt populära serier som Naruto. Det finns också många fler vuxenorienterade manga på denna sida, så tänk på det.

Skärmdump av Manga Owl webbplats

Om du registrerar dig för att gå med på sidan kan du skapa samlingar av din favoritmanga och delta i diskussioner. Den har en aktiv gemenskap och massor av innehåll för att hålla dig sysselsatt med läsning.

Eftersom de flesta manga behöver översättas från japanska för att nå en engelsk publik, blir många mindre serier aldrig översatta eller tar sig ut ur Japan. Syftet med denna sida är att få ut dessa mindre kända serier till en större publik, med hjälp av översättare som frivilligt gör dem tillgängliga för engelska läsare.

Skärmdump av Manga Reborns webbplats

Det finns gott om gratisserier på denna sida, eller så kan du betala för att läsa vissa serier om du vill. Denna manga-sajt är en utmärkt tjänst för alla som älskar manga för att säkerställa att mindre kreatörer och artister har chansen de förtjänar att få sitt arbete läst.

Det här är en stor sida i Japan för manga, och du kan enkelt ändra språket till engelska för att göra din läsupplevelse enkel. Du kan hitta massor av populära serier med de senaste uppdateringarna, och om du vill kan du välja att köpa fler av en viss serie för de som inte är tillgängliga helt gratis.

Skärmdump av Comic Walkers webbplats

Varje sida för mangan ger massor av information så att du kan hitta andra liknande serier eller andra delar av samma serie. Dessutom är de skannade kapitlen extremt hög kvalitet och lätta att läsa.

Book Walker är en systersida till Comic Walker, där du kan köpa massor av manga. Men de tillhandahåller också många gratistitlar som du kan läsa i e-bokformen. De kostnadsfria mangaerbjudandena uppdateras ofta, så du vet aldrig vad du kan hitta att läsa.

Skärmdump av Book Walkers webbplats

Book Walker har också branta rabatter på många mangatitlar, så om du vill äga dem är det ett bra ställe att köpa manga också. När du har laddat ner en titel kan du läsa den i din webbläsare med en lämplig tittare och se all nedladdad manga i din boklista. Den här sidan är ett av de bästa sätten att läsa gratis manga och all manga i allmänhet.

Kiss Manga är en av de ursprungliga källorna till gratis digital manga och har därför massor av innehåll tillgängligt. Den här mangasidan är utmärkt om det finns en specifik manga du har i åtanke att läsa och kan söka upp den på sidan. Du kan också se populära serier som andra läser.

Skärmdump av Kiss Manga-webbplatsen

Varje mangaserie har lite information om det på sin sida, och du kan läsa varje kapitel på en sida, så du behöver inte uppdatera varje gång. Skanningarna är av hög kvalitet, och det finns många mangaserier översatta till engelska som du kanske inte kan hitta annars.

Readm.org är en mycket rent formaterad sajt som visar dig de bästa och mest populära mangaserierna på förstasidan, samt massor av genrer att bläddra igenom. Skanningarna av serien är av hög kvalitet och lätta att läsa.

Skärmdump av Readm.org-webbplatsen

Du kan delta i den aktiva gemenskapen och diskutera din nuvarande favoritmanga med andra. Dra nytta av den avancerade sökningen, prenumerationsvarningar om nya uppdateringar och möjligheten att skapa eller hitta samlingar av mangaserier.

Läser manga online

Brist på pengar bör inte hålla dig från glädjen med att läsa manga, så prova några av de gratis mangasidorna som listas ovan för att hitta dina favoriter.

Vilka är några av dina favoritmangaserier? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button