8 bästa ställena att hitta gratis idémallar

Om du alls använder Notera, du är förmodligen bekant med mallar (Begrepp)Begrepp och de inställningar de erbjuder. Med rätt kombination av mönster, din Begreppet arbetsyta(Notion arbetsyta) kan bli en enda projektledningslösning(projektledningslösning) .

Även om du inte gör det samarbeta(inte samarbeta) med ett team i Notion och bara använda appen för att organisera dina dagliga uppgifter, en bra mall kan räcka långt öka produktiviteten(produktivitetsökning). Och även om du säkert kan skapa din egen arbetsyta från grunden, är det mycket lättare att börja med en mall.

Så här är de bästa ställena att hitta gratis och bra Notion-mallar.

1. Val av koncept

Om du letar efter bra mallar Begrepp, den officiella webbplatsen bör vara ditt första stopp. Notion erbjuder många användbara mallar som vanespårare eller måltidsplanerare gratis.

De flesta av dessa mallar är utvecklade av communityn och Begrepp helt enkelt väljer och placerar det bästa i sitt mallgalleri(mallgalleri) . Samlingen är organiserad i olika kategorier, vilket gör det enkelt att hitta de bästa mallarna Begreppet arbete.(Begrepp)

2. Konceptguide

Notion Wizard är en webbplats dedikerad till tips och tricks för användning Begrepp. Du hittar genomgångar, instruktionsguider och såklart några trevliga mallar. Denna sida är en gåva från gud om du vill använda Begrepp fullt.

Här hittar du alla populära alternativ som t.ex Kanban styrelse eller (Kanban styrelse)prov(journalmall) av en dagbok som du kan använda helt kostnadsfritt. Det finns också saker som inköpslista eller (inköpslista)prov(agenda mall) veckodagordning som kan vara praktisk även om du inte använder Begrepp för jobb.

3. Röd Gregory

Red Gregory är en utvärderingsblogg Begrepp(Notion appreciation) med en enorm samling gratis mallar Begrepp. I sin renaste form är detta förmodligen den största listan med mallar du hittar på webben – 200+.

För att hjälpa dig göra rätt val är mallarna indelade i olika kategorier och sorterade efter datum då de lades till. Du hittar lämpliga mallar för nästan alla användningsfall, från enkla att-göra-listor till komplexa budgethanterare.

4. Nick Lafferty

Även om webbplatser som Röda Gregory , det som är bra är att de erbjuder dig ett stort antal alternativ, ibland har du inte tid att prova alla och hitta vad som fungerar. Ibland är allt du behöver några fantastiska mallar med beprövade rykte(meritlista).

Nick Laffertys blogg är en stor resurs i dessa fall. Nick Lafferty(Nick Lafferty), fokuserad på produktivitet, erbjuder en mängd gratis produktivitetsverktyg som alla kan ladda ner. Bland dem finns en lista med 32 mallar Begrepp utformad för att förbättra prestandan.

Den här samlingen har några otroliga Notion-mallar som t.ex eisenhower matris(Eisenhower Matrix) och produktivitetssystem(Produktivitetssystem) samt populära Bullet magazine och mallar för måltider(Bullet journal och mallar för måltidsplanerare) .

5. RadReads

RadReads är en annan Bloggbegrepp(Notion-blogg) med en väl sammanställd lista över de mest användbara Notion-mallarna. Och till skillnad från andra liknande sammanställningar, RadReads informerar dig också om syftet med vart och ett av dessa mönster, vilket sparar dig besväret att prova dem individuellt.

Om dessa 11 gratis mallar Begrepp kommer inte att räcka för dig, listan avslutas med länkar till många andra bloggar som erbjuder bra mallar, som Marie Poulains eller William Nattas samlingar.

6. Sidor med koncept

Begreppssidor återspeglar en mer visuell presentation av det officiella begreppet Val , placera mallar i galleriet på första sidan. Mallarna är tillgängliga med ett enda klick och innehåller en kort beskrivning för att berätta vad de är till för.

Även om det inte finns lika många av dem som i det officiella galleriet Begrepp men det finns många bra mallar på den här webbplatsen, liksom en avancerad tipssektion som har några vist råd(visa råd) från erfarna användare Begrepp .

7. Thomas Frank

Thomas Frank erbjuder många kurser Begrepp på sin hemsida, samt tips och tricks för att förbättra din produktivitet. Och, naturligtvis, ett gäng väldesignade mallar.

Trots det lilla antalet är kvaliteten på varje mall över genomsnittet, och det professionella tillvägagångssättet är tydligt i det strömlinjeformade gränssnittet. Du kan enkelt duplicera någon av dessa minimala mallar och använda dem för att skapa anpassade mallar Begrepp för dina behov.

8. Protocia

Du kanske undrar varför Prototion finns på listan. Webbplatsen är trots allt känd för sina mallar. ProNotion som säljs i förpackningar. Faktum är att det finns ganska många gratis mallar på sajten.

Prototion erbjuder många fantastiska gratisalternativ, från finansiella spårare till estetiska mallar Begrepp . Bara(Bara) använd knappen Visa alla begreppsmallar»(Visa alla begreppsmallar) och ställ sedan in kryssrutan “Gratis(Gratis kryssruta)” för att filtrera bort betalda alternativ. Du hittar ett gäng användbara mallar Begrepp.

Var man kan hitta bästa gratis begreppsmallar(Bästa gratis begreppsmallar) ?

Konceptet används på många sätt av många människor. Från personligt Wiki till professionell uppgiftshanteringsverktyg(uppgiftshanteringsverktyg), Begreppet arbetsyta(Notion workspace) kan bära flera hattar.

Allt du behöver för att anpassa din Notion-inställning är en mall. Med mallar kan du använda Begrepp som Trello-liknande Kanban styrelse(Kanban board) eller bara en anteckningsapp. Dessa mallar fungerar som Android och iOS(Android och iOS) , så allt du behöver är en bra källa för att få dem.

Webbplatser som nämns i detta artikel, innehålla(artikelfunktion) några av de bästa mallarna Begrepp , som kan integreras med olika arbetsflöden för att förbättra produktiviteten. Oavsett om du är student som använder Begrepp som moodboards(moodboard), eller en startup som letar efter en lättanvänd CRM-verktyg(CRM-verktyg), det finns en mall för allt.

Om du överhuvudtaget använder Notion är du förmodligen bekant med Notion-mallar och den anpassning de erbjuder. Med rätt kombination av mallar har din Notion-arbetsyta potential att bli en allt-i-ett-projekthanteringslösning.

Även om du inte samarbetar med ett team på Notion och bara använder appen för att organisera dina egna dagliga uppgifter, kan en bra mall vara en stor produktivitetsökning. Och även om du naturligtvis kan bygga din egen arbetsyta från grunden, är det mycket lättare att börja med en mall.

Så här är de bästa ställena att hitta gratis och bra Notion-mallar.

1. Begreppsval

Om du letar efter bra Notion-mallar bör den officiella webbplatsen vara ditt första stopp. Notion erbjuder ett stort antal användbara mallar som vanespårare eller måltidsplanerare gratis.

De flesta av dessa mallar är designade av communityn, och Notion kurerar bara och presenterar det bästa i sitt mallgalleri. Samlingen är organiserad i olika kategorier, vilket gör det lättare att hitta de bästa Notion-mallarna för jobbet.

2. Begreppsguiden

Notion Wizard är en webbplats som ägnas åt Notion-tips och tricks. Du hittar genomgångar, instruktionsguider och naturligtvis några bra mallar. Sajten är en gåva från gud om du vill använda Notion till sin fulla potential.

Här hittar du alla populära alternativ som Kanban-tavlan eller den dagliga journalmallen, helt gratis att använda. Det finns också saker som inköpslistan eller mallen för veckodagordning som kan vara praktiska även om du inte använder Notion för jobbet.

3. Röd Gregory

Red Gregory är en uppskattningsblogg för Notion med en enorm samling av gratis Notion-mallar. I rena antal är det förmodligen den största listan med mallar du hittar på internet – 200 och allt fler.

För att hjälpa dig hitta rätt val för dig är mallarna indelade i olika kategorier och sorterade efter datum för tillägg. Du hittar rätt mallar för nästan alla användningsfall, från en enkel att göra-lista till komplexa budgethanterare.

4 Nick Lafferty

Även om sajter som Red Gregory är bra på att erbjuda dig ett stort antal alternativ, har du ibland inte tid att prova dem alla och hitta något som fungerar. Ibland är allt du vill ha en handfull fantastiska mallar med en beprövad meritlista.

Nick Laffertys blogg är en utmärkt resurs i sådana fall. Nick Lafferty bygger på att öka produktiviteten och erbjuder olika gratis produktivitetsverktyg som alla kan ladda ner. Bland dessa finns en sammanställd lista med 32 Notion-mallar inriktade på att öka produktiviteten.

Det finns några otroliga Notion-mallar i den här samlingen, som Eisenhower Matrix och Productivity-systemet, tillsammans med de populära Bullet journal- och måltidsplanerarna.

5. RadReads

RadReads är en annan Notion-blogg med en underbart sammanställd lista över de mest användbara Notion-mallarna. Och till skillnad från andra sådana sammanställningar fortsätter RadReads också att informera dig om syftet med var och en av dessa mallar, vilket gör att du slipper prova dem individuellt.

Om dessa 11 gratis Notion-mallar visar sig vara otillräckliga för dig, avslutas listan med länkar till många andra bloggar som erbjuder trevliga mallar som Marie Poulin eller William Nutts samlingar.

6. Begreppssidor

Notion Pages speglar den mer visuella presentationen av de officiella Notion Picks, och arrangerar mallarna i ett galleri på framsidan. Mallarna är tillgängliga med ett klick och innehåller en kort beskrivning för att berätta vad de är till för.

Även om det inte är lika många som Notions officiella galleri, finns det ändå många bra mallar på den här webbplatsen, tillsammans med ett avsnitt med avancerade tips som har några kloka råd från erfarna Notion-användare.

7 Thomas Frank

Thomas Frank erbjuder många Notion-kurser på sin webbplats, tillsammans med tips och tricks för att öka produktiviteten. Och förstås ett gäng väldesignade mallar.

Även om det är litet till antalet är kvaliteten på varje mall över genomsnittet, med en professionell touch som är tydlig i det strömlinjeformade gränssnittet. Du kan enkelt duplicera någon av dessa minimalistiska mallar och bygga vidare på dem och skapa personligt anpassade Notion-mallar för dina egna behov.

8. Marknadsföring

Du kanske undrar varför Prototion finns på listan. När allt kommer omkring är webbplatsen känd för sina Pro Notion-mallar som säljs som paket. Saken är den att det finns en hel del mallar på webbplatsen som är tillgängliga gratis.

Allt från finansiella spårare till estetiska Notion-mallar, det finns många fantastiska gratisalternativ på Prototion. Använd bara Visa alla begreppsmallar och markera sedan kryssrutan Gratis för att filtrera bort de betalda alternativen. Du hittar ett gäng användbara Notion-mallar.

Var kan du hitta de bästa gratis begreppsmallarna?

Begreppet används på många sätt av många människor. Från en personlig Wiki till ett professionellt uppgiftshanteringsverktyg, en Notion-arbetsyta kan bära många hattar.

Allt som krävs för att anpassa din Notion-inställning är en mall. Med mallar kan du använda Notion som en Trello-liknande Kanban-tavla eller bara en anteckningsapplikation. Dessa mallar fungerar över både Android och iOS, så allt du behöver är en bra källa för att få dem.

Webbplatserna som nämns i den här artikeln har några av de bästa Notion-mallarna som kan integreras med olika arbetsflöden för att öka prestanda. Oavsett om du är en student som använder Notion som en moodboard eller en startup som letar efter ett lättanvänt CRM-verktyg så finns det en mall för allt.