8 bästa selfie-appar för Android

Selfies är en fantastisk form av att uttrycka självkärlek, samt ett praktiskt sätt att ta ett foto med någon annan om du vill vara en del av det också. De bästa Android-smarttelefonerna är nu utrustade med funktioner som gör att du kan ta selfies av hög kvalitet även i svaga eller dåliga ljusförhållanden.

Men om du inte har en telefon med en snygg selfiekamera kan du använda någon av apparna som är specialiserade på att förbättra kvaliteten på dina selfies. Här är några av de bästa selfie-apparna för Android som vi har hittat.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) att lägga till masker och filter till dina selfies.

Folk tenderar att tänka efter snapchat vad sägs om en app av typen Instagram för att dela foton och videor med vänner. Ändå, snapchat är en fantastisk app för att ta selfies och förstärka dem med olika linser, emojis, filter, masker och typsnitt. Appen låter dig till och med skapa dina egna filter om du inte hittar det du behöver i snapchat .

Om du inte redan har det installerat kan du ladda ner det gratis. snapchat från Play Butik .

Använda sig av snapchat Att ta en selfie är väldigt enkelt: öppna appen och ta en bild som vanligt med en mask eller ett filter. Lägg sedan till text eller effekter om du vill. Du kan spara dina selfies från Snapchat i ” (Snapchat)minnen”(Minnen) eller “Fotografisk film(Camera Roll)” och sedan komma åt dem i telefonens galleri.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) Att ta selfies i svagt ljus.

Vackra selfies kräver bra belysning. Om din telefon inte har rätt utrustning för att ta selfies i svagt ljus, se till att installera främre blixten(Front Flash) .

främre blixten är en applikation som använder främre blixt för att förbättra belysningen i dina bilder. Detta hjälper om du behöver ta en selfie i mörkret, eller bara vill ha en naturlig hudton i ditt foto och behöver lite extra ljus. Appen är gratis att använda, med diskreta annonser i huvudgränssnittet.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) Selfiebilder i Instagram-stil.

Efterljus är en fotoredigeringsapp som alla fans kommer att uppskatta Instagram. Redigeringsverktygen och applikationens allmänna stil är liknande Instagram men Efterljus erbjuder mycket fler redigeringsalternativ.

Om du vill förbättra dina selfies genom att lägga till ett filter eller textur till dem, kan du använda dussintals unika filter (använd dussintals unika filter) tillgängliga i appen. I Afterlight(Afterlight) har ramar i samma format som i Instagram så du behöver inte beskära din selfie för att passa torget Instagram.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) att ta och redigera gruppselfies.

Du Cam Perfect är förmodligen en av de bästa selfie-apparna. Denna app kan göra lite när det kommer till vackra selfies. I YouCam Perfect(YouCam Perfect) har en skönhetskamera i realtid med specialeffekter utformade för att förbättra dina selfies. Du kan använda den här appen för att ta foto och video selfie.

En av de bästa funktionerna som den här appen har att erbjuda är möjligheten att använda skönhetskameran för gruppselfies. Den upptäcker automatiskt alla ansikten på kameran och tillämpar förskönande filter på alla samtidigt. Om du vill redigera någon utanför bilden kan du använda appen för att ta bort dem från ramen.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) tysta selfies.

godiskamera är den perfekta selfie-appen när du behöver ta en diskret selfie utan att någon i din omgivning märker det. Appen har en tyst kamerafunktion som gör att du kan ta bilder utan ljud även om din telefon inte är i tyst läge.

Förutom den tysta kameran, godiskamera har ett antal skönhetsfunktioner för att förbättra dina selfies, som ansiktsreducering, blekning, utjämning, smink och mer. Du kan till och med använda den här appen för att lägga till lite solbränna eller magmuskler till dina foton.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) att ta bort irriterande föremål från bakgrunden på din selfie.

PhotoDirector är en AI-driven fotoredigeringsapp som hjälper dig att ta dina selfies till nästa nivå. En av de bästa funktionerna PhotoDirector är ett verktyg ta bort objekt. (Objektborttagning) Du behöver inte oroa dig för att andra människor eller bakgrundsobjekt förstör din selfie eftersom du kan ta bort dem från bilden senare med den här appen.

*06_fotoregissör*

I PhotoDirector(PhotoDirector) har också en skönhetsredigerare med automatiska alternativ för hudtoning samt några coola filter och effekter för att försköna dina bilder.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) att skapa GIF för selfies.

Ursprungligen Retrica(Retrica) var en fotoredigeringsapp som specialiserade sig på filter för att ge dina bilder en retrokänsla och känsla. Appen erbjuder nu över hundra olika fotofilter som lägger till textur och färg till dina foton.

En av funktionerna som framhäver Retrica(Retrica) bland andra selfie-appar för Android i den här listan finns möjligheten att skapa gif(GIF) -filer . Nu kan du använda Retica för att enkelt skapa en GIF från en video (skapa en GIF från en video) eller en bild.

Pris:(Pris:) gratis.

Lämplig för:(Bäst för:) Leende i din selfie.

FaceTune2 är en selfie-redigerare som har allt. Du kan använda filter på dina selfies, ta bort fläckar, jämna ut din hud, bleka tänderna och ändra form och storlek på vissa ansiktsdrag. Du kan till och med anpassa ditt leende för att få din selfie att se vänligare ut.

Förutom skönhetsalternativ kan du använda FaceTune2 för att få fram vissa detaljer i ditt foto, sudda ut bakgrunden och ändra belysningen i bilden.

Vilken app använder du för selfies? Är han på vår lista? Dela med sig(Dela) din åsikt om de bästa selfie-apparna för Android i kommentarsfältet nedan.

Selfies är en fantastisk form av att uttrycka självkärlek, och ett praktiskt sätt att ta en bild med någon annan om du också vill vara med. De bästa Android-smarttelefonerna kommer nu med funktioner som gör att du kan ta selfies av god kvalitet även under otillräckliga eller dåliga ljusförhållanden.

Men om du inte har en telefon med en snygg selfiekamera kan du använda någon av apparna som är specialiserade på att förbättra kvaliteten på dina selfies. Här är några av de bästa selfie-apparna för Android som vi hittade.

Pris: Fri.

Bäst för: Lägga till masker och filter till dina selfies.

Folk tenderar att bara tänka på Snapchat som en app av Instagram-typ för att dela bilder och videor med dina vänner. Snapchat är dock en fantastisk app för att ta selfies och förbättra dem med olika linser, emojis, filter, masker och typsnitt. Appen låter dig till och med skapa dina egna filter om du inte hittar det du behöver på Snapchat.

Om du inte har det installerat ännu kan du ladda ner Snapchat gratis från Play Store.

Att använda Snapchat för att ta selfies är enkelt: Öppna appen och ta en bild som du brukar göra, med en mask eller ett filter. Lägg sedan till text eller effekter om du vill. Du kan välja att spara dina Snapchat-selfies till Minnen eller Kamera rulleoch sedan komma åt dem i telefonens galleri.

Pris: Fri.

Bäst för: Ta selfies i svagt ljus.

Att ta snygga selfies kräver bra belysning. Om din telefon inte har rätt hårdvara för att ta selfies i svagt ljus är Front Flash ett måste.

Front Flash är en app som använder en framåtvänd blixt för att förbättra belysningen på dina bilder. Detta hjälper om du behöver ta en selfie i mörkret, eller helt enkelt vill få den naturliga hudfärgen på ditt foto och behöver lite extra ljus. Appen är gratis att använda, med icke-påträngande annonser i huvudgränssnittet.

Pris: Fri.

Bäst för: Tar Instagram-vänliga selfies.

Afterlight är en fotoredigeringsapp som alla Instagram-fans kommer att uppskatta. Verktygen och den övergripande stilen för redigeringsappen liknar den för Instagram, men Afterlight erbjuder många fler redigeringsalternativ.

Om du vill förbättra dina selfies genom att lägga till ett filter eller en textur till det, kan du använda dussintals unika filter som finns tillgängliga i appen. Afterlight har ramar som är i samma format som de på Instagram, så du behöver inte beskära selfien för att passa Instagram-rutan.

Pris: Fri.

Bäst för: Ta och redigera gruppselfies.

YouCam Perfect är förmodligen en av de bästa selfie-apparna där ute. Det finns inte mycket som den här appen inte kan göra när det kommer till att ta vackra selfies. YouCam Perfect har en skönhetskamera i realtid med specialeffekter utformade för att förbättra dina selfies. Du kan använda den här appen för att ta ett foto och en video selfie.

En av de bästa funktionerna som den här appen kan erbjuda är möjligheten att använda skönhetskameran för att ta gruppselfies. Den känner automatiskt igen alla ansikten på kameran och tillämpar förbättrande filter på dem alla samtidigt. Om du vill redigera någon utanför bilden kan du använda appen för att ta bort dem från ramen.

Pris: Fri.

Bäst för: Tar tysta selfies.

Candy Camera är en perfekt selfie-app för när du behöver ta en lömsk selfie utan att någon runt omkring dig märker det. Appen har en tyst kamerafunktion som låter dig ta bilder utan något ljud, även om din telefon inte är i tyst läge.

Förutom den tysta kameran har Candy Camera ett antal skönhetsfunktioner för att förbättra dina selfies, som ansiktsslank, blekning, utjämning, smink och mer. Du kan till och med använda den här appen för att lägga till lite solbränna eller magmuskler till dina bilder.

Pris: Fri.

Bäst för: Ta bort irriterande föremål från din selfies bakgrund.

PhotoDirector är en AI-driven fotoredigeringsapp som kan hjälpa ta dina selfies till nästa nivå. En av de bästa funktionerna i PhotoDirector är Objektborttagning verktyg. Du behöver inte oroa dig för att andra människor eller bakgrundsobjekt förstör din selfie, eftersom du senare kan ta bort dem från bilden med den här appen.

*06_fotoregissör*

PhotoDirector har också en skönhetsredigerare med alternativ för automatisk hudtoning, samt några coola filter och effekter för att piffa upp dina foton.

Pris: Fri.

Bäst för: Skapa selfie-gifs.

Retrica var ursprungligen fotoredigeringsappen som specialiserade sig på filter som hjälpte till att lägga till retrostil och atmosfär till dina bilder. Nu erbjuder appen över hundra olika fotofilter som lägger till mer textur och färg till fotona.

En funktion som gör att Retrica verkligen sticker ut bland de andra selfie-apparna för Android på den här listan är möjligheten att skapa GIF:er. Nu kan du använda Retica för att enkelt skapa en GIF från en video eller en bild.

Pris: Fri.

Bäst för: Sätt ett leende på din selfie.

FaceTune2 är en selfie-redigerare som har allt. Du kan applicera filter på dina selfies, ta bort fläckar, jämna ut din hud, bleka tänderna och ändra form och storlek på några av dina ansiktsdrag. Du kan till och med justera ditt leende för att få din selfie att se vänligare ut.

Bortsett från skönhetsalternativen kan du använda FaceTune2 för att accentuera vissa detaljer i ditt foto, sudda ut bakgrunden och ändra bildens ljussättning.

Vilken app använder du för att ta selfies? Finns det på vår lista? Dela din åsikt om de bästa selfie-apparna för Android i kommentarsfältet nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button