8 bästa alla hjärtans dagidéer med hjälp av Tech

Dag(Dag) Valentine i år kan se lite annorlunda ut. Oavsett om du provar på en gourmetmiddag hemma eller vill skapa en romantisk stämning i ditt vardagsrum kan tekniken hjälpa.

Låt inte karantän ta död på romantiken – här är några av de bästa teknikinspirerade dejtidéerna på Alla hjärtans dag.

Sätt stämningen med ett smart ljus

Om du är orolig för att använda riktiga ljus (eller inte kan på grund av byggregler), kan du fortfarande fånga atmosfären med ett smart ljus. Yeelight Candela (Yeelight Candela) är en ansluten ljuskälla som avger en färgtemperatur på 1600K som levande ljus. Du kan aktivera “Flicker”-läget, vilket får ljuset att dansa (får ljuset att dansa) som en låga.

Tack vare mesh-teknik kan du sätta ihop upp till 30 000 av dessa ljus (även om du har så många, grattis – du har redan vunnit ett alla hjärtans dag). Batteriet räcker i åtta timmar utan att laddas om.

Ha en filmkväll under stjärnorna

Många experter kanske inte godkänner dejtingfilmer, men det har gått över ett år sedan många av oss satt på en biograf. Återskapa den här upplevelsen hemma under stjärnorna med en bärbar projektor. Vankyo Leisure 3 (Vankyo Leisure 3) stöder upp till 1080 upplösning och kan skapa en skärmstorlek på upp till 170 tum.

Anslut projektorn (Para ihop projektorn) med en smart telefon för direkt streaming av innehåll. Självklart(Visst), luta dig mot väggen i huset utanför huset februari(Februari) kan vara lite kylig, men det är ytterligare en anledning att krypa ihop under täcket med en varm drink.

föra natthimlen inomhus(Natthimlen inomhus) med stjärnprojektor(Stjärnprojektor)

Om det är för kallt för att spendera tid utomhus kan du fortfarande äta en romantisk Alla hjärtans dag-middag under stjärnorna med en stjärnprojektor. En enhet som LBell Galaxy Projector kan projicera stjärnor upp till 200 kvadratmeter och fylla rummet med själva himlen.

välja(Välj) mellan olika färger och njut av den snurrande natthimlen som definitivt kommer att lyfta ditt humör bättre än någon restaurang med svag belysning. Det bästa är när alla hjärtans dag slutade(Dag), den här projektorn kan vara ett bra sätt att vara värd för en hemmafest.

Skapa lugnande atmosfär(Lugnande atmosfär) aromatisk(doftande) oljor

aromaterapi(Aroma) är mer än bara en hippieversion av doftljus. Dofter kan i hög grad påverka ditt humör; till exempel har lukten av lavendel en lugnande effekt på nerverna. Du kan använda rätt dofter för att skapa en romantisk atmosfär i ditt hem.

Pure Daily Care Ultimate Aromatherapy Diffuser innehåller tio olika eteriska oljor och gör det enkelt att fylla ditt hem med den doft du väljer. Bara(Bara) se till att den inte övermannar lukten av hemlagad middag.

laga mat delikat middag(Läcker middag) med Sous Vide

Kanske är din favoritrestaurang stängd på alla hjärtans dag. eller(Dag) Du tror inte att maten kommer att smaka bra om den levereras. Om du vill prova på att laga mat men saknar självförtroende i köket kan sous vide hjälpa. Dessa spisar låter dig laga läckra måltider hemma och förlåta misstag.

Yedi Infinity Sous Vide (Yedi Infinity Sous Vide) är ett billigt ställe att börja. Detta gör att du kan laga mat i upp till 100 timmar och säkerställer en jämnare fördelning av värmen i vattnet. Du kan laga nästan vilken mat som helst utan att oroa dig för överkokning. Det bästa är att två års garanti ingår i köpet.

Ordna danskväll(Dansnatt) under Romantisk musik(Romantisk musik)

Alla känner till romantikens första blommor, när du tar din älskade i famnen och dansar hela natten. När förhållandet fortsätter blir det mindre frekvent att gå på dans, särskilt mitt i en pandemi. Använd en smart högtalare som 4:e generationens Echo för att få tillbaka den känslan.

Denna smarta högtalare drivs av Alexa och kan spela dina romantiska favoritmelodier igenom Spotify , Amazon musik och andra tjänster. Allt du behöver göra är att fråga Alexa spela din låt. Du kan ansluta flera högtalare tillsammans för att skapa en surroundljudeffekt. Bara(Bara) glöm inte att ha på dig dina dansskor.

Tillbringa en kväll med att leka tillsammans

Ingen kan förneka att videospel har blivit en stor del av mainstreamkulturen. För många par, en lugn natt tillbringade racing var och en med en vän i mario kart kan vara lika romantiskt som ett besök på det fina franska köket.

Nu kan ni till och med tävla mot varandra personligen med Mario Kart Live: Home Circuit-setet. Frigör golvyta och installera kartor, ladda ner mjukvara till din Nintendo Switch och tillbringa kvällen med att tävla mot varandra tills de bästa tiderna, se det hända i verkligheten med replika karts.

Spendera spa(Spa Night) – kväll hemma med smart (Hem)massageapparater(Smart)

Det är inte alltid möjligt att gå ut, särskilt under självisolering, men du kan återskapa känslan av att besöka ett spa direkt i ditt eget vardagsrum med smarta massageapparater. Dessa enheter bärs runt halsen och riktar sig mot tryckpunkter för att slappna av musklerna och slappna av dig.

Placera en(Placera en) från nackmassagerare, ta på dig din favoritbadrock och koppla av med din älskade, och låt tekniken skicka er båda till ett tillstånd av fullständig avkoppling. Kombinera detta med en aromspridare och mjuk musik så glömmer du att du inte riktigt är på ett spa.

Gör alla hjärtans dag speciell

Du behöver inte lämna hemmet för att göra alla hjärtans dag ett(Dag ett) av årets mest romantiska nätter. Bara(Bara) sätt ihop en kombination av enheterna som visas ovan för att återskapa festen och behålla kärleken även om du inte kan lämna huset.

Alla hjärtans dag i år kan se lite annorlunda ut. Oavsett om du provar på en snygg middag hemma eller om du vill skapa en romantisk stämning i ditt vardagsrum kan tekniken hjälpa dig.

Låt inte en karantän döda romantiken – här är några av de bästa idéerna för alla hjärtans dag med teknik.

Sätt stämningen med ett smart ljus

Om du är orolig för att använda riktiga ljus (eller om du inte kan på grund av byggregler) kan du fortfarande fånga stämningen med ett smart ljus. Yeelight Candela är en ansluten lampa som avger en 1600k färgtemperatur – samma som ett levande ljus. Du kan aktivera “Flicker”-läget som får ljuset att dansa som en låga.

Tack vare sin mesh-teknik kan du koppla ihop upp till 30 000 av dessa ljus (men om du har så många, grattis – du har redan vunnit alla hjärtans dag.) Batteriet räcker i åtta timmar på en enda laddning.

Ha en filmkväll under stjärnorna

Många experter kanske avråder från en film för dejtkväll, men det har gått mer än ett år sedan många av oss satt på en teater. Återskapa den upplevelsen hemma under stjärnorna med en bärbar projektor. Vankyo Leisure 3 stöder upp till 1080 upplösning och kan skapa en skärm på upp till 170 tum.

Para ihop projektorn med din smartphone för att strömma innehåll direkt. Visst, det kan vara lite kyligt att sticka ut mot väggen i ditt hem utanför februari, men det är desto större anledning att krypa ihop under en filt med en varm drink.

Ta med natthimlen inomhus med en stjärnprojektor

Om det är för kallt för att vara utomhus kan du fortfarande ha en romantisk alla hjärtansmiddag under stjärnorna med hjälp av en stjärnprojektor. En enhet som LBell Galaxy Projector kan projicera stjärnor upp till 200 kvadratmeter och fylla rummet med själva himlen.

Välj mellan olika färger och njut av en roterande natthimmel som definitivt kommer att sätta stämningen bättre än någon svagt upplyst restaurang någonsin skulle kunna. Det bästa av allt är att när alla hjärtans dag är över kan den här projektorn vara ett bra sätt att vara värd för ditt eget rave hemma.

Skapa en lugnande atmosfär med doftande oljor

Aromaterapi är mer än bara en hippieversion av doftljus. Ditt humör kan påverkas i stor utsträckning av dofter; till exempel kan lukten av lavendel ge en lugnande effekt på dina nerver. Du kan använda rätt sorts dofter för att skapa en romantisk atmosfär i ditt hem.

Pure Daily Care Ultimate Aromatherapy Diffuser innehåller tio olika eteriska oljor och gör det enkelt att fylla ditt hem med den doft du väljer. Se bara till att den inte övermannar lukten av en hemlagad middag.

Laga en utsökt middag med en sous vide

Kanske är din favoritrestaurang inte öppen på Alla hjärtans dag eller så tror du inte att maten skulle vara god om den levererades. Om du vill prova på att laga mat men saknar självförtroende i köket kan en sous vide hjälpa. Dessa spisar låter dig göra läckra måltider hemma och är förlåtande för misstag.

Yedi Infinity Sous Vide är ett budgetvänligt ställe att börja. Den tillåter upp till 100 timmars tillagningstid och ger en jämnare värmefördelning genom vattnet. Du kan laga nästan alla typer av mat utan att oroa dig för att överkoka någonting. Det bästa av allt är att det finns två års garanti med i köpet.

Ha en danskväll till romantisk musik

Alla känner till romantikens första blommor, där du tar din älskare i famnen och dansar hela natten. När relationer fortsätter blir det mindre vanligt att gå ut och dansa – särskilt mitt i en pandemi. Använd en smart högtalare som 4:e generationens Echo för att återskapa den känslan.

Den här smarta högtalaren drivs av Alexa och kan spela dina romantiska favoritlåtar via Spotify, Amazon Music och mer. Allt du behöver göra är att be Alexa spela din låt. Du kan para ihop flera högtalare för att skapa en surroundljudsupplevelse. Se bara till att ha på dig dina dansskor.

Spela kvällen tillsammans

Ingen kan förneka att videospel har blivit en stor del av mainstreamkulturen. För många par kan en lugn natt tillbringade med att tävla mot varandra i Mario Kart vara lika romantisk som att gå ut och äta fin fransk mat.

Nu kan ni till och med tävla med varandra personligen med Mario Kart Live: Home Circuit-setet. Rensa ut ett utrymme på golvet och ställ in kartarna, ladda ner mjukvaran till din Nintendo Switch och tillbringa kvällen med att utmana varandra till de bästa tiderna, allt medan du ser hur det spelas i verkligheten med replika-kartar.

Ha en spakväll hemma med smarta massageapparater

Det är inte alltid möjligt att gå ut, särskilt under en lockdown – men du kan återskapa känslan av att gå till ett spa direkt i ditt eget vardagsrum med smarta massageapparater. Dessa enheter passar runt din hals och riktar in dig på tryckpunkter för att lossa dina muskler och slappna av.

Placera en av massageapparaterna runt halsen, ta på dig din favoritrock och luta dig tillbaka med din speciella person och låt tekniken skicka er båda till ett tillstånd av total avkoppling. Kombinera detta med en doftspridare och lite mjuk musik så glömmer du att du faktiskt inte är på spaet.

Gör alla hjärtans dag speciell

Du behöver inte lämna ditt hem för att göra Alla hjärtans dag till en av årets mest romantiska kvällar. Sätt bara ihop en kombination av enheterna som visas ovan för att återskapa en utekväll och hålla kärleken vid liv, även om du inte kan lämna ditt hem.

Relaterade Artiklar

Back to top button