7 tutorials blev: Här är vad du kan förvänta dig!

Idag är en viktig dag för oss: 7tutorials.com har blivit digitalcitizen.life. Oroa dig inte, vi sålde inte vår sida till andra och vi ändrade inte vårt team. Det är fortfarande vi som skriver i samma stil som du gillade hittills. Vi ville ha en ny fräsch identitet som skulle ligga mer i linje med våra långsiktiga ambitioner. Det var därför vi bestämde oss för att döpa om oss själva till Digital medborgare och vad du kan förvänta dig av oss i framtiden:

Varför digital medborgare?

När vi växte blev vi mindre och mindre förtjusta i vårt namn: 7 handledningar . När vi startade, 2009, var det ett bra val eftersom vår hemsida var fylld med tutorials om Windows 7 och lanserades samma månad som den släpptes Windows 7 .

7 handledningar var ett passande namn för de närmaste åren, men när Windows 8 blev tillgängligt och vi utökade vårt innehåll till nya områden, blev det tydligt att på lång sikt 7 handledningar är inget bra varumärke för oss och våra ambitioner. .

Vi har arbetat med det här de senaste månaderna. rebranding och redesign projekt,(rebranding och redesign projekt) och valde Digital medborgare som vår varumärke(varumärke) av följande skäl:

  • Vår publik är inte längre bara människor som använder Windows . Våra läsare använder ett ökande antal enheter och operativsystem, och det syns i vår trafikdata och statistik.
  • Innehållsmässigt handlar vi inte längre bara om Windows och Microsoft(Windows och Microsoft) men också om ditt digitala liv i allmänhet. Vi behöver fortfarande utveckla innehåll i nya riktningar än vad du är van vid, men det kommer att ske under de kommande månaderna.
  • Människor som använder Informationsteknologi(informationsteknologi), är digitala medborgare, även om de inte inser det.
  • Alla försöker tämja teknik för att bli mer produktiva och effektiva i sitt arbete, för att kommunicera bättre och snabbare med andra, för att ha kul.
  • Vårt mål är att hjälpa alla digitala medborgare att nå sina mål samtidigt som de använder teknik. Vi är här för att se till att du är produktiv, underhållen och har en säker och givande digital upplevelse.

Vad kan man förvänta sig av en digital medborgare

Du kommer att se nya intressanta artiklar från oss, och vi kommer successivt att utveckla nya serier av innehåll som tar oss i helt nya riktningar.

Vår nya slogan Liv(Life) in a digital world” speglar hur mycket teknik som omger varje aspekt av våra liv och hur svårt det ibland är att förstå det.

Vi har redan börjat skriva om Android . Tidigare har vi också pratat om Xbox ett och hur du använder wearables och appar för att bibehålla eller förbättra din hälsa. Det är alla områden som vi vill satsa på i framtiden.

Vi sysslar inte längre med bara tutorials. Vi har satsat mycket på produktrecensioner och kommer att fortsätta med det. Vi har också Tech Lolz-serien(Tech Lolz-serien) som pratar ironiskt om teknik och hur människor använder den.

Vi kommer att fortsätta experimentera och utvecklas nyhetsserie(nyhetsserier) innehåll som kommer att lägga till mycket mer förutom “guider till Windows “.

Vad vill vi ha av dig?

Vi vill att du fortsätter att läsa oss och lämna feedback. Om det är något som irriterar dig, låt oss veta. Om det finns innehåll du vill att vi ska skriva, låt oss veta. Kontakta oss om du har några frågor.

Det är väldigt enkelt att kontakta oss: lämna en kommentar i slutet av denna artikel eller använd helt enkelt vår Kontaktformulär(Kontaktformulär) .

Glöm inte heller att bokmärka vår nya sida och ta bort den gamla. Från och med nu hittar du oss på: www.digitalcitizen.life.

Idag är en stor dag för oss: 7tutorials.com har förvandlats till digitalcity.life. Bli inte rädd, vi har inte sålt vår hemsida till andra och vi har inte ändrat vårt team. Det är fortfarande vi som skriver i samma stil som du har njutit av hittills. Vi ville ha en ny, fräsch identitet som är mer lämpad för våra långsiktiga ambitioner. Här är anledningen till att vi valde att döpa om oss själva till Digital Citizen och vad vi kan förvänta oss av oss i framtiden:

Varför Digital Citizen?

När vi växte blev vi mindre nöjda med vårt namn: 7 handledningar. När vi började, redan 2009, var det ett bra val eftersom vår webbplats var fylld med Windows 7-tutorials och den lanserades den månad då Windows 7 lanserades.

7 handledningar var ett passande namn för de kommande åren, men när Windows 8 gjordes tillgängligt och vi utökade vårt innehåll till nya områden, var det tydligare att, på lång sikt, 7 handledningar var inget bra varumärke för oss och våra ambitioner.

Vi har ägnat de senaste månaderna åt att arbeta med detta rebranding- och redesignprojekt och vi valde Digital medborgare som vårt varumärke av följande skäl:

  • Vår publik består inte längre bara av personer som använder Windows. Våra läsare använder ett ökande utbud av enheter och operativsystem och detta är tydligt i våra trafiksiffror och statistik.
  • Innehållsmässigt handlar vi inte längre bara om Windows och Microsoft utan om ditt digitala liv som helhet. Vi måste fortfarande utveckla innehåll i nya riktningar än vad du har varit van vid, men det kommer under de närmaste månaderna.
  • Människor som använder informationsteknik är digitala medborgare, även om de inte är medvetna om det.
  • Alla försöker tämja tekniken så att de kan bli mer produktiva och effektiva i sitt arbete, så att de kan kommunicera bättre och snabbare med andra, så att de har roligt.
  • Vårt mål är att hjälpa alla digitala medborgare att nå sina mål när de använder teknik. Vi är här för att se till att du är produktiv, att du har roligt och att du har en säker och hälsosam digital upplevelse.

Vad du kan förvänta dig av Digital Citizen

Du kommer att se nya spännande artiklar från oss och vi kommer sakta att utveckla nya serier av innehåll som tar oss in i helt nya riktningar.

Digital medborgare

Vår nya slogan “Livet i en digital värld” inser hur mycket teknologi som omger varje aspekt av vårt liv och hur svårt det ibland är att förstå det.

Vi har redan börjat skriva om Android. Tidigare har vi också täckt Xbox One och hur man använder wearables och appar för att bibehålla eller förbättra din hälsa. Det är alla områden som vi vill satsa på i framtiden.

Vi handlar inte längre bara om tutorials. Vi har investerat mycket i produktrecensioner och det kommer vi att fortsätta med. Vi har också Tech Lolz-serien, som tar en tunga på kinden när det gäller teknik och hur människor använder den.

Vi kommer att fortsätta att experimentera och utveckla nyhetsserier med innehåll som lägger till mycket mer förutom “tutorials om Windows”.

Vad vill vi ha av dig?

Vi vill att du ska fortsätta läsa oss och ge oss feedback. Om det är något som irriterar dig, låt oss veta. Om det finns innehåll du vill att vi ska skriva, låt oss veta. Kontakta oss om du har några frågor.

Det är enkelt att komma i kontakt med oss: lämna en kommentar i slutet av denna artikel, eller använd bara vårt kontaktformulär.

Glöm inte heller att bokmärka vår nya hemsida och ta bort den gamla. Från och med nu hittar du oss på: www.digitalcitizen.life.

Relaterade Artiklar

Back to top button