7-PDF Webbplatskonverterare: Konvertera webbsidor till PDF

Har du testat att konvertera webbsidor till PDF använder en av de vanliga PDF – skrivare? Du måste ha märkt att i de flesta fall skrivare PDF-filer kan inte behålla webbsidans ursprungliga layout (PDF)HTML , vilket resulterar i en röra i utdatafilen som du förväntade dig. Webbplatskonverterare 7 – PDF – en av de sällsynta PDF – skrivare, som ger dig en komplett layout av en webbsida som konverterats till PDF utan att klippa eller dela sidor.

Läsa(Läs) : Hur man sparar en webbsida som PDF-fil i Edge Browser(Hur man sparar en webbsida som PDF-fil i Edge Browser) .

Konvertera webbsidor till PDF

Enkel att använda gratis programvara 7-PDF Webbplatskonverterare genererar automatiskt klickbara hyperlänkar PDF från webbrubriker, skapar klickbara länkar PDF från webbplatslänkar och låter dig lägga till en titelsida för filen PDF . En av de bästa egenskaperna med denna programvara är att appens användargränssnitt består av flera flikar som tillåter användare att komma åt alla tillgängliga funktioner.

Funktioner i 7-PDF-webbplatskonverteraren(Funktioner i 7-PDF-webbplatskonverterare)

 • Programvaran kommer i en bärbar version och kräver därför ingen installation.
 • Tillgänglighet utskriftsalternativ(Utskriftsalternativ) för webben webbplats(hemsida)
 • Ställa in fasta PDF-sidtitlar
 • Skapa en innehållstabell från webbinnehåll
 • Rubriker med webbadress och sidantal
 • Skapa interaktiva bokmärken PDF från webbhuvuden

Konvertera webbsidor till PDF med 7-PDF Webbplatskonverterare(Konvertera webbsidor till PDF med 7-PDF-webbplatskonverterare)

konvertera webbsidor till PDF-dokument

1. Konvertera webbsidor till PDF mycket enkelt, allt du behöver göra är att klistra in URL – adress webb(WebPages) -sidor och klicka på “Konvertera till PDF “.

konvertera webbsidor till PDF-dokument

Faktiskt 7 webbplatskonverterare – PDF ger ett alternativ som du kan konvertera automatiskt URL -adress in PDF genom att helt enkelt dra URL -adress och markera rutan “Konvertera URL- adresser(Släpp webbadresser) dra och släpp automatiskt”. Du kan till och med ändra orienteringen och välja en av de tillgängliga orienteringarna mellan ” Porträtt”(porträtt) och ” Landskap(Landskap) ” .

konvertera webbsidor till PDF-dokument

2. Med 7-PDF-webbplatskonverteraren kan du också ändra pappersstorlekskonfigurationen, skriva över den befintliga filen med samma namn, utmatningsmapp osv.

3. Utnyttja(Gör) förlängd inställningar(Avancerat) för att använda funktioner som att infoga en innehållsförteckning, försättsblad, skapa PDF -gråskalefil och mycket mer.

Webbkonverterare(Webbplatskonverterare) -Sites 7-PDF Gratis nedladdning

Eftersom programvaran är tillgänglig i en bärbar version kan du bära appen med dig vart du än går och börja använda den med bara ett klick. .exe – applikationsfil. Denna applikation kan användas som gratis programvara när det kommer till privat användning, oavsett antalet installerade datorer. Vid kommersiell användning måste du uppgradera och betala för versionen Proffs efter 30 dagar. Klick här(här) för att ladda ner gratisprogramvaran och börja använda den.

Se hur du kan konvertera VCE till PDF.(Se hur du kan konvertera VCE till PDF.)

Har du testat att konvertera webbsidor till PDF-format med en av de vanliga PDF-skrivarna? Du måste ha märkt att PDF-skrivare för det mesta inte kan behålla den ursprungliga layouten på HTML-webbsidan, vilket gör den utdatafil du förväntade dig. 7-PDF-webbplatskonverteraren är en av de sällsynta PDF-skrivarna som ger dig en komplett layout av webbsidan som konverteras till en PDF utan att klippa sidorna eller dela dem.

läsa: Hur man sparar en webbsida som PDF-fil i Edge Browser.

Konvertera webbsidor till PDF

Den enkla att använda 7-PDF Webbplatskonverterare freeware genererar automatiskt klickbara PDF-hyperlänkar från webbrubriker, skapar klickbara PDF-länkar från webbplatslänkar och låter dig lägga till ett försättsblad för PDF-filen. En av de bästa egenskaperna med denna programvara är att användargränssnittet för applikationen har flera flikar som tillåter användare att komma åt alla tillgängliga funktioner.

7-PDF Webbplatskonverterare

Funktioner i 7-PDF-webbplatskonverterare

 • Programvaran kommer i en bärbar version och kräver därför ingen installation
 • Tillgänglighet för utskriftsalternativ för webbplatsen
 • Inställning av fasta PDF-sidtitlar
 • Skapande av innehållstabell från webbinnehåll
 • Rubriker med webbadress och antal sidor
 • Skapande av PDF-klickbara bokmärken från webbrubriker

Konvertera webbsidor till PDF med 7-PDF-webbplatskonverterare

konvertera webbsidor till PDF-dokument

1. Att konvertera webbsidor till PDF är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att klistra in webbadressen till webbsidorna och klicka på knappen “Konvertera till PDF”.

konvertera webbsidor till PDF-dokument

Faktum är att 7-PDF-webbplatsomvandlaren ger ett alternativ med vilket du automatiskt kan konvertera URL:en till PDF genom att bara dra och släppa URL:en och markera kryssrutan “Konvertera Dra & Släpp URLs automatiskt”. Du kan till och med ändra orienteringen och välja en av de tillgängliga orienteringarna mellan stående och liggande.

konvertera webbsidor till PDF-dokument

2. Med hjälp av 7-PDF-webbplatskonverteraren kan du också ändra konfigurationen av pappersstorlek, skriva över den befintliga filen med samma namn, utmatningsmapp, etc.

3. Använd avancerade inställningar för att använda funktioner som att infoga en innehållsförteckning, försättsblad, generera en PDF i gråskala och många fler.

7-PDF Website Converter gratis nedladdning

Eftersom programvaran är tillgänglig i en bärbar version kan du bära programmet vart du vill och börja använda det genom att bara klicka på .exe-filen för programmet. Denna applikation kan användas som gratisprogram när det kommer till privat användning oavsett hur många datorer du installerar. Om den används för kommersiella ändamål är det nödvändigt att uppgradera och betala för Pro-versionen efter en period på 30 dagar. Klick här för att ladda ner gratisprogramvaran och börja använda den.

Relaterade Artiklar

Back to top button