7 Bästa Windows Media Player 12-omslag 2010

I vårt tidigare inlägg visade vi dig hur du laddar ner, installerar och applicerar skal. Windows Media Player 12. Så varför inte släppa loss din nyvunna kunskap genom att kolla in några av de 7 bästa skinnen Windows Media Player 12 vilka är värda att ladda ner? Dessa är absolut inte de enda bra skinnen Windows Media Player 12 , men det finns också sådana som vi gillar och installerade på våra maskiner. Vår smak kan skilja sig från din, men vi valde dessa skal baserat på funktionalitet, livfullhet och, i många fall, ren egendomlighet(ren egendomlighet) (på ett bra sätt). Kolla på dem.

NOTERA.(OBS:) Vi har inkluderat direkta nedladdningslänkar för varje skal. Detta är för din bekvämlighet; vi försöker inte öppet laka här. Du kan hitta alla dessa skal (förutom iTunes) och andra på webbplatsen Microsoft Skins för Windows Media Player (Skins för Windows Media Player-webbplatsen) .

Vi har också en ny lista med vackra skinn. Du hittar den här: Topp 7 omslag Windows Media Player 12 i(Skins) 2012.

Batman börjar

Artist: The Skins Factory

Officiell hud film” (filmskal)Batman börjar(Batman Begins)” skarp och Gotisk(Gotisk), som vilken hud som helst som förtjänar godkännande och logotyp” (påskrift och logotyp)mörk riddare(Dark Knight)”. Du kommer att njuta av en trevlig animation när huden svänger(hudformningar) av pryl som liknar en arsenal (prylar suggestiv)Läderlappen(Batman), till en fullfjädrad hud Windows Media Player 12 . Till skillnad från vissa andra skinn är den här också ganska intuitiv. Knapp ” Tillbaka till spelarbiblioteket»(Return to Player Library) är lätt att hitta, det är tvåa från vänster i mitten.

(Ladda ner Batman Begins-skinnet för Windows Media Player 12)

Gorillaz

Windows Media Player 12

Artist: EMI Parlophone

Den här tjänstemannen Gorillaz hud(Gorillaz skin) skapades skivbolag(skivbolag) och motsvarar en bild som är oskiljaktig från gruppens identitet. Även om det kan vara lite läskigt att ha en sovande (eller kanske bara lekande) apa sittande på skrivbordet (jag väntar fortfarande på att dess ögon ska öppnas när jag minst anar det), är huden runt den ganska slät. Bortsett från knapparna längst ner, integreras kontrollerna ganska smart i tecknad figur(tecknad figur) . De små pilarna till höger eller vänster öppnar spellistan eller equalizern. Bygga ut(Maximera) , kollapsa och gå tillbaka till spelarbiblioteket(Återgå till spelarbiblioteket) är dolda på kragen.

Ladda ner Gorillaz-skalet för Windows Media Player 12

smygande

Windows Media Player 12

Entreprenör: OOO “Saltgruva”

Den här kommer inte att vinna några skönhetstävlingar, men det är inte hans stil. Smygande utformad för att ha ett litet fotavtryck utan att offra fastigheter för förvaltningen. Knapp ” Spela/Pausa ägnas mest uppmärksamhet, medan resten av elementen passar snyggt in i kontrollpanel(kontrolldäck) ser ut som en defragmenterad . På bilden(Bilden) den är gömd i hörnet bredvid min “Startknapp(Startknapp) » för att visa storleken (eller bristen på den).

Ladda ner Stealth-skinnet för Windows Media Player 12

Zen trädgård

Windows Media Player 12

Illustratör: Ed Averett

Ah, det är lätt för ögonen sinne och själ(sinne och själ). Hud Zen trädgård(Zen Garden skin) är enkel och återhållsam. Små utsprång i toppen och botten öppnar visualizern lugnt, som mjuka pilgrenar, equalizer och spellista(equalizer och spellista) . Ytterligare ett klick och de försvinner ur sikte som teaklådor. Det är inte flashig hud, men det är bra för vardagliga sabbatsår från överspänning.

Ladda ner Zen Garden-skalet för Windows Media Player 12

Trilogin “Tillbaka till framtiden”

Windows Media Player 12

Artist: The Skins Factory

Dorks(Töntig)? Ja. Kompatibel med Windows Media Player 12? Ja. Vad fans borde ha Marty McFly(Marty McFly) Definitivt. Officiell skalet i Windows Media Player-trilogin ” (Future Trilogy Windows Media Player-skal)Tillbaka(Back) to the Future” släpptes för att främja släppet av dvd(DVD-skivor) -skivor ” Tillbaka(tillbaka) in framtida(Framtid)”, ” Tillbaka(tillbaka) in Future Part II” och “Tillbaka(Framtidens del II och tillbaka) framtid, del III”(Framtidens del III). Vi vet att avslöjandet är lite daterat för denna hud, men klassikern går aldrig ur mode.

(Ladda ner Back to the Future Trilogy-skalet för Windows Media Player 12)

Anemon

Windows Media Player 12

Artist: Microsoft

Anemon behövs helt enkelt för att det får det att se ut som om det finns ett öppet sår på skrivbordet. Rendered gör att huden ser ut som en spricka i vävnaden tid och rum(tid och rum) . Och naturligtvis finns alla kontroller där och lätta att hitta.

(Ladda ner Anemone skin för Windows Media Player 12)

iTunes

Windows Media Player 12

Artist: okänd (översatt av cypher1942)

Hur är det boss-knapp(chefsknapp) för din hud Windows mediaspelare 12 – om din chef – Steve Jobs(Steve Jobs). Detta iTunes skal för Windows mediaspelare(Windows Media Player) är för tvivlarna. Men den här huden är gammal, gammal, gammal, så det är den faktiskt ser ut och(utseende och känsla) fungerar som iTunes 9 (även om det är perfekt). Så tills dina vänner ifrågasätter din trohet mot den allsmäktige Äpple , kan de klia sig i huvudet och undra varför du använder en sju år gammal mediaspelare. Dessutom finns det ingen ” Tillbaka till spelarbiblioteket(Tillbaka till spelarbiblioteket)” så du måste använda snabbtangenten CTRL-1 för att lämna denna hud.

(Ladda ner iTunes-skalet för Windows Media Player)

Slutsats

Som vi sa är det inte på något sätt de enda användbara skinnen för Windows Media Player 12. Du kanske också har märkt att många av dessa skal faktiskt designades för tidigare versioner. Windows mediaspelare(Windows mediaspelare). Du kommer att stöta på kompatibilitetsproblem med äldre skal då och då, men alla de som ingår i denna sammanfattning fungerar utmärkt med Windows Media Player 12(Windows Media Player 12). Så prova och dela dina tankar. Låt oss också veta vilka skinn som används i Windows mediaspelare(Windows mediaspelare).

I vårt tidigare inlägg visade vi dig hur du laddar ner, installerar och applicerar Windows Media Player 12-skins. Så varför inte ge din nyfunna kunskap en virvel genom att kolla in några av de 7 bästa Windows Media Player 12-skinnen som är värda en nedladdning? Dessa är inte på något sätt de enda bra Windows Media Player 12-skinnen, men det finns de som vi gillar och har installerat på våra maskiner. Vår smak kan skilja sig från din, men vi väljer dessa skinn utifrån funktionalitet, flashighet och i många fall rena quirkines (på ett bra sätt). Kolla in dem.

NOTERA: Vi har inkluderat direkta nedladdningslänkar för varje skal. Detta är för din bekvämlighet; vi försöker inte uppenbart laka här. Du kan hitta alla dessa skal (förutom iTunes en) och andra på Microsofts webbplats Skins för Windows Media Player.

Vi har också en nyare lista med snygga skinn. Den finns här: Topp 7 Windows Media Player 12 Skins under 2012.

Batman börjar

Windows Media Player 12

Artist: The Skin Factory

The Batman Begins officiella filmskal är skarpt och gotiskt, precis som vilken hud som helst som förtjänar The Dark Knights stöd och logotyp borde vara. Du kommer att bjudas på en trevlig animation när huden förvandlas från en gadget som antyder Batmans arsenal till ett fullt fungerande Windows Media Player 12-skal. Till skillnad från några av de andra skinnen där ute är den här ganska intuitiv också. Knappen är lätt att hitta, tvåa från vänster i mitten.

Ladda ner Batman Begins-skinnet för Windows Media Player 12

Gorillaz

Windows Media Player 12

Artist: EMI Parlophone

Detta officiella Gorillaz-skinn producerades av skivbolaget och är trogen bildspråket som är oskiljaktigt från bandets identitet. Tänkte att det kan vara lite kusligt att ha en sovande (eller kanske bara groovande) simian sittande på skrivbordet (jag väntar hela tiden på att ögonen ska öppnas när jag minst anar det), huden är ganska slät runt om. Bortsett från knapparna längst ner, integreras kontrollerna ganska smart i seriefiguren. De små pilarna till höger eller vänster visar spellistan eller equalizern. Maximera, minimera och är dolda på kragen.

Ladda ner Gorillaz-skalet för Windows Media Player 12

Smygande

Windows Media Player 12

Artist: Saltmine LLC

Den här kommer inte att vinna några skönhetstävlingar, men det är inte dess stil. Stealth är tänkt att ha ett litet fotavtryck utan att offra fastigheter för kontroller. Knappen får det mest generösa området medan resten av elementen klämmer sig in prydligt i det defragmenterade kontrolldäcket. På bilden här är den instoppad i hörnet bredvid min startknapp för att visa dess storlek (eller brist på sådan).

Ladda ner Stealth-skinnet för Windows Media Player 12

Zen trädgård

Windows Media Player 12

Artist: Ed Averett

Ah, den här är lätt för ögonen, sinnet och själen. Zen Garden-skinnet är enkelt och diskret. De små nubbarna på den övre och nedre delen lika fridfulla som mjuka pilgrenar för att avslöja visualizern, equalizern och spellistan. Med ytterligare ett klick glider de i smyg utom synhåll som lådor i teak. Det här är inte ett flashigt skinn, men det är trevligt för ett vardagssabbat från överstimulering.

Ladda ner Zen Garden-skalet för Windows Media Player 12

Tillbaka till framtidstrilogin

Windows Media Player 12

Artist: The Skin Factory

Töntig? Ja. Windows Media Player 12 kompatibel? Ja. Ett måste för alla Marty McFly-fanboys? Definitivt. Den officiella Back to the Future-trilogin Windows Media Player rullades ut för att främja releasen av DVD-skivorna för Back to the Future, Back to the Future Part II och Back to the Future Part III. Vi vet att avslöjandet daterar den här huden lite, men klassikerna går aldrig ur mode.

Ladda ner Back to the Future Trilogy-skalet för Windows Media Player 12

anemoner

Windows Media Player 12

Artist: Microsoft

Anemone är ett måste helt enkelt för det faktum att det får det att se ut som att det finns ett gapande öppet sår på ditt skrivbord. Det visualiserade får huden att se ut som en spricka i tyget av tid och rum. Och naturligtvis finns alla kontrollerna där och lätta att hitta.

Ladda ner Anemone skin för Windows Media Player 12

iTunes

Windows Media Player 12

Artist: okänd (översatt av cypher1942)

Det är som en chefsknapp för ditt Windows Media Player 12-skinn – det vill säga om din chef är Steve Jobs. Detta iTunes-skal för Windows Media Player är för de bedrövligt osäkra. Men det här skalet är gammalt, gammalt, gammalt så det har faktiskt utseendet och känslan som iTunes 9 (även om det är perfekt). Så även om dina vänner inte ifrågasätter din lojalitet till det allsmäktige Apple, kan de klia sig i huvudet och undra varför du använder en sju år gammal mediaspelare. Dessutom saknar den här knappen, så du måste använda snabbtangenten, CTRL-1, för att komma ur denna skal.

Ladda ner iTunes-skalet för Windows Media Player

Slutsats

Som vi sa, dessa är inte på något sätt de enda värdefulla Windows Media Player 12-skinnen. Du kanske också har märkt att många av dessa skal faktiskt designades för tidigare versioner av Windows Media Player. Du kommer då och då att stöta på kompatibilitetsproblem med äldre skal, men de som ingår i den här sammanfattningen fungerar alla perfekt med Windows Media Player 12. Så prova några och dela dina tankar. Låt oss också veta vilka skal som driver din Windows Media Player.