7 bästa webbplatserna att läsa serietidningar gratis

Oavsett om du är en erfaren serieentusiast eller nybörjare i seriernas värld, kommer du att upptäcka att det kan vara ganska dyrt att köpa alla serier du vill läsa. Eller så kan det vara svårt att hitta specifika problem (särskilt om de är gamla eller sällsynta).

Om du vill läsa serier just nu och gratis är det bästa du kan göra att besöka de många webbplatserna som tillhandahåller digitala serier. Även om det inte hjälper med din serietidningssamling, är det det bästa stället att starta en ny serie eller komma ikapp.

Nedan hittar du sju av de bästa gratis serietidningswebbplatserna för att komma igång just nu!

Här hittar du en mängd namn guld-(Gyllene) era av serier, de är alla i det offentliga området och därför lätt tillgängliga på denna webbplats. Du kan söka bland flera serietidningsförlag för att hitta det du letar efter eller upptäcka nya titlar.

Du kan ladda ner vilken serie som helst här och läsa den när du vill, eller så kan du förhandsgranska den för att läsa den online. Sajten är ren och användarvänlig så att du kan hitta precis vad du vill utan krångel.

Om du letar efter mer populära serieserier, speciellt från förundras eller DC, Comic Extra – Ett bra alternativ för en gratis sökning. Den här sidan har massor av skannade serier, både nya och gamla, så du hittar förmodligen allt du letar efter här.

Skanningarna på den här webbplatsen är av god kvalitet och varje serie är lätt att navigera, vilket gör den så rolig att läsa som den borde vara.

3. Komikologi (Comixology)(Comixology)

komikologi är en av de bästa gratis seriesidorna som ger dig tillgång till många olika typer inklusive grafiska romaner, indieserier och mer. Syftet med sajten är att sälja serier, men du kan hitta hundratals av dem att läsa online om du går till ” Fri (Fri) serier(serier)”.

Allt du behöver göra är att lägga till de gratis serier du vill läsa i din kundvagn så får du en digital kopia i kassan. Du behöver inte betala för någonting. Vill du ha tillgång till ännu fler serier på sajten kan du också prenumerera på Comixology Unlimited , en tjänst där du betalar månadsvis för att läsa ännu fler serier på sajten. Alternativt kan du använda applikationen Komixologi .

Efter förundras och DC mörk häst – ett av de största namnen i serievärlden (serietidning). De har licenser för många olika franchiseavtal inklusive Stranger Things , Värld av Warcraft , Övervakning och andra. Deras hemsida har en mängd olika serier som du kan köpa, men en stor sektion är tillägnad gratis serier också.

Allt du behöver göra är att registrera dig för ett gratis konto. Då kan du läsa serier mörk häst i digital form. Du kan också ladda ner serier till din mobila enhet för att läsa dem offline om du vill.

Den här webbplatsen har ett brett urval av serietidningar, oavsett vad du letar efter. Det är inga krusiduller, vilket gör att du kan njuta av att läsa dina favoritserier utan distraktioner.

Skannade bilder är också vanligtvis mycket hög kvalitet och lätta att läsa i en webbläsare utan att ladda ner något. Alla sidor för varje serie finns på en lång sida om du inte gillar att ladda om sidan för varje ny sida.

På denna sida kan du inte bara läsa populära titlar, utan också hitta många mindre kända eller oberoende serier. Använd den här webbplatsen för att upptäcka en ny serie eller när du inte kan hitta en specifik serie på andra gratis seriesidor.

Bläddra(Look) samlingar av serier av förlag, kreatörer eller efter genre. Du kan också prenumerera på Graphites premiumtjänst för mindre än $2/månad och få tillgång till ännu fler reklamfria serier. Det finns även en applikation för sajten på iOS och Android .

En annan bra sida med ett till synes oändligt bibliotek av serier att läsa är Read Serier uppkopplad . Du kan bläddra i serier efter utgivare, alfabetiskt, efter senaste releasedatum, eller få en slumpmässig serie att läsa om du vill ha något nytt.

Seriebilder laddas upp varje vecka och du kan skapa ett konto på webbplatsen för att få tillgång till allt den har att erbjuda. Varje serie är lätt att läsa eftersom varje skannad bild är av hög kvalitet med lättläst formatering.

Njut av serier online(Njut av serietidningar online)

Med flera gratis läsalternativ tillgängliga online, kommer du inte att få slut på serier att läsa någon gång snart. Så oavsett om du vill läsa serier från de största förlagen, gamla skolans guldåldersserier eller indieserier, kan du hitta dem gratis online på din favorit digitala enhet för läsning.

Vilka är dina favoritserier? Låt oss veta om det i kommentarerna.

Oavsett om du är en erfaren serietidningsentusiast eller en total nykomling i serievärlden, kommer du att upptäcka att det kan vara ganska dyrt att köpa alla serietidningar du vill läsa. Eller så kan det vara svårt att hitta specifika problem (särskilt om de är gamla eller sällsynta).

Om du vill läsa några serier just nu, och gratis, är det bästa du kan göra att gå online till de många webbplatserna som tillhandahåller serietidningar i digital form. Även om dessa inte hjälper till att samla in serietidningar, är de de bästa ställena att starta en ny serie eller komma ikapp med en.

Nedan hittar du sju av de bästa sidorna för att läsa serietidningar gratis så att du kan komma igång direkt!

Här hittar du massor av titlar från seriernas gyllene era, alla från det offentliga och därmed lättillgängliga på den här webbplatsen. Du kan söka bland flera serietidningsförlag för att hitta det du letar efter eller upptäcka nya titlar.

Du kan ladda ner vilken serie som helst här och läsa dem när du vill, eller så kan du förhandsgranska för att läsa dem online. Sajten är ren och lättnavigerad, så att du kan hitta precis vad du vill utan krångel.

Om du letar efter mer populära serieserier, speciellt från Marvel eller DC, är Comic Extra ett utmärkt alternativ för att hitta dessa gratis. Det finns massor av skannade serietidningar på den här webbplatsen, både nya och gamla, så du kommer sannolikt att hitta det du söker efter här.

Skanningarna på den här webbplatsen är av god kvalitet och det är lätt att navigera genom varje serie, vilket gör att läsa dem så roligt som det borde vara.

3. Komixologi

Comixology är en av de bästa webbplatserna för gratis serietidningar, som ger dig tillgång till massor av olika typer, inklusive grafiska romaner, indieserier och mer. Sajtens syfte är att sälja serietidningar, men du kan hitta hundratals av dem att läsa online om du går till kategorin Gratis serier.

Allt du behöver göra är att lägga till de gratis serier du vill läsa i din varukorg, så får du en digital kopia vid kassan. Du behöver inte betala för någonting. Vill du komma åt ännu fler serier på sajten kan du även registrera dig för Comixology Unlimited, en tjänst där du betalar månadsvis för att läsa ännu fler serier på sajten. Alternativt kan du använda Comixology-appen.

Efter Marvel och DC är Dark Horse ett av de större namnen i serievärlden. De har licenser för många olika franchiseavtal, inklusive Stranger Things, World of Warcraft, Overwatch och mer. Deras hemsida har massor av serier du kan köpa, men en stor sektion är också tillägnad gratis serier.

Allt du behöver göra är att registrera dig för ett gratis konto. Sedan kan du läsa Dark Horse-serier digitalt. Du kan också ladda ner serier till en mobil enhet för att läsa dem offline om du vill.

Den här sidan har ett stort urval av serienummer, oavsett vad du letar efter. Det är utan krusiduller, så att du kan njuta av att bara läsa dina favoritserier utan några distraktioner.

Skanningarna tenderar också att vara mycket högkvalitativa och är lätta att läsa i din webbläsare utan att ladda ner någonting. Alla sidor för varje serie finns på en lång sida om du ogillar att ladda om webbplatsen för varje ny sida.

Du kan inte bara läsa populära titlar på den här webbplatsen, utan du kan också hitta en mängd mindre kända serier eller indieserier. Använd den här webbplatsen för att upptäcka en ny serie att komma in i, eller när du inte kan hitta en viss serie på andra gratis seriesajter.

Titta igenom samlingar av serieförlag, kreatörer eller bläddra efter genre. Du kan också prenumerera på Graphites premiumtjänst för mindre än 2 USD i månaden och få tillgång till ännu fler serier utan annonser. Det finns även en app för sajten på både iOS och Android.

En annan bra sida med ett till synes oändligt bibliotek av serier att läsa är Read Comics Online. Du kan bläddra i serier av utgivaren, i alfabetisk ordning, efter det senaste releasedatumet, eller få en slumpmässig serie att läsa om du vill ha något nytt.

Serietidningsskanningar laddas upp varje vecka och du kan skapa ett konto på webbplatsen för att få tillgång till allt den har att erbjuda. Det är lätt att läsa varje serie, eftersom varje skanning är av hög kvalitet med läsvänlig formatering.

Njut av serietidningar online

Med flera val för gratis läsning tillgängliga online, kommer du inte att få slut på serier att läsa snart. Så oavsett om du vill läsa serier från de största förlagen, gamla skolans guldåldersserier eller indieserier, bör du kunna hitta det gratis online på din favorit digitala enhet för läsning.

Vilka är några av dina favoritserier? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button