7 bästa Nintendo Switch Skins köp

Om du nyligen har köpt en Nintendo Switch (Nintendo Switch) eller Nintendo Switch Lite-konsol, kanske du inte gillar vanliga enfärgade färger. Om du vill ha en mer personlig konsol som också gör din Switch unik så finns det massor av skal att välja mellan. Nintendo Switch som du kan köpa för att göra just det.

Vissa märken som tillverkar dessa Switch(Switch)-skal kan dock använda fel lim för växla . När folk först köpte konsolskinn fann många av dem att metoden som företag använde för att applicera huden tog bort färgen växla .

Lyckligtvis finns det många märken nu som använder självhäftande material som är säkert att använda på din konsol. växla. Här är några av de bästa skinnen Nintendo Switch som du kan köpa just nu.

Detta märke producerar skinn som är officiellt licensierade nintendo så du kan vara säker på att deras produkter kommer att klara kvalitetskontroll och prestera bra på växla . Om du vill att din konsol ska representera den mest kända franchisen nintendo , det här alternativet ger dig 37 olika skal att välja mellan. Detta inkluderar Mario-kläderskinn, Mario Kart(Mario Kart), Yoshi(yoshi) Bowser(Bowser) och många andra.

Du kan också ta bort dessa skinn Nintendo Switch nästan inga rester, vilket gör att du kan ändra dem så mycket du vill. Det finns även alternativ för skinn på Jultema(juletema) om du vill att din Switch ska matcha din inredning under semestern.

Detta skin pack kommer också med ett skärmskydd för din växla(Switch) , som du lika gärna kan fästa på.

Samma företag gör också en fantastisk hud växla för fans Zelda. Den har en väldigt enkel skärmdesign och fina nackdelar samt några snygga officiella dockningsbilder. växla. Denna hud är också licensierad nintendo så det kommer säkert att vara gjord av kvalitetsmaterial och kommer inte att skada din växla .

Om du behöver en annan typ av design baserat på Zelda , detta företag gör också många olika. Du kan få en baserad på andetag av Wild’s Sheikah Slate, eller en med tema kring (av Zelda)NES-klassikern Legend of Zelda. Dessutom kommer alla dessa skinn med skärmskydd i plast.

Eftersom det är ytterligare ett av Nintendos mest kända franchiseföretag är det ingen överraskning att det finns gott om skinn där ute. Nintendo Switch-tema (Nintendo Switch)Pokemon(Pokemon) . Det finns 28 olika skinpacks att välja mellan beroende på designen Pokémon varumärke, med starter från det första spelet Pokémon samt många skinn Pikachu.

Det finns en blandning av enkla mönster med mönster om du vill ha något som är lätt för ögonen, såväl som ljusa och djärva mönster om du vill ha något mer flashigt.

Ännu ett bra märke som fungerar bra med Nintendo Switch – detta är skinit . De har en mängd olika teman som är officiellt licensierade förundras till exempel detta Spider-Man-skinn växla. Dessa klistermärken använder ett 3M-lim speciellt framtaget för växla så att det inte skadar konsolen.

Denna design är mycket ren och enkel med ljusa färger som kommer att ge dig växla mycket mer popularitet. Men om förundras du inte gillar det, märket erbjuder även denna Batman-tema Switch, också officiellt licensierad Warner(Warner Bros) Bros.

Om du letar efter något med fler färger, erbjuder denna huddesign med galaxtema några riktigt livfulla klistermärken för din Switch. Du kan också välja mellan 21 olika mönster, inklusive några färgglada geometriska mönster.

Det här paketet innehåller skal för varje del av Switch, och inte bara ett skärmskydd i plast, utan också ett skärmskydd i härdat glas för extra säkerhet för din konsol. Limmet för denna hud är också gjort med växla så att du enkelt kan applicera och ta bort den utan att oroa dig för skador eller rester.

För Switch(Switch) En mer minimalistisk design finns också tillgänglig. Denna hud Nintendo Switch Har en enkel design och rika färger för att ge din konsol ett unikt akvarellutseende. Dessa klistermärken är designade för att vara fria från luftbubblor, vilket gör det enkelt att applicera.

Eftersom huden är skuren för att passa exakt växla bör du inte ha problem med störningar från någon trådlös kapacitet växla eller med knappar. Om du råkar applicera en hud felaktigt kan du med dessa skinn enkelt ta bort och applicera dem igen.

Om du föredrar en dämpad och stilren design, Dekal tjej kommer också att göra kvalitetsmarmorskinn för din växla . Den täcker alla brister växla frontskärm och docka med en mycket enkel applikation.

Gillar du den här marmorerade designen men vill ha mer färg än bara svart och vitt så gör detta märke även skinn med liknande design och i fina pastellfärger. De har rosa Blush Marble-skinn, såväl som blå Atlantic Marble.

Om du nyligen har köpt Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite-konsolen, kanske du inte är ett fan av de enkla, solida färgerna. Om du vill ha en mer personlig konsol som också får din Switch att se unik ut, det finns massor av Nintendo Switch-skins där ute du kan köpa för att göra just det.

Vissa märken som tillverkar dessa Switch-skinn kanske inte använder rätt lim för Switch. När folk först köpte skal till konsolen fann många av dem att metoden som företag använde för att fästa skalet på skulle ta bort färgen från Switch.

Men tack och lov finns det många märken nu som använder självhäftande material som är säkert att använda på din Switch-konsol. Här är några av de bästa Nintendo Switch-skinnen du kan köpa nu.

Detta märke gör skinn som är officiellt licensierade av Nintendo, så du vet att deras produkter kommer att vara kvalitetskontrollerade och fungera bra på Switch. Om du vill att din konsol ska representera Nintendos mest kända franchise, ger det här alternativet dig 37 olika skal att välja mellan. Detta inkluderar skinn från Marios outfit, Mario Kart, Yoshi, Bowser och många fler.

Du kan också ta bort dessa Nintendo Switch-skinn med lite eller inga rester, så att du kan byta ut dem så mycket du vill. Det finns även hudalternativ med jultema om du vill att din Switch ska matcha din inredning under semestern.

Detta skinset kommer även med ett skärmskydd till din Switch, som du lika gärna kan fästa på.

Samma företag gör också ett fantastiskt Switch-skinn för Zelda-fans. Den har en mycket enkel design för skärmen och glädjemässiga nackdelar, med några av de vackra officiella konstverken för Switch-dockan. Denna skal är också licensierad av Nintendo, så den kommer garanterat att vara gjord av kvalitetsmaterial och inte skada din Switch.

Om du vill ha en annan typ av design baserad på Zelda, gör detta företag många olika också. Du kan få en baserad på Breath of the Wild’s Sheikah Slate, eller en med teman som det klassiska NES Legend of Zelda-spelet. Alla dessa skinn kommer också med skärmskydd i plast.

Eftersom det är ytterligare en av Nintendos mest välkända franchising, borde det inte vara någon överraskning att det finns massor av Nintendo Switch-skins med Pokemon-tema. Det finns 28 olika skin-set att välja mellan under varumärkets Pokemon-design, med konsten att börja från det första Pokemon-spelet, såväl som många Pikachu-skinn.

Det finns en blandning av enkla, mönstrade mönster om du vill ha något som är lätt för ögonen, såväl som ljusa och djärva konstverk om du vill ha något mer flashigt.

Ett annat bra märke som fungerar bra med Nintendo Switch är Skinit. De har massor av temaskinn officiellt licensierade av Marvel, som detta Spider-Man Switch-skinn. Dessa dekaler använder 3M-lim speciellt gjorda för Switch så att det inte skadar konsolen.

Denna design är mycket ren och enkel, med ljusa färger som kommer att ge din Switch mycket mer av en pop. Om Marvel inte är din grej, har märket också denna Batman-tema Switch, även officiellt licensierad av Warner Bros.

Om du letar efter något med mycket färg, ger denna huddesign med galaxtema några riktigt livfulla dekaler att använda på din Switch. Det finns också 21 olika mönster att välja mellan, inklusive några färgglada geometriska mönster.

Denna uppsättning innehåller skal för varje del av Switch, såväl som inte bara ett skärmskydd i plast utan ett skärmskydd i härdat glas för ökad säkerhet till din konsol. Limmet för denna hud är också gjort med Switch i åtanke, så att du enkelt kan applicera och ta bort det utan att oroa dig för skador eller rester.

Mer minimalistisk design finns också för Switch. Detta Nintendo Switch-skal ger en enkel design med rika färger, vilket ger din konsol ett unikt akvarellutseende. Dessa klistermärken är gjorda så att luftbubblor ska förhindras, vilket möjliggör en enkel appliceringsprocess.

Eftersom huden är skuren för att passa switchen exakt bör du inte ha några problem med störningar av någon av switchens trådlösa funktioner eller användning av knapparna. Om du råkar applicera huden felaktigt, med dessa skinn bör du enkelt kunna ta bort och applicera dem igen.

Om en dämpad och elegant design är mer din hastighet, gör DecalGirl också kvalitetsskinn som ser ut i marmor till din Switch. Den täcker Switchens glädje nackdelar, skärmfront och docka med en extremt enkel applikation.

Om du gillar den här marmordesignen men vill ha lite mer färg än bara svart-vitt, gör detta märke även skinn med liknande design och några fina pastellfärger. De har den rosa Blush Marble-skinnet, såväl som en blå Atlantic Marble.