7 bästa iMessage-spelen och hur man spelar dem med vänner

Om du är uttråkad och det verkar som att dina konversationer med dina vänner har tystnat, varför inte spela ett spel? Om två användare båda använder iMessage finns det många olika spel tillgängliga.

Om du inte vet vad du ska spela, har vi samlat de bästa iMessage-spelen och listat ut hur du spelar dem under de långsamma stunderna.

GamePigeon är ett utmärkt sätt att få ett stort urval av iMessage-spel på ett och samma ställe. Du kan spela spel som 8 Boll , sjöslaget (det här är bara en modifierad marin slaget(Slagskepp) Basketboll , Bågskytte , Dart och många andra.

I Game Pigeon(GamePigeon) är gratis att spela, men själva spelet har några mikrotransaktioner för saker som nya mönster i paintball(Paintball) och 8 Boll .

Game Pigeon Screen

Allt du behöver göra är att ladda ner viltduva från App Store , välj sedan det spel du vill spela från menyn i iMessage. Det kommer att skicka en inbjudan till en annan person. När de väl är överens börjar det roliga.

Moji Bowling – Ett bra alternativ för två spelare när du vill släcka törsten efter att spela bowling, men inte kan ta dig in i bowlinghallen. Spelet är lika sött som roligt, med bowlingklot och käglor som blir levande med känslor när du spelar. Det är enkelt att kontrollera det: du drar helt enkelt tillbaka bollen och låter den flyga genom att svepa åt vänster eller höger för att lägga till spinn.

Moji bowlingskärm

Moji Bowling kan laddas ner gratis från app store, men du behöver inte två spelare för att spela det. Spelet innehåller ett enspelarläge där du kan öva ditt spel innan du utmanar dina bästa vänner till en iMessage bowlingturnering.

Självklart, på GamePigeon(GamePigeon) det finns en variation minigolf(Mini Golf), men den är inte lika omfattande som Herr. putta . Det finns fyra olika kurser i spelet, var och en dedikerad till ett annat ämne. Ingen av slagen är lätt och kräver att du kastar slag från väggen och använder andra trick för att slå skottet med så få träffar som möjligt.

mr putt skärm

Som med andra iMessage-spel, allt som krävs för att spela Herr. putta är att ladda ner spelet först och sedan välja det från iMessage-menyn.

Det finns gott om frågesporter tillgängliga på iOS, men få av dem erbjuder en riktig utmaning – eller kan spelas helt inom iMessage. Enkel små saker(Trivia) är olika. Den innehåller flervalsfrågor från kategorier som historia, popkultur, etc. Du har bara några sekunder på dig att svara på varje fråga, så att fuska och googla svaret är omöjligt.

Enkel frågesportskärm

väsen Enkel trivia är att svara på fler frågor korrekt än din motståndare. Som med andra iMessage-spel finns det inte mycket att börja här. Bara(Bara) ladda ner spelet från App Store och börja spela detta iMessage-spel.

Sant Sant Falskt(Sanning Sanning Lögn) [Больше не доступно]

Sanning Sanning Lögn är en ny version av ett klassiskt spel. Premissen är att du gör två sanna påståenden om dig själv (eller något annat) och ett falskt påstående, och de andra spelarna måste gissa vilket påstående som är falskt. Även om det är ett fantastiskt partyspel är det också väldigt roligt att spela med bara en person.

Skärm Sant Sant Falskt

Å andra sidan kan du behöva bli kreativ med dina uttalanden om du spelar med någon som känner dig väl. Sanning Sanning Lögn låter dig spela in en video av dig själv om du inte vill skriva ut uttalanden. Bara(Bara) ladda ner den från butiken och prova.

Cobi pilar är en sorts enhörning i iMessage-spelens värld. Medan de flesta spel fokuserade på iMessage är avslappnade, Cobi pilar har en brant inlärningskurva, så det är värt att spela om den om och om igen. Även om det här spelet kan spelas bara för skojs skull, kommer det att tilltala mer hardcore-spelare också.

Coby pilskärm

Målet är enkelt: skjut så många pilar som möjligt och få så många poäng som möjligt på 30 sekunder. Rutnätet rör sig över skärmen när du trycker och håller ned. För att släppa en pil, ta helt enkelt bort fingret. Låter enkelt, men det kräver lite övning att slå i ögat.

På Cobi Arrows(Cobi Arrows) är gratis att spela, men det finns andra spellägen som du kan låsa upp genom att titta på videon eller betala för läget.

Qiktionary är en förenklad version av ordet gissningslek. Du får ett specifikt ord på fyra bokstäver att förstå. Du gissar olika fyrabokstavsord och noterar vilka bokstäver som är markerade. En indikator på sidan visar hur många bokstäver i ditt ord som är korrekta.

Informationsskärm

Du vinner i elimineringsprocessen. Genom att långsamt begränsa vilka bokstäver som är korrekta och vilka som inte är det, kan du avgöra vad det kryptiska ordet är. Det hjälper att ha ett stort ordförråd, men det är inte strikt nödvändigt.

iMessage är ett utmärkt verktyg för att hålla kontakten och underhållen. Prova några av dessa spel och se vilket du gillar bäst. Många av dem tävlar med större spel i App Store för underhållningsvärde.

Vilket är ditt favorit iMessage-spel? Låt oss veta i kommentarerna nedan.(Vilket iMessage-spel är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.)

Om du är uttråkad och dina konversationer med dina vänner verkar ha blivit lugnare, varför inte spela ett spel? Om två användare båda använder iMessage finns det många olika spel tillgängliga.

Om du inte är säker på vad du ska spela, har vi samlat de bästa iMessage-spelen och listat ut hur du spelar dem under dessa långsamma stunder.

En extremt glad person som spelar ett iMessage-spel

GamePigeon är ett utmärkt sätt att få ett stort urval av iMessage-spel på ett och samma ställe. Du kan spela spel som 8 Ball, Sea Battle (som bara är ett omhudat Battleship), Basket, Archery, Dart och mycket mer.

GamePigeon är gratis att spela, men det finns flera mikrotransaktioner inom själva spelet för saker som nya mönster i Paintball och 8 Ball.

Game Pigeon-skärm

Allt du behöver göra är att ladda ner Game Pigeon från App Store och sedan välja det spel du vill spela från menyn i iMessage. Det kommer att skicka en inbjudan till den andra personen. När de accepterar börjar det roliga.

Moji Bowling [Not available in certain regions]

Moji Bowling är ett fantastiskt alternativ för två spelare när du vill skrapa bowlingen men inte kan ta dig till bowlinghallen. Spelet är lika sött som roligt, med bowlingklot och pins som blir levande med känslor när du spelar. Det är enkelt att kontrollera det: du drar bara tillbaka bollen och låter den flyga, sveper antingen åt vänster eller höger för att lägga till spinn.

Moji bowlingskärm

Moji Bowling är en gratis nedladdning i app store, men du behöver inte ha två spelare för att njuta av det. Spelet innehåller ett sololäge där du kan öva på ditt spel innan du utmanar dina bästa vänner till en iMessage bowlingturnering.

Visst, GamePigeon har en form av minigolf, men den är inte lika expansiv som Mr. Putta. Spelet har fyra olika banor att spela, var och en med olika tema. Inget av slagen är okomplicerat och kräver att du bankar skott från väggen och gör andra trick för att sänka skottet med så få slag som möjligt.

Herr.  puttskärm

Precis som andra iMessage-spel, allt som krävs för att spela Putt är att ladda ner spelet först och sedan välja det från iMessage-menyn.

Enkel trivia [Not available in certain regions]

Det finns många triviaspel tillgängliga på iOS, men få erbjuder en verklig utmaning – eller är helt spelbara inom iMessage. Enkel trivia är annorlunda. Den presenterar flervalsfrågor från kategorier som historia, popkultur och mer. Du har bara några sekunder på dig att svara på varje fråga, så fusk och googling av svaret är inte möjligt.

Enkel triviaskärm

Poängen med Simple Trivia är att svara på fler frågor korrekt än din motståndare. Liksom andra iMessage-spel finns det inget för att få igång det. Ladda bara ner spelet från App Store och börja spela detta iMessage-spel.

Sanning Sanning Lögn [No longer available]

Truth Truth Lie är en ny snurr på ett klassiskt spel. Utgångspunkten är att du gör två sanna påståenden om dig själv (eller något annat) och ett falskt påstående, och de andra spelarna måste gissa vilket som är det falska påståendet. Även om det är ett fantastiskt sällskapsspel är det också väldigt roligt att spela med bara en annan person.

Truth Truth Lie-skärm

Å andra sidan kan du behöva vara kreativ med dina uttalanden om du spelar med någon som känner dig väl. Truth Truth Lie låter dig spela in videor av dig själv om du inte vill skriva ut påståendena också. Ladda bara ner det från butiken och prova.

Cobi Arrows är lite av en enhörning i världen av iMessage-spel. Medan de flesta iMessage-fokuserade spel är avslappnade, har Cobi Arrows en brant inlärningskurva som gör det värt att spela om och om igen. Även om spelet kan spelas bara för skojs skull, tilltalar det även mer hardcore-spelare.

Kobi Arrows-skärm

Målet är enkelt: avfyra så många pilar och få så många poäng som möjligt inom tidsgränsen på 30 sekunder. Riktmedlet rör sig över skärmen när du trycker och håller ned. För att släppa pilen, ta bara bort fingret. Det låter enkelt, men det krävs lite övning för att göra en träff.

Cobi Arrows är gratis att spela, men det finns andra spellägen du kan låsa upp genom att titta på en video eller genom att betala för läget.

Qiktionary är en förenklad version av ett ordgissningsspel. Du får ett specifikt ord på fyra bokstäver att räkna ut. Du gissar olika fyrabokstavsord och noterar vilka bokstäver som är markerade. En indikator på sidan visar hur många bokstäver i ditt ord som är korrekta.

Qikitionär skärm

Du vinner genom en process av eliminering. Genom att långsamt begränsa vilka bokstäver som är korrekta och de som inte är det, kan du avgöra vad mysterieordet är. Det hjälper att ha ett stort ordförråd, men det är inte absolut nödvändigt.

iMessage är ett bra verktyg för att hålla kontakten och underhålla dig själv. Ge några av dessa spel ett försök och ta reda på vilket som är din favorit. Många av dem konkurrerar med större spel på App Store för underhållningsvärde.