6G och 5G: är de verkligen så farliga som vissa säger? Här är sanningen

De 5G vinner mark i Italien trots flera kontroverser angående hypotesen om vissa risker på hälsa. Även i anslutningsvärlden pratar vi redan om 6G. En tragedi för alla som bryr sig om sitt säkerhet. Men dessa två nätverk de är verkligen farliga som vissa säger? Här är sanningen.

5G- och 6G-nätverk: är de verkligen farliga för hälsan?

Ja, 5G-nätverket kommer nu in i smartphones för många i Italien tack vare ett tätt program av mobiltelefonoperatörer att utveckla detta teknologi. Paradoxalt är att även om det ännu inte har spridit sig, därför i expansionsprocessen, vi talar redan om hans arvtagare: 6G-nätet.

Så många oroar sig risker att dessa kan leda till människors hälsa. Från konspirationsteoretiker till “pentastellati” som förbjuder installationer, det finns många som tycker illa om denna teknik. i alla fall både 5G och 6G utgör inga hälsorisker. Åtminstone hittills har det inte varit några problem.

Det talas redan om tronföljaren

Det är otroligt hur vi redan pratar om arvtagaren till tronen i 5G-nätverket eller 6G-nätverket. De förstas celler utvecklas erövra många områden i Italien. Under tiden redan till den sjätte generationen.

Det verkar dock som att 6G-nätverket kommer att börja fungera först från 2030. Så vi får vänta ytterligare tio år. Men hans ankomst kommer att chocka alla eftersom det talas om det otroliga hastigheter. Det verkar som att det kommer att beröra 1 TeraByte per sekund. Vi pratar om en hastighet som överstiger den för 5G med nästan 8 tusen gånger.

Detta kommer att övervinna problemet med den ständiga ökningen av enheter som är anslutna till nätverket. Tänk bara på hur pandemin och tekniktillgången har lyckats öka försäljningen inom sektorn. Så löftet om 6G är inte bara högre hastighet, utan smidigare anslutningar och omedelbart.

Relaterade Artiklar

Back to top button