6G: Europa är redan redo för den nya anslutningen av Tim och Vodafone

L’Europa går fort och medan Italien fortfarande satsar på anslutningen 5Gden Tyskland är redo för det helt nya 6G nätverk. Redo i den meningen att den förbereder sig själv, eller snarare är den före sin tid. A strategi intressant att behålla förstaplatsen åtminstone på vår kontinent. Ja, eftersom företräde för 5G- och 6G-projektion förblir obestridd för närvarande Kina.

Trots detta beslutade Tyskland ändå att reagera genom att investera väl 700 miljoner euro att finansiera utvecklingen av 6G-nätet, framtiden för nästa generations anslutning. Här är detaljerna om dessa investeringar som tilltalar alla.

Tyskland tror på det och satsar redan på 6G

Detta konstaterades i en intervju med Handelsblatt förbundsministern för utbildning och forskning Anja Karliczek. Tyskland tror starkt på 6G-nätverket och investerar redan för att utveckla det som kommer att bli framtida tillräckligt nära dataanslutningen.

“” Förklarade Karliczek och tillade att “”.

Kort sagt, ett nödvändigt val för att gå vidare i en värld av teknik som kan stödja ävenekonomisk och industriell inducerad. Till och med Karliczek talar om ett behov: “Om du vill utveckla all potential, du kan inte undvika 6G“.

Den sjätte generationens anslutning kommer att förändra hela ekonomin

En viktig roll för 6G-nätverket, som tidigare nämnts, ser det också som en protagonist i landets ekonomi, vilket ger en viktig vändpunkt. Även till den tyska tidningen Handelsblatt förklarade Karliczek varför:

“”.

En viktig process som ser Tyskland gå mot respektabla investeringar och finansiering. För att bättre förstå all potential i 6G-nätverket hänvisar vi dig till vår artikel som finns tillgänglig på denna länk.

Relaterade Artiklar

Back to top button