6 sätt att tjäna pengar på en reservbil

(Fick) I ditt garage en extra bil som ligger runt? Tja, varför inte tjäna pengar på det. Internet(Internet) har gett upphov till en mängd nya startups som förändrar vårt sätt att tänka på våra hem, bilar och prylar. Om du till exempel inte har hört talas om Airbnb är detta ett direkt sätt att hyra din lägenhet eller hus(lägenhet eller hem) för uthyrning till vem som helst i världen.

Så varför inte hyra ut din bil också? Själv har jag två bilar i garaget som aldrig används eftersom vi har två små barn och vi kör alltid minivan. Det skulle vara bra om jag kunde använda min bil för att tjäna pengar. Lyckligtvis finns det en hel del alternativ.

I den här artikeln kommer jag att nämna sex ganska nya sajter som i princip låter dig antingen använda din bil som taxi eller förvandla till biluthyrningsfirma(bilagentur) från en person . Jag älskar båda, men de flesta av dessa webbplatser och tjänster är så nya att de inte finns i de flesta städer för tillfället. Men de expanderar snabbt, så det är bra.

Uber

Du kanske har hört talas om Uber på nyheterna nyligen när ett par av deras förare greps på flygplatser. San Francisco och New York(San Francisco och New York). Det är inte på grund av dåliga förare, utan för att taxichaufförer försöker kämpa för att förhindra att dessa nystartade företag tar över deras verksamhet.

Uber är i grunden ett företag som tillåter vem som helst att bli förare (efter bakgrundskontroller och andra bakgrundskontroller) med sin egen bil för att hämta och lämna människor. FRÅN Uber det är lite mer professionellt och stilrent och du måste ha en ganska snygg svart sedan eller SUV(sedan eller SUV) för att bli förare. Vi pratar om bmw , Mercedes , Jaguar , Lincoln stadsbil , Cadillac etc.

Du kan tjäna bra pengar som uberchaufför,(Uber-förare) med tanke på att detta är en exklusiv kundkrets. 34 minuters bilresa från Dallas flygplats(Dallas flygplats) till mitt hus skulle kosta mig cirka 120 dollar för en svart bil Uber. Svart SUV(SUV) kostar $180. Ett par sådana resor om dagen och du kan tjäna bra pengar.

Sittvagn

Sittvagn

De följande två företagen, Sidecar och Lyft i princip samma sak som Uber men utan alla dessa klassiker och höga kostnader. Sittvagn(Sidvagn) låter människor hitta andra lokalbefolkning som är registrerade förare barnvagnar. (Sidovagn) Du lämnar en förfrågan på din telefon och någon(telefon och någon) kommer för dig.

Vad är intressant i sidovagn är att folk betalar vad de tycker att resan är värd. fast kostnad eller tariff(kostnad eller pris) nej . För det andra utvärderar kunden dig, och du kan också utvärdera kunden. Du kan använda vilken bil du har och de tillhandahåller även försäkring när du faktiskt kör en kund.

Hiss

Hiss

Lyft är en annan on-demand-tjänst som t.ex sidovagn . Lyft håller också bakgrundskontroller och DMV-kontroller(bakgrundskontroll och DMV-kontroller) som t.ex Sidovagn och passagerare(Sidovagn och passagerare) och förare betygsätter också varandra som sidovagn . Sittvagn(Sidvagn) ökar också säkerheten genom att uppträda personligt möte(personligt möte) med nya förare för att se till att de passar.

Jag hittade det på webben Lyft hemsida(Lyft hemsida) saknar lite information och allmän förståelse för tjänsterna. I alla fall, Lyft Det finns några unika sätt att göra din resa roligare. Till exempel sätter förare på framsidan av bilen rosa mustasch som symboliserar (rosa mustasch)leende och passagerarna(leende och passagerare) måste klappa förarna med knytnävarna som om de vore vänner. PÅ San Francisco(San Francisco) Människor rapporterar att de tjänar upp till 35 USD i timmen när de levererar taxibilar.

komma runt

komma runt

Getaround är en peer-to-peer-tjänst samåkning(bildelning) eller lokal biluthyrning. Du listar i princip din bil med bilder och tillgänglighetsdatum och du kommer att bli kontaktad när någon vill hyra den. Du kan bestämma om du ska hyra en bil till en viss person eller inte, och när bilen hyrs är den helförsäkrad.

Du kan hyra ut vilken bil du har och du tjänar mer pengar om din bil är nyare och dyrare. Du kan välja ett pris för att lista din bil, även om de ger dig standardvärden beroende på märke, modeller och årtal(modell och år) av ditt fordon.

stafett

stafettlopp

RelayRides liknar Komma runt som gör att du direkt kan hyra en bil till privatpersoner. Återigen(Återigen) Du kan ställa in priset och tillgängligheten för ditt fordon. Du kan också parkera din bil gratis, vilket du kan göra med Komma runt . På RelayRides du får 75 % av det angivna priset på din bil. Komma runt nämner inte andelen på sin hemsida.

Det som är bra med dessa tjänster är att de testar drivrutiner och till och med får dem att ansluta till sina Facebook-konto(Facebook-konto) så att du kan ta reda på vem personen egentligen är. Detta är ett bra sätt att se till att din bil inte körs av en tjuv eller en galning.

FlightCar

flygplan

FlightCar är ett av de nya företagen som gjorde mig väldigt upphetsad. Jag och min familj reser till Indien(Indien) minst en gång om året i över en månad och vi måste alltid lita på att någon släpper av oss och hämtar oss eftersom det bara är för dyrt att lämna bilen på flygplatsen i veckor eller månader. flygbil försöker lösa detta problem.

Nu när du åker till flygplatsen släpper du bara av din bil kl flygbil, och de tar dig till din terminal gratis. De kommer sedan att hyra ut din bil till folk som flyger in till stan och du kan tjäna pengar! Det här är en lysande idé. Självklart är din bil helförsäkrad och tvättad och rengjord innan den lämnas tillbaka till dig. Bra!

Så det här är sex sätt du kan börja tjäna lite pengar på dina extrabilar om de står sysslolösa. Jag personligen skulle vilja använda ett par tjänster, men eftersom min stad ännu inte stöds får jag vänta. Om din stad stöds har du tur. Skriv i kommentarerna hur du tjänar pengar med din bil. Njut av!

Har du en extra bil liggandes i ditt garage? Tja, varför inte tjäna lite pengar på det. Internet har gett upphov till massor av nystartade företag som förändrar vårt sätt att tänka på våra hem, bilar och prylar. Om du till exempel inte har hört talas om Airbnb är det ett direkt sätt att hyra ut din lägenhet eller bostad till vem som helst i världen.

Så varför inte hyra ut din bil också? Jag personligen har två bilar som sitter i mitt garage som aldrig blir använda eftersom vi har två små barn och alltid kör minivan. Det skulle vara fantastiskt om jag kunde använda min bil på något sätt för att tjäna pengar. Lyckligtvis finns det en hel del alternativ.

I den här artikeln kommer jag att nämna sex ganska nya sajter som alla i princip låter dig antingen använda din bil som taxi eller förvandla dig själv till en hyrbilsbyrå för en person. Båda är ganska tilltalande för mig, men de flesta av dessa webbplatser och tjänster är så nya att de inte finns i de flesta städer just nu. De expanderar dock snabbt, så det är bra.

Uber

Uber

Du kanske har hört talas om Uber i nyheterna på sistone eftersom ett par av deras förare greps på flygplatser i San Francisco och New York. Detta berodde inte på dåliga förare, utan för att taxilobbyerna försöker kämpa för att förhindra att deras verksamhet tas av dessa nystartade företag.

Uber är i grunden ett företag som låter vem som helst bli förare (efter en bakgrundskontroll och andra kontroller) med sin egen bil för att plocka och lämna människor. Med Uber är det lite mer professionellt och stilrent och du måste äga en ganska snygg svart sedan eller SUV för att bli förare. Vi pratar BMW, Mercedes, Jaguar, Lincoln Town Car, Cadillac, etc.

Du kan tjäna en bra summa pengar som Uber-förare med tanke på att det är en exklusiv kundkrets. En 34-minuters resa från Dallas flygplats till mitt hem skulle kosta mig cirka 120 $ för en svart Uber-bil. För en svart SUV, tittar du på $180. Ett par sådana resor på en dag och du kan tjäna bra pengar.

sidovagn

sidovagn

De följande två företagen, Sidecar och Lyft, är i princip samma som Uber, men utan all stilighet och dyra smaker. Sidecar låter människor hitta andra lokala personer som råkar vara registrerade Sidecar-förare. Du lägger in en förfrågan på din telefon och någon kommer och hämtar dig.

Det som är intressant med Sidecar är att folk betalar hur mycket de tycker att resan var värd. Det finns ingen fast kostnad eller taxa. För det andra betygsätter kunden dig och du kan också betygsätta kunden. Du kan använda vilken bil du än har och de tillhandahåller även försäkringar när du faktiskt kör en kund.

Lyft

Lyft

Lyft är en annan åkdelningstjänst på begäran som Sidecar. Lyft gör också en bakgrundskontroll och DMV-kontroller som Sidecar och passagerare och förare betygsätter varandra som Sidecar också. Sidecar ökar också säkerheten genom att göra ett verkligt personligt möte med nya förare för att se till att de passar bra.

Jag tyckte att Lyfts webbplats saknade lite information och allmän presentation om tjänsterna. Men Lyft har några unika sätt att göra samåkning roligare. Till exempel sätter förare en rosa mustasch på bilens framsida som representerar ett leende och passagerare ska ge förarna ett knytnävsslag som du skulle göra med en vän. I San Francisco har folk rapporterat att de tjänar upp till 35 USD i timmen när de ger skjuts.

Komma runt

Komma runt

Getaround är en peer-to-peer bildelning eller lokal biluthyrningstjänst. Du listar i princip din bil med bilder och tillgänglighetsdatum och du kommer att bli kontaktad när någon vill hyra den. Du kan bestämma om du vill hyra ut till en viss person eller inte och när bilen hyrs är den helt försäkrad.

Du kan hyra ut vilken bil du har och kommer att tjäna mer pengar om din bil är nyare och dyrare. Du kan välja pris för att lista din bil, även om de ger dig standardvärden baserat på din bils märke, modell och år.

RelayRides

Stafettturer

RelayRides liknar Getaround genom att det låter dig hyra ut din bil till privatpersoner direkt. Återigen kan du ställa in priset och tillgängligheten för din bil. Du kan också lista din bil gratis, vilket du också kan göra med Getaround. På RelayRides får du 75 % av din bils listade pris. Getaround nämner inte procentandelen på deras hemsida.

Det som är bra med dessa tjänster är att de verifierar förare och till och med tvingar dem att ansluta till sitt Facebook-konto, så att du kan ta reda på vem personen verkligen är. Det är ett bra sätt att se till att din bil inte körs av en tjuv eller galen person.

flygbil

flygbil

FlightCar är ett nytt företag som verkligen har upphetsat mig. Jag och min familj åker till Indien minst en gång om året i mer än en månad och vi måste alltid lita på att någon släpper av oss och hämtar oss eftersom det helt enkelt är för dyrt att lämna bilen på flygplatsen i veckor eller månader. FlightCar syftar till att lösa det problemet.

Nu när du åker till flygplatsen släpper du bara av din bil till FlightCar så släpper de av dig vid din terminal gratis. Sedan hyr de ut din bil till folk som flyger in till staden och du kan tjäna pengar! Det är en lysande idé. Självklart är din bil fullt försäkrad och din bil tvättas och städas innan de lämnar tillbaka den till dig. Trevlig!

Så det är sex sätt du kan börja tjäna pengar på dina extra bilar om de sitter och gör ingenting. Jag skulle personligen vilja använda ett par av tjänsterna, men eftersom min stad inte stöds ännu, måste jag vänta. Om din stad stöds har du tur. Låt oss veta något annat sätt du tjänar pengar på din bil i kommentarerna. Njut av!