6 gratis appar för att bränna Blu-ray-skivor

letar efter ett sätt bränna Blu-ray-skivor(bränna Blu-ray-skivor) ? Efter Blu Ray vann striden med HD DVD fler och fler människor börjar köpa datorer från inbyggda Blu-ray-inspelare eller köp(inbyggd eller köper) extern inspelning(Blu-ray) enheter. I alla fall sedan Blu Ray blir vanligare som CD och dvd(DVD-skivor), den tid kommer när du ska bränna din första skiva Blu Ray !

Notera.(Obs:) Du kan också kolla in mina andra inlägg om hur man bränner CD-skivor och dvd(DVD-skivor) – skivor i Windows och hur man skriver CD- eller DVD-skivor(CD eller DVD) – skivor på Mac .

Du kan också köpa kommersiell inspelningsprogramvara Blu-ray-skivor(Blu-ray-skivor) eller använd gratis programvara för att bränna Blu-ray-skivor med öppen källkod koda(Blu-ray-bränning) . I den här artikeln har jag sammanställt en lista med gratisappar som du kan ladda ner för att vara säkra på. Blu-ray-skivor(Blu-ray-skivor). Det finns många gratisappar där ute, men bara ett fåtal av dem har en high kvalitet och(kvalitet och tid) kontrolleras av tid.

BurnAware

BurnAware är ett mycket enkelt och användarvänligt program för att bränna CD/DVD/Blu-ray-skivor. Du kan använda den för att skapa säkerhetskopior, ljud-cd-skivor och skapa eller bränna filer ISO-bilder. (ISO-bild) Gratisversionen låter dig också skapa startbara skivor, vilket är väldigt bekvämt. En annan mycket praktisk funktion i gratisversionen är möjligheten att bränna flera CD-skivor, DVD eller Blu-ray(DVD- eller Blu-ray-skivor) .

CDBurnerXP

cdburnerxp

CDBurnerXP är en annan bra. gratis app(gratisprogram) för att bränna CD-skivor, dvd(DVD-skivor) och Blu Ray(Blu-ray-skivor). Tycka om BurnAware kan du skapa och bränna bilder ISO , samt skapa startskivor. Den enda andra unika funktionen den har är förmågan att konvertera filer NRG/BIN-bildISO-format(ISO-format).

ImgBurn

imgburn

ImgBurn har länge varit en av mina favoritappar för CD/DVD bränning och nu stöder den också Blu-ray-skivor(Blu-ray-skivor) vilket gör det ännu bättre! Den har många andra funktioner som gör den populär, inklusive stöd för de senaste skivorna, batch-avbildning, stöd för ett brett utbud av format. bildfiler(bildfil) och mycket mer. En annan unik funktion ImgBurn är att det kan användas för att skapa reproducerbara DVD- och Blu-ray-skivor(DVD och Blu-ray-skivor) från VIDEO_TS och BDAV/BDMV mappar respektive.

Starburn(Starburn)

starfall

StarBurn är en bra fullfjädrad ansökan om(brinnande app) CD/DVD/Blu-ray bränning. Han har en trevlig GUI(GUI-gränssnitt), som separerar inspelningsalternativen i ljud, video och data. Du kan också bränna bilder och skapa bilder ISO . Unik(Unika) funktioner inkluderar möjligheten att radera skivan och komprimera ljudet.

Liten brännare

liten brännare

Liten brännare – ett fantastiskt gratisprogram som fungerar från CD, DVD och Blu-ray(DVD- och Blu-ray-skivor). Installationsprogrammet kommer också med 32-bitars och 64-bitarsversioner och kommer automatiskt att installera rätt version. Bara(Bara) sätt in skivan i enheten, dra filerna du vill ha och klicka på ” Inspelning”(Bränn) för att bränna skivan.

riktig brännare

riktig brännare

True Burner kan bränna standard-, multisession- och startbara CD-skivor, DVD- och Blu-ray-skivor(DVD- och Blu-ray-skivor). Han har en väldigt enkel användargränssnitt(användargränssnitt) och inte många inställningar. Den har inte så många avancerade funktioner som ImgBurn men det får jobbet gjort och fungerar bra.

Om du känner till någon annan gratis programvara som kan spela in Blu-ray-skivor(Blu-ray-skivor) lägg dem gärna i kommentarerna! Njut av!

letar efter ett sätt att bränna Blu-ray-skivor? Efter att Blu-ray vunnit kampen med HD DVD börjar fler och fler köpa datorer med inbyggda Blu-ray-brännare eller köpa externa brännare. Hur som helst, när Blu-ray blir vanligare som CD- och DVD-skivor, kommer tiden att komma när du ska bränna din första Blu-ray-skiva!

Notera: Du kan också kolla in mina andra inlägg om hur man bränner CD- och DVD-skivor på Windows och hur man bränner en CD eller DVD på en Mac.

Du kan också köpa kommersiell programvara för att bränna Blu-ray-skivor eller så kan du använda gratis programvara för Blu-ray-bränning med öppen källkod. I den här artikeln har jag skrivit upp en lista över gratisappar som du kan ladda ner för att bränna Blu-ray-skivor. Det finns många gratisprogram där ute, men bara ett par är högkvalitativa och tidstestade.

BurnAware

brännvara

BurnAware är en mycket enkel och lättanvänd app för att bränna CD/DVD/Blu-ray skivor. Du kan använda den för att skapa säkerhetskopior av data, ljud-cd-skivor och för att skapa eller bränna ISO-avbildningsfiler. Gratisversionen låter dig också skapa startbara skivor, vilket är väldigt praktiskt. En annan riktigt praktisk funktion i gratisversionen är möjligheten att bränna över flera CD-, DVD- eller Blu-ray-skivor.

CDBurnerXP

cdburnerxp

CDBurnerXP är en annan bra gratisprogram för att bränna CD-, DVD- och Blu-ray-skivor. Precis som BurnAware kan du skapa och bränna ISO-bilder och du kan skapa startbara skivor. Den enda andra unika funktionen den har är möjligheten att konvertera NRG/BIN-bildfiler till ISO-format.

ImgBurn

imgburn

ImgBurn har länge varit en av mina favoritappar för CD/DVD-bränning och nu stöder den även Blu-ray-skivor, vilket gör det ännu bättre! Den har en massa andra funktioner som gör den populär, inklusive stöd för de senaste enheterna, möjligheten att skapa bilder i grupp, stöd för ett brett utbud av bildfilformat och mycket mer. Den andra unika egenskapen hos ImgBurn är att den kan användas för att skapa spelbara DVD- och Blu-ray-skivor från VIDEO_TS respektive BDAV/BDMV-mappar.

stjärnbränna

stjärnbränna

StarBurn är en trevlig app för att bränna CD/DVD/Blu-ray med alla funktioner. Den har ett trevligt GUI-gränssnitt som delar upp dina bränningsalternativ i ljud, video och data. Du kan också bränna bilder och bygga ISO-bilder. Unika funktioner inkluderar möjligheten att radera en skiva och komprimera ljud.

Liten brännare

liten brännare

Tiny Burner är ett utmärkt gratisprogram som fungerar med CD-, DVD- och Blu-ray-skivor. Installationsprogrammet kommer också med en 32-bitars och 64-bitarsversioner och kommer att installera lämplig version automatiskt. Sätt bara in din skiva i enheten, dra och släpp de filer du vill ha och klicka på Bränna ikon för att bränna skivan.

True Burner

riktig brännare

True Burner kan bränna standard-, multisession- och startbara CD-, DVD- och Blu-ray-skivor. Den har ett väldigt enkelt användargränssnitt och inte en massa inställningar. Den har inte många avancerade funktioner som ImgBurn, men den får jobbet gjort och det fungerar bra.

Om du känner till någon annan gratis programvara som kan bränna Blu-ray-skivor, lägg gärna upp dem i kommentarerna! Njut av!