6 bästa YouTube-alternativen

Varje minut på YouTube(YouTube) Upp till 300 timmar med videor laddas upp och nästan 5 miljarder videor ses varje dag. Kom igång med Youtube lätt, men att sticka ut kan vara svårt.

Trots sin popularitet lämnar många med Youtube på grund av anklagelser om censur och orättvisa marknadsföringsmetoder. Den här artikeln visar dig de 6 bästa alternativen Youtube för att ladda ner och titta på videor.

vimeo – detta är videohosting(videovärd) är valet av kreativa, proffs och de som letar efter en gratis videovärdtjänst av hög kvalitet. Tycka om Youtube , vimeo-spelare(Vimeo-spelare) kan bäddas in på webbplatser och många föredrar dess eleganta och lättanvända gränssnitt.

Du hittar massor av gratis innehåll att titta på, inklusive utvalda kortfilmer från hela världen. Service Vimeo på begäran låter dig köpa filmer, dokumentärer och komedispecialer direkt från skaparna.

Förutom att följa innehållsskaparna du älskar, kan du tagga videor för senare, vilket automatiskt skapar en showcase – motsvarande vimeo (motsvarande Vimeo)YouTube-spellista(YouTubes spellista).

Franskt värdskap Dailymotion är en av de äldsta videohostingsidorna på internet och ett tydligt alternativ Youtube . I början av tillvaron Youtube han var den främsta konkurrenten. Även om åren inte var gynnsamma för Dailymotion det är fortfarande populärt för videor av alla slag.

De som vill hålla sig uppdaterade kommer att tycka att det är en utmärkt resurs med länkar till huvudsidan med viktiga nyheter från din region och flikar med nyheter om underhållning och musik(underhållning och musiknyheter). Det finns också några bekanta ansikten, som den populära fantasy-smedskanalen Men At Arms (populära fantasy-smedskanalen Men At Arms), som skapar allt från Hammare (Hammare)Tora(Thor) till diamantsvärd ut Minecraft .

Under de senaste åren har populariteten för livesändningar på Rycka till har ökat dramatiskt och denna sida är en av de mest populära platserna att surfa på internet bland ungdomar. Fastän Rycka till konfigurerade främst för livestreaming, visar de också video på begäran. De sträcker sig från inspelningar av tidigare strömmar till helt nytt innehåll som laddats upp av användare. Rycka till som ett alternativ Youtube .

Rycka till låter tittarna interagera med streamers i realtid med hjälp av textchatt(textchatt) eller supportströmmar direkt genom prenumerationer och donationer. Dessa funktioner är det inte är unika(t unikt) för Rycka till och det finns många alternativ för onlinestreaming.

Sedan 2007 Veoh värd för innehåll som laddats upp av kreatörer samt olika filmer och TV-program. Om du är ett fan av gamla filmer och tecknade serier, Veoh det finns ett stort urval och intuitivt söksystem(söksystem) svåra att hitta klassiker.

Veoh skiljer sig från andra värdplattformar genom att den använder laglig peer-to-peer(peer-to-peer-video) streaming av video tillsammans med traditionella onlinemedieservrar. Men för att kunna använda tjänsten i sin fulla omfattning måste du installera tillägget Veoh webbläsare(Veoh webbläsare) vilket kan vara störande för vissa.

Metacafe är en av de äldsta videosajterna på Internet. Lång(Långt före Youtube blev populär i Metacafe man kan hitta roliga, intressanta eller rent bisarra korta klipp. Populära how-to-kanalen KipKay (Populär how-to-kanal KipKay) började sin karriär på Metacafe och blir den största skaparen på sajten.

På toppen av sin utveckling Metacafe var ett av de bästa ställena att tjäna pengar på videor och den policyn har tyvärr ändrats de senaste åren. De som fortfarande är trogna Metacafe, obs(Metacafe point) att avsaknaden av ekonomiska incitament innebär att en mycket bredare stil av innehåll laddas upp till webbplatsen, som påminner om de första dagarna av online video-(videoskapande) .

Om du letar efter något helt annat, Dtube kan intressera dig. Istället för att använda dina egna servrar, Dtube är en decentraliserad videosajt baserad på blockchain(videosajt). Använda sociala nätverk Steemit som bas, Dtube strävar efter att direkt belöna innehållsskapare genom STEEM – en decentraliserad valuta som liknar bitcoin.

Dtube är en relativt ny sida, men dess användarbas växer. För många decentraliserade videotjänst(videotjänst) ocensurerad är precis det alternativet Youtube de behöver. För dem som redan är fullt investerade i blockchain-valutor, Dtube verkar vara det självklara sättet dela innehåll(dela innehåll) om kryptovaluta, tjäna det.

Framtida video(Videons framtid)

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du väljer en onlineplattform som ett alternativ. Youtube . Fastän Youtube Är den största värdsida(hosting site), måste du hitta den tjänst som fungerar bäst för dig.

Med så många möjligheter att ge upp kabel-tv(kabel-tv), människors tittarvanor förändras. Det finns mer innehåll som visas nu från mindre kreatörer än någonsin, och oavsett om du är en kreatör eller tittare, Youtube och dess alternativ är videons framtid.

Upp till 300 timmars video laddas upp till YouTube varje minut, och nästan 5 miljarder videor ses varje dag. Det är lätt att komma igång på YouTube, men det kan vara svårt att sticka ut.

Trots dess popularitet flyttar många bort från YouTube på grund av påståenden om censur och orättvisa marknadsföringsmetoder. Den här artikeln visar dig de 6 bästa alternativen till YouTube för att ladda upp och titta på videor.

Vimeo är videovärden att välja bland för kreativa, proffs och de som letar efter en högkvalitativ, gratis tjänst för värd för videor. Ungefär som YouTube kan Vimeo-spelaren bädda in på webbplatser, och dess eleganta, lättanvända gränssnitt föredras av många.

Du hittar en mängd gratis innehåll att titta på, inklusive utvalda kortfilmer från hela världen. Med Vimeos on-demand-tjänst kan du direkt köpa filmer, dokumentärer och komedispecialer från skaparna.

Förutom att följa de skapare du älskar, kan du markera videor för senare, vilket automatiskt skapar en showcase, Vimeo-motsvarigheten till en YouTube-spellista.

Franska värdsajten Dailymotion är en av de äldsta videohostingtjänsterna på internet och ett tydligt alternativ till YouTube. I början av YouTube var det den främsta konkurrenten. Även om åren inte har varit gynnsamma för Dailymotion, är det fortfarande ett populärt val för videor av alla slag.

De som vill hänga med i nyheterna kommer att tycka att det är en fantastisk resurs, med länkar på förstasidan till viktiga nyheter från din region och flikar för underhållning och musiknyheter. Det finns också några bekanta ansikten, som den populära fantasismedskanalen Men At Arms, som skapar allt från Hammer of Thor till diamantsvärd från Minecraft.

Livestreaming på Twitch har exploderat i popularitet de senaste åren, och sajten är bland de populäraste platserna för ungdomar att titta på online. Även om Twitch främst är inrättat för att sända live, har de också videor på begäran. Dessa varierar från inspelningar av tidigare strömmar till helt färskt innehåll som laddats upp av Twitch-användare som ett alternativ till YouTube.

Twitch ger tittarna möjligheten att interagera med streamers i realtid via textchatt eller direkt stödja streamen via prenumerationer och donationer. Dessa funktioner är inte unika för Twitch, och det finns många alternativ för streaming online.

Sedan 2007 har Veoh varit värd för innehåll som laddats upp av kreatörer och en mängd olika filmer och tv-program. Om du är ett fan av äldre filmer och tecknade serier har Veoh ett enormt utbud och ett intuitivt söksystem för de svåra att hitta klassiker.

Veoh skiljer sig från andra värdplattformar genom att använda laglig peer-to-peer-videoströmning tillsammans med traditionella onlinemedieservrar. Men för att använda tjänsten till sin fulla potential, måste du installera Veoh webbläsartillägg, vilket kan vara obehagligt för vissa.

Metacafe är en av de äldsta videosajterna på nätet. Långt innan YouTube blev populärt var Metacafe dit du skulle gå för roliga, intressanta eller rent bisarra korta klipp. Den populära instruktionskanalen KipKay började sin karriär på Metacafe och blev den största skaparen på sajten.

På sin topp var Metacafe ett av de bästa ställena att tjäna pengar på videor, en policy som de tyvärr har ändrat under de senaste åren. De som fortfarande är lojala mot Metacafe påpekar att bristen på ekonomiska incitament innebär att en mycket bredare innehållsstil laddas upp till webbplatsen, som påminner om de tidiga dagarna av onlinevideoskapande.

Om du letar efter något helt annat kan DTube intressera dig. Istället för att använda sina egna servrar är DTube en decentraliserad blockchain-baserad videosajt. Genom att använda det sociala nätverket Steemit som ryggrad strävar DTube efter att direkt belöna innehållsskapare som använder STEEM – en decentraliserad valuta som liknar bitcoin.

DTube är en relativt ny sida, men dess användarbas växer. För många är en decentraliserad och censurfri videotjänst precis det alternativ till YouTube de behöver. För de som redan är fullt investerade i blockkedjevalutor verkar DTube vara ett självklart sätt att dela innehåll om kryptovaluta samtidigt som man tjänar det.

Videons framtid

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du väljer en onlineplattform som ett alternativ till YouTube. Även om YouTube är den största värdsidan, måste du hitta en tjänst som fungerar bäst för dig.

Med så många alternativ tillgängliga för att släppa kabel-tv, förändras människors tittarvanor. Mer innehåll av små kreatörer tittas på än någonsin, och oavsett om du är en kreatör eller tittare är YouTube och dess alternativ framtiden för video.