6 bästa webbplatser att kolla in nya filmsläpp

Med så många nya filmer som släpps hela tiden, kanske du missar nyheter om kommande filmer. Om du vill hålla dig uppdaterad med nya filmsläpp som kommer till biografer eller streamingtjänster behöver du inte förlita dig enbart på mun till mun eller sociala medier.

Det finns många filmwebbplatser som håller reda på kommande filmannonser och släpp. Genom att använda dessa webbplatser kan du ta reda på exakt när vissa filmer kommer att släppas samt om de kommer att släppas på någon streamingplattform.

Här är en lista över de bästa webbplatserna för att hitta information om de senaste filmsläppen.

IMDb eller Internet filmdatabas(Internet Movie Database), är en av de mest populära webbplatserna för att hitta filmer och titta på betyg och recensioner. IMDb är också en bra sida för att se de senaste filmsläppen, och du kan skapa ett konto för att skapa dina egna listor, betygsätta filmer och skriva recensioner.

För att hitta nya filmsläpp kan du klicka på huvudmenyn och under Filmer ser du alternativet att se releasekalendern. Detta visar dig dagliga filmsläpp och du kan även söka efter släpp per land. Du kan också hitta releasedatum dvd och Blu Ray samt information om kommande prisutdelningar.

Du kanske hör folk ibland prata om vilken procentandel av en film som fick betyg Ruttna tomater . Det är en av de första platserna folk tittar på när de tittar på filmrecensioner. Vad du kanske inte vet är att webbplatsen Ruttna tomater bra för mer än bara filmbetyg. Du kan också se kommande filmsläppsdatum och information.

För att se nya filmsläpp kan du välja ” Filmer(Filmer)” i huvudmenyn och se “Öppna om detta vecka”(Vecka) eller “Kommer snart biografer”(Teatrar). Coming Soon kommer att visa dig framtida releaser om du vill se nästa veckas releaser.

Ibland är dessa filmer redan betygsatta av kritiker eller personer som kunde se filmen innan den släpptes. Detta kan vara ett bra sätt att ta reda på vilka kommande filmer som är värda att se så fort de kommer ut.

Fandango mest känd som en sida för att köpa biobiljetter och se visningstider på närliggande biografer. Du kan dock även använda sajten för att leta efter nya filmsläpp och kanske köpa biobiljetter i förköp om du ser en film som du vet att du kommer att vilja se på bio.

För att hitta kommande filmer (kommande filmer) kan du gå till fliken ” Filmer(filmer)” för att se filmer som kommer ut den här veckan eller kommer snart. Du kan klicka på dessa alternativ för att se en ännu längre lista över kommande filmer. Trevligt inslag Fandango är att du kan sortera kommande släpp efter genre. Du kan också se filmnyheter på Fandango för att få den senaste informationen om nyligen släppta eller kommande filmer.

letterboxd liknar ett socialt nätverk för filmälskare, som låter dig skapa och dela listor, skriva recensioner och hålla reda på filmer du har sett eller vill se (vill se). Detta inkluderar filmer som är på väg att släppas. Det här är ett bra ställe att hitta filmer att titta på från andra medlemslistor.

För att hitta kommande filmer på denna webbplats, gå till ” filmer”(Filmer) i toppmenyn och i ” Sök(Bläddra) genom att” välj rullgardinsmenyn ” År”(År) och ställ in den på ” Kommande(Kommande)”. Du kan sedan se filmerna som kommer att släppas och lägga till dem i någon av listorna du skapar. Allt du behöver göra är att skapa ett konto så kan du spara vilka filmer du vill och skapa och dela dina egna listor.

En annan filmdatabas online är sajten Alla filmer . Här kan du hitta många listor över filmer, inklusive listor över filmer som kommer att släppas. Det första menyalternativet Nya utgåvor(New Releases)” är en utmärkt resurs för att hitta kommande filmer. Du kan välja mellan tre visningsalternativ: nya filmer på bio, på dvd eller nya filmer som kan streamas.

Med det nya alternativet på bio kan du till och med söka efter postnummer för att se vilka filmer som visas på biografer nära dig. Detta hjälper dig att ta reda på vilka filmer du faktiskt kan se när de kommer ut. Med nya releaser dvd och Blu Ray du kan se avsnitt efter vecka och sortera dem i alfabetisk ordning eller efter betyg.

Avsnittet “Ny till streaming” kommer att visa dig nya filmer som har släppts för streamingplattformar, och du kan välja vilka plattformar du vill se filmer för genom att bocka av dem. Sajten listar också alla streamingplattformar där filmen streamas så att du kan få en uppfattning om det bästa sättet att se den.

Den här webbplatsen har en omfattande lista över filmer som släppts per år. Du kan välja vilket släppår du vill se, inklusive kommande filmsläpp i år. Det finns också ett avsnitt som visar dig vilka filmer som är eller har släppts på Netflix i år.

Det här är en mycket grundläggande webbplats om du behöver något enkelt och snabbt för att kolla kommande releasedatum. Förutom att söka efter filmer, finns det andra coola saker du kan göra på den här webbplatsen, inklusive att bläddra i recensioner, intervjuer och se vilka gratis filmvisningar som pågår runt om i landet.

Hitta dina nya favoritfilmer

Genom att använda dessa webbplatser kan du enkelt kolla vilka filmer som kommer ut snart eller i framtiden. Du kan också följa nyheter och uppdateringar om filmerna du ser fram emot. Det här är fantastiska webbplatser för att hitta nya filmsläpp, titta på och lära dig om de senaste och bästa filmerna som kommer ut.

Med så många nya filmer som släpps hela tiden, kanske du missar nyheterna om kommande filmer. Om du vill hålla dig uppdaterad om de nya filmsläppen som kommer till biografer eller streamingtjänster behöver du inte förlita dig enbart på mun till mun eller sociala medier.

Det finns många webbplatser dedikerade till filmer som spårar tillkännagivandet och releaser av kommande filmer. Genom att använda dessa webbplatser kan du se exakt när vissa filmer kommer att släppas samt om de kommer att släppas på någon streamingplattform.

Här är listan över de bästa webbplatserna för att hitta information om de senaste filmsläppen.

IMDb, eller Internet Movie Database, är en av de mest populära webbplatserna där ute för att hitta filmer och titta på betyg och recensioner. IMDb är också en bra sida för att kolla in de senaste filmsläppen, och du kan skapa ett konto för att skapa dina egna listor, betygsätta filmer och skriva recensioner.

För att hitta nya filmsläpp kan du klicka på huvudmenyn och under Filmer ser du ett alternativ för att se en releasekalender. Detta kommer att visa dig dagliga utgivningar av filmer, och du kan också leta efter utgivningar per land. Du kan också hitta releasedatum för DVD och Blu-ray och information om kommande prisutställningar.

Du kanske hör folk ibland prata om hur många procent en film har fått betyg på Rotten Tomatoes. Det är ett av de första ställena folk tittar på när de kollar på filmrecensioner. Vad du kanske inte vet är att Rotten Tomatoes-webbplatsen är bra för mycket mer än filmbetyg. Du kan också se släppdatum för kommande filmer och information om dem.

För att se nya filmsläpp kan du välja fliken Filmer på huvudmenyn och titta på antingen Öppnar den här veckan eller Kommer snart på bio. Coming Soon kommer att visa dig ytterligare i framtida släpp om du vill se släpp under den kommande veckan.

Ibland har dessa filmer redan ett betyg också från kritiker eller personer som har kunnat se filmen innan den släpptes. Det kan vara ett bra sätt att berätta vilka kommande filmer som är värda att se när de väl kommer ut.

Fandango är mest känd för att vara en plats för att köpa biobiljetter och se filmvisningstider för dina närmaste biografer. Men du kan också använda sajten för att leta efter nya filmsläpp och eventuellt köpa biobiljetter i förköp om du ser en film som du vet att du kommer att vilja se på bio.

För att hitta kommande filmer kan du gå till filmfliken för att se filmer som öppnar den här veckan eller kommer snart. Du kan klicka på dessa alternativ för att se en ännu längre lista över filmer som kommer ut. En trevlig funktion med Fandango är att du kan sortera kommande släpp efter genre. Du kan också titta på filmnyheter på Fandango för den senaste informationen om nyligen släppta eller kommande filmer.

Letterboxd är som sociala medier för filmentusiaster, vilket gör att du kan skapa listor och dela dem, skriva recensioner och hålla reda på filmer du har sett eller vill se. Detta inkluderar filmer som kommer att släppas. Det är ett bra ställe att hitta filmer att titta på från andra medlemmars listor.

För att leta efter kommande filmer på den här webbplatsen, gå till Filmer i toppmenyn och i fältet Bläddra efter väljer du rullgardinsmenyn År och ställer in den på Kommande. Sedan kommer du att kunna se filmer som ska släppas och lägga till dem i någon av dina skapade listor. Allt du behöver göra är att skapa ett konto så kan du spara vilka filmer du vill, samt skapa och dela dina listor.

En annan onlinedatabas med filmer är sajten AllMovies. Du kan hitta många listor över filmer här, inklusive listor över filmer som ska släppas. Det första menyalternativet, New Releases, är en utmärkt resurs för att hitta kommande filmer. Det finns tre alternativ du kan välja mellan att titta på, antingen nya på bio, på DVD eller nya filmer du kan streama.

Med det nya alternativet på bio kan du till och med söka på ditt postnummer för att hitta vilka filmer som kommer till biograferna nära dig. Detta hjälper dig att ta reda på vilka filmer du faktiskt kommer att kunna se när de kommer ut. Med nya DVD- och Blu-Ray-utgåvor kan du se utgivningarna per vecka och sortera dem i alfabetisk ordning eller efter betyg.

Den nya till streaming-sektionen kommer att visa dig nya filmer som har släppts till streamingplattformar, och du kan välja vilka plattformar du vill se filmer för genom att bocka av dem. Sajten listar också alla streamingplattformar filmen finns på så att du kan ta reda på hur du bäst kan se den.

Den här sidan har en omfattande lista över filmer som släppts per år. Du kan välja vilket släppår du vill se, inklusive kommande filmsläpp för året. Det finns också ett avsnitt som visar dig vilka filmer som kommer att vara eller har släppts på Netflix för det året.

Detta är en mycket enkel webbplats om du vill ha något enkelt och snabbt för att kolla kommande releasedatum. Förutom att leta upp filmer, är några andra coola saker du kan göra på den här sidan att titta på recensioner, intervjuer och se vilka gratis filmvisningar som pågår runt om i landet.

Hitta dina nya favoritfilmer

Med hjälp av dessa webbplatser kan du enkelt kontrollera vilka filmer som kommer att släppas snart eller längre in i framtiden. Du kan också följa nyheter och uppdateringar om filmer du väntar på att släppas. Det här är fantastiska webbplatser för att upptäcka nya filmsläpp för att titta på och informera dig själv om de senaste och bästa filmerna som kommer ut.

Relaterade Artiklar

Back to top button