6 bästa veganmobilappar för att starta din köttfria livsstil

Att ta de första stegen mot veganism kan verka skrämmande, men det finns massor av resurser tillgängliga för att hjälpa dig göra bytet och hålla fast vid det. Oavsett om du behöver hjälp med att identifiera vegansk mat, göra måltidsplaner eller extra motivation, finns det några fantastiska smartphoneappar du kan ladda ner just nu för att göra dessa uppgifter enklare.

Apparna som listas nedan har skapats av likasinnade veganer som vill hjälpa nykomlingar eller till och med långvariga veganer att fortsätta att vara ett positivt inflytande. Så oavsett var du är på den här resan, här är några användbara appar du kan prova själv.

Är du inte säker på om den här lådan med kex är vegansk? Detta kan ibland vara svårt att ta reda på, särskilt när etiketter kan vara vilseledande. Du kan hoppa över alla frågor med appen Vegansk ficka vilket gör att du kan skanna vilken mat som helst och berätta om den är vegansk.

Klicka på knappen(Tryck)” Skanna(Skanna)” och du kommer att kunna tillåta åtkomst till din telefons kamera, varifrån du kan skanna produktens streckkod direkt i appen. Du får svar nästan omedelbart, vilket sparar tid på att leta efter produkter eller ingredienser på egen hand och gör dina shoppingresor enklare.

Ladda ner för iOS

Behöver(Behöver du) hjälp med att planera veckomåltider? Om du har ont om tid och vill ta bort gissningarna från att planera dina veganska måltider, gratisappen ForksMealPlanner bra för dig(ForksMealPlanner) kommer att hjälpa. En applikation skapad av killarna från Gafflar över knivar ger massor av gratis receptidéer, daglig måltidsplan, inköpslista, helgförberedande guide och mer.(helgförberedelser)

Om du vill kan du även uppgradera appen för att komma åt allt den har att erbjuda, som alternativa måltidsplaner och över tusen recept. Den kostnadsfria versionen ger dock mycket hjälp på egen hand, vilket gör måltidsplaneringen enklare.

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

Denna app är ett bra och enkelt sätt att hitta veganska recept, av vilka många är tillgängliga gratis. När du har hittat några recept som du gillar kan du spara dem och lägga till deras ingredienser i din inköpslista i appen.

Du kan hitta recept för middag, lunch, efterrätt och även recept för mer specifika dieter som glutenfri eller raw vegan. Du kan också söka efter specifika produkter. Sammantaget har den här appen massor av fantastiska recept för att inspirera dig att äta och hjälpa dig att göra fantastisk vegansk mat.

Ladda ner för iOS

När jag öppnade den här appen vattnades det i munnen. Behöver du fler veganska recept? Denna app är en fantastisk resurs med en vacker layout och fantastiska matfoton för att komma igång med matlagningen.

Du kan filtrera recepten för att hitta de som är perfekta för din kost, och du kan lägga till de du gillar mest för att enkelt hitta dem igen. Alla recept som listas i appen är gratis, men du kan också köpa receptpaket, vanligtvis till ett mycket lågt pris, eller genom att göra en åtgärd som att dela appen. Oh She Glows är en av de bästa veganreceptapparna som finns, som du kommer att se när du provar den.

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

abillion låter dig skriva recensioner för vegansk mat eller restauranger och ger dig sedan $1 att donera till en vegansk sak som du väljer. Om du vill förbli motiverad och bidra till global förändring, se till att prova den här appen.

Appen har många sociala medieaspekter där du kan se vad andra har lagt upp, hitta mat i ditt område och upptäcka nya livsmedel att prova. Det här är ett bra sätt att hitta stöd och fortsätta din veganska livsstil. Av alla appar på den här listan kan abillion vara min favorit, helt enkelt för att det låter dig göra en påtaglig skillnad bara genom att äta utsökt mat!

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

Om du tycker att det är svårt att hålla reda på näringsinformation när du blir vegan kan den här appen, inspirerad av Dr Michael Gregors arbete, hjälpa mycket. Istället för att hålla reda på makronäringsämnen är allt du behöver göra att spåra hur mycket av varje typ av mat du äter per dag, såsom baljväxter, frukt, grönt, etc.

Appen listar också hur mycket som räknas som en portion och de olika typerna av dessa livsmedel som räknas. Detta förhållningssätt till kost är mycket enklare och visar hur lätt det är att äta rätt som vegan.

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

Bli vegan med dessa appar(Bli vegan med dessa appar)

När du väl börjar använda apparna ovan kommer du förmodligen att vilja börja din nya matrutin. Eller, om du redan är vegan, hjälper dessa appar dig att lära dig mer och förbättra din kost.

Att ta de första stegen mot veganism kan kännas skrämmande, men det finns massor av resurser tillgängliga som kan hjälpa dig att göra bytet och hålla fast vid det. Oavsett om du behöver hjälp med att identifiera veganprodukter, göra måltidsplaner eller få lite extra motivation, finns det några fantastiska smartphoneappar du kan ladda ner nu för att göra dessa saker enklare.

Apparna som listas nedan har skapats av likasinnade veganindivider som vill hjälpa de som är nya eller till och med långsiktiga veganer att fortsätta att göra en positiv inverkan. Så oavsett var du är på den här resan är det här några användbara appar att prova själv.

Är du inte säker på om den där lådan med kex är vegansk? Ibland är det svårt att ta reda på detta, särskilt när etiketter kan vara vilseledande. Du kan hoppa rakt igenom alla frågor genom att använda Vegan Pocket-appen, som låter dig skanna vilken produkt som helst och få den att tala om för dig om den är vegansk eller inte.

Tryck på knappen Skanna så kommer du att kunna tillåta åtkomst till telefonens kamera, där du sedan kan skanna produktens streckkod direkt i appen. Du får ett svar nästan omedelbart, vilket sparar tid att leta upp produkter eller ingredienser själv och göra dina shoppingresor enkla.

Ladda ner för iOS

Behöver du hjälp med att planera några veckomåltider? Om du har ont om tid och vill ta bort gissningarna från vegansk måltidsplanering är den kostnadsfria ForksMealPlanner-appen en fantastisk hjälp. Skapat av folket från Forks Over Knives, appen ger massor av gratis receptidéer, en daglig måltidsplanerare, en inköpslista, en helgförberedande guide och mer.

Om du vill kan du även uppgradera appen för att få tillgång till allt den erbjuder, som alternativa måltidsplaner och över tusen recept. Men gratisversionen i sig ger mycket hjälp, vilket gör det enkelt att planera måltider.

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

Denna app är ett bra, enkelt sätt att hitta veganska recept, med många av dem tillgängliga gratis. När du har hittat några recept du gillar kan du spara dem och lägga till deras ingredienser i en inköpslista i appen.

Du kan hitta recept för middag, lunch, efterrätt och till och med recept för mer specifika dieter som glutenfri eller rå vegansk mat. Du kan också söka efter särskilda livsmedel. Sammantaget har den här appen massor av fantastiska recept för att ge dig lite måltidsinspiration och hjälpa dig att göra fantastisk vegansk mat.

Ladda ner för iOS

Så fort jag öppnade den här appen började det vattnas i munnen. Behöver du ännu fler veganska receptidéer? Den här appen är en fantastisk resurs, med en vacker layout och fantastiska bilder på mat som gör dig glad att börja laga mat.

Du kan filtrera recept för att hitta de som är perfekta för din kost, och du kan favorita de du gillar mest för att enkelt hitta dem igen. Alla recept som listas i appen är gratis, men du kan också köpa buntar med recept, vanligtvis mycket billigt eller genom att utföra en åtgärd som att dela appen. Oh She Glows är en av de bästa apparna för veganrecept, som du kommer att ta reda på när du provar den.

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

abillion låter dig skriva recensioner för veganska livsmedelsprodukter eller restauranger och ger dig sedan $1 att donera till en veganrelaterad sak som du väljer. Om du vill behålla motivationen och bidra till att skapa mer förändring globalt är den här appen ett måste-testa.

Appen har många sociala medieaspekter där du kan se vad andra har recenserat, hitta mat i ditt område och upptäcka nya produkter att prova. Det är ett bra sätt att hitta stöd och främja din veganska livsstil. Av alla appar i den här listan kan abillion vara min favorit, helt enkelt för att det låter dig göra någon påtaglig förändring bara genom att äta god mat!

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

Om du upptäcker att du har svårt att spåra näringsinformation när du blir vegan, kan den här appen inspirerad av doktor Michael Gregors arbete hjälpa oerhört. Istället för att övervaka makronäringsämnen, är allt du behöver göra att spåra hur mycket av varje typ av mat du äter per dag, såsom bönor, frukt, grönt, etc.

Appen listar också hur mycket som anses vara en portion och de olika typerna av dessa livsmedel som räknas. Att få i sig din näring på detta sätt är mycket mindre skrämmande och visar hur lätt det är att äta bra som vegan.

Ladda ner för iOS
Ladda ner för Android

Bli vegan med dessa appar

När du väl börjar använda apparna ovan kommer du troligtvis att känna dig glad över att börja ditt nya sätt att äta. Eller, om du redan är vegan, kan dessa appar hjälpa dig att lära dig ännu mer och förbättra din kost.

Relaterade Artiklar

Back to top button