5G-nätverk: utnyttjade sin kraft för att utföra tatueringar på distans

Den nuvarande COVID-19-pandemin, i mer än ett år, har fört oss in i en värld vi verkligen inte var vana vid: inga kontakter, inga handslag, inget ingenting. Uppenbarligen har allt detta haft ekonomiska och psykologiska återverkningar på var och en av oss, men du vet, i livet måste du veta hur du ska återhämta dig genom att leta efter alternativa och samtidigt innovativa lösningar. Det här är vad som gjordes för några dagar sedan när en London-konstnär som brinner för teknik bestämde sig för att praktisera experimentet han hade designat under lockdownen tillsammans med en robotexpert: de designade en robotarm som kan göra tatueringar. . Allt detta genom att koppla denna robotarm till en smartphone som använder 5G supersnabb anslutning.

Att vara den första att uppleva kraften i 5G-nätverk utnyttjas av detta robotarm var Stijn Fransen, en holländsk skådespelerska som blev tatuerad av denna robotarm. Det sistnämnda var förstås fjärrstyrd från Wes Thomas, Londontatueraren som var på en annan plats. All förverkligande av tatueringen ägde rum utan latens och utan signalförlust. Specialknep har också gjort det möjligt att skapa en nål extremt säker som vid mänskliga misstag inte kunde ha trängt djupt in i skådespelerskans arm.

Kraften i 5G supersnabb anslutning är verkligen otrolig och detta in vivo-experiment är det enda demonstration. Uppenbarligen gjorde dock de två pojkarna det innan de utförde detta test flera bevis rita och tatuera också växtvävnader. Kort sagt, även om det är på avstånd, verkar det som om vi skulle kunna ta bort ett infall helt enkelt genom att utnyttja en teknik som nu blir mer och mer närvarande bland våra Mobil enheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button