5G-nätverk: med 5GtoB-lösningen kommer Huawei att “slå på” 1 000 smarta fabriker

Det verkar som om, efter de otaliga kontroverserna och ryktena mot utvecklingen av femte generationens nätverk, något håller på att förändras. Allt fler telefonoperatörer ansluter sig till 5G-nätet, som Men nu har även stora företag valt att stödja det. Det är fallet med Huaweiden kinesiska telekomjätten som har en handlingsplan i åtanke för “Slå på” 1 000 smarta fabriker. Hur? Tack vare lösningen 5 GtoB. Vad hjälper det? Påskynda Kinas industrialiseringsprocess.

5G-nätverk: Ryan Dings ord

“, har han förklarat Ryan Dingverkställande direktör för Huawei och VD för affärsgruppen.

Redan tidigare har Ding uppgett att Huawei tillsammans med andra operatörer och partners har utvecklat konceptet 5GtoB, en helhetslösning som täcker försäljning, drift och tjänster, dra nytta av sin erfarenhet inom världen av konnektivitet, informationsteknologi och industriell digitalisering.

Utvecklingen av strategin ‘5G + Industrial Internet’ är grundläggande för Kina, som också nämns i den centrala regeringens arbetsrapport under fyra år i rad. Dessutom har den mer än 1 100 projekt under utveckling. Dessa täck 22 fack: Det av betong-den där bilindustri, petrokemi, avstål, gruvdrift och olja.

Relaterade Artiklar

Back to top button