-50€ på ett Corsair 4-i-1-paket med tangentbord, mus, matta och headset

Detta är ett fantastiskt erbjudande som Fnac erbjuder idag på 4-i-1-spelpaketet från Corsair. I samma låda har du Harpoon RGB Pro-musen med sin MM100-matta, HS50 stereoheadsetet och K55 RGB-tangentbordet, allt för endast €119,99 istället för €169,99. Vad ska man utrusta billigt för spel!

Corsair 4-i-1 spelpaket © Corsair

Corsair Gaming 4-i-1-paketet i två ord:

  • Harpoon RGB Pro Mouse + MM100 Mat
  • K55 RGB-tangentbord
  • HS50 hjälm

Se erbjudandet på Corsair 4-i-1-spelpaketet för 119,99 € hos Fnac

Ett paket, fyra Corsair-produkter: allt för att vara nöjd

Corsair-varumärket är känt för sin kringutrustning av hög kvalitet och utmärkt mjukvarustöd. Så om du vill prova äventyret med varumärket, varför inte prova det genom att välja detta paket? För 119,99 € lämnar du med ett komplett set inklusive en mus, headset, tangentbord och musmatta.

Detta är det galna erbjudandet från Fnac idag under blixtförsäljningen. Detta paket säljs vanligtvis för €169,99, vilket, med tanke på vad det erbjuder, fortfarande är ett utmärkt erbjudande. Men nu är det verkligen dags att ha kul med kvalitet. Och uttag i butik är möjligt på 1 timme om Fnac nära dig någonsin har det i lager. Annars är fri frakt alltid i sin ordning.

En rad Corsair-produkter för nördar

Med det här paketet kommer du att kunna städa upp och säga hej till en helt ny installation bara för dig. Ett RGB K55-tangentbord med multimediatangenter, makron och till och med tangenter att tilldela via StreamDeck-mjukvaran för dina Twitch-liv. En fantastisk Harpoon RGB Pro-mus placerad på sin MM100-matta, trådbunden mus med sex programmerbara knappar och en 12 000 DPI optisk sensor.

För att inte tala om det utmärkta Corsair HS50 trådbundna headsetet med sitt minnesskum, avtagbara bommikrofon och kontroller på hörlurarna. Allt fungerar unisont tack vare iCue-mjukvaran, som låter dig uppdatera allas firmware, synkronisera RGB-ljus, justera hörlurs-EQ och mer. Den är väldigt lätt att hantera och gör att du bättre förstår din helt nya utrustning.

Se erbjudandet på Corsair 4-i-1-spelpaketet för 119,99 € hos Fnac

Köp allt separat och till vilket pris

Fördelen med detta paket är att allt tillhandahålls inom ett enda köp. Men om du vill få allt separat så finns det köpguider på Clubic för alla produkter som säljs i detta paket. Oavsett om det är tangentbord, möss eller gamer-headset kommer du att kunna hjälpa dig själv med våra olika åsikter för att bygga din egen gamer-arsenal.

Relaterade Artiklar

Back to top button