50 % rabatt på JBL Tune 215TWS äkta trådlösa hörlurar hos Boulanger!

De franska dagarna har avvikit men kampanjerna slutar inte där. Det är fortfarande möjligt att hitta mycket bra erbjudanden, speciellt på Boulanger där du kan beställa JBL Tune 215TWS för endast 49,99 €.

JBL Tune215TWS © JBL

Få några mycket bra trådlösa hörlurar från JBL för halva priset på Boulanger: €49,99 istället för €99,99.

JBL Tune 215TWS i korthet:

  • 25 timmars självständighet
  • Kompatibel med röstassistenter
  • PureBass ljud

Kampanjen pågår just nu på Boulanger. JBL Tune 215TWS i svart version kostar endast 49,99 € med 4 månaders Spotify Premium erbjuds.

Hitta JBL Tune 215TWS för 49,99 € på Boulanger

JBL Tune 215TWS trådlösa hörlurar

Det är ett trevligt litet erbjudande som kan hittas på Boulanger under denna period efter franska dagar. Om du letar efter trådlösa hörlurar utrustade med en mikrofon för att ringa, säljer Boulanger nu JBL Tune 215TWS för endast €49,99 istället för €99,99.

Tillräckligt för att ge en touch av elegans och teknik till ditt dagliga liv med dessa diskreta och mycket praktiska headset.

Hörlurar med överraskande bas

JBL Tune 215TWS är trådlösa hörlurar som levereras med sin laddningsbox. Med en laddningscykel kan du njuta av den i cirka 5 timmar. Och tack vare väskan har du rätt till 4 extra laddningscykler, det vill säga 25 timmar totalt.

Det tar 2 timmar att ladda hörlurarna helt. Och det finns en snabbladdningsfunktion som ger 1 timmes lyssningstid för 15 minuters laddning.

Kontrollerna är taktila och sitter på stängerna. Du kommer att kunna kontrollera volymen, hoppa över låtar, plocka upp / lägga på osv. My JBL Headphones-appen ger tillgång till equalizern för att anpassa lyssningen.

JBL Tune 215TWS © JBL

Hitta JBL Tune 215TWS för 49,99 € på Boulanger

Hörlurarna kan lyssnas på oberoende av varandra. Så om du lämnar en i lådan är den andra perfekt funktionell.

Hörlurarna kommer med en laddningskabel att koppla in i fodralet. Så du kommer att kunna njuta av den direkt, utan att glömma att tack vare dess mikrofon kan du mycket väl använda den för att ringa dina samtal utan att behöva ta telefonen ur fickan.

Hitta de bästa trådlösa hörlurarna

Letar du efter mycket specifika trådlösa hörlurar? Eller i alla fall som fokuserar på en funktion som ligger dig varmt om hjärtat? Den jämförande guiden till de bästa äkta trådlösa hörlurarna som finns tillgängliga på Clubic är där för att guida dig i ditt sökande.

Relaterade Artiklar

Back to top button