5 saker du behöver göra i huset innan sommaren börjar

Ah, sommar. Grillar, pooldagar och roadtrips står för dörren. Om du har tur går arbetet långsammare och du har mer tid att spendera med dina nära och kära, koppla av och tillbringa kvalitetstid tillsammans.

Allt som börjar hemma. Innan du tar upp fötterna för lite sommarnöje måste du kontrollera några saker från din att göra-lista. Med rätt hjälp är det inte så mycket jobb.

Jag har haft otur med att hitta folk som kan hjälpa mig i huset för många år tillbaka. Allt det förändrades när jag laddade ner Angi-appen. Angi, en sponsor för mitt nationella radioprogram, tar bort allt krångel och frustration med att få rätt personer att göra saker i huset.

Din sommarchecklista

När du äger ett hem tar sysslorna aldrig slut. I sommar, här är några att överväga att ta itu med.

 1. Få din pool i toppform. Om du inte underhåller din pool regelbundet eller om du har slappat av, gå inte en månad till. Detta är en plats där väntan kan komma tillbaka för att bita dig.
 2. Kontrollera dina fönster- och dörrpackningar, tätningar och skärmar. Sommaren kan ge monsuner och andra stormar, tillsammans med värmen förstås. Låt inte pengar läcka ut dina fönster hela sommaren.
 3. Reparera däcket eller uteplatsen. Rostiga spikar, splittrat trä och sprucken betong är inte ett avkopplande sommarställe. Åtminstone slår jag vad om att din utomhuszon kan behöva en bra högtryckstvätt.
 4. Låt någon inspektera din AC-enhet. Det råder brist på luftkonditioneringsapparater över hela landet just nu, och det sista du behöver är att din ska dö på toppen av sommarvärmen. Kolla in den nu för att vara säker på att den håller hela säsongen.
 5. Uppdatera dina utomhusbelysningar och andra armaturer. Du vill inte att någon snubblar under din nästa nattgrillning.

Så, hur hittar du den hjälp du behöver?

Hitta proffs på det enkla sättet

Tidigare har jag ägnat tid åt att fråga vänner om rekommendationer, titta igenom listor och webbplatser och skanna recensioner som jag aldrig riktigt litade på. Vilket slöseri med tid.

Sedan laddade jag ner Angi. Jag berättade helt enkelt för Angi vad jag behövde, hur ofta jag behövde det och var jag befann mig. Bingo! Precis så kom fasta priser från tre olika trädgårdsföretag. Förstå detta: Priset jag betalade för veckovis landskapsarkitektur sjönk med 27 %. Det är en stor sparande. Det bästa var att hela processen tog mig mindre än 10 minuter, och det var gratis.

Jag älskade också att kunna se riktiga recensioner från riktiga människor. På Yelp, Google eller många av de andra sajterna du hamnar på är dessa recensioner uppblåsta, fejkade och i övrigt inte tillförlitliga. Med Angi kan bara någon som har interagerat med ett proffs lämna en recension. Det betyder att du inte vadar genom falska recensioner för att ta reda på vad du kan lita på. Jag älskar det.

Lycka, garanterat

När du bokar och betalar med Angi omfattas du av deras lyckogaranti. De täcker dina projekt upp till fullt inköpspris, plus begränsat skadeskydd. Det är otroligt, och det finns inget sätt att du får det genom att använda Yelp eller landa på någon slumpmässig entreprenörs webbplats. När var du senast riktigt nöjd med en hemreparation eller ett projekt?

Jag använde Angi för landskapsarkitektur senast, men du kan hitta fördelar och rimliga priser för alla hemprojekt:

 • Krafttvätt
 • Reparationer av vitvaror
 • Takläggning
 • Hemstädning
 • Rengöring av ränna
 • Pestkontroll
 • Fönsterputsning
 • Reparation av staket
 • … Och även ombyggnadsprojekt!

Namnge ditt projekt så kommer Angi att kliva in och hjälpa dig att få allt gjort på ett nafs.

Det enklaste sättet är att ladda ner Angi-appen till din telefon i Apple App Store eller Google Play store. Sluta frukta att hantera hemreparationer eller ombyggnader. Nästa gång du funderar på att fixa något eller äntligen ta dig till ett hemprojekt kan du le. Angi kommer att göra det åt dig. Du kommer att bli glad. Jag är!

Relaterade Artiklar

Back to top button