5 Internet Explorer-funktioner som andra webbläsare bör använda

Även om inte många webbplatser täcker i detalj Internet Explorer och skriva intressanta artiklar och tutorials om det, den här webbläsaren har fortfarande titeln som den mest använda webbläsaren. En av anledningarna till detta är att det ger några coola funktioner som andra webbläsare inte har eller inte är helt anpassade till. Här är en lista över 5 fantastiska funktioner som finns i Internet Explorer och som inte är tillgängliga i andra webbläsare och jag önskar att alla skulle acceptera dem.

Visuella sökleverantörer

En av de funktioner jag gillar mest med Internet Explorer , är möjligheten att installera och använda visuella sökverktyg. De låter dig inte bara se förslag på dina sökningar, utan de kommer också med en visuell förhandsvisning som inkluderar en bild och en textbeskrivning.

Mycket användbar och ser bra ut. Tyvärr används inte den här funktionen av många sökleverantörer och jag skulle vilja se mer av den som i Internet Explorer såväl som i andra webbläsare.

Statistik om inflytande (Prestandapåverkan)överbyggnader(Tillägg) för prestanda

Som betonats i Artikel i Internet Explorer 9(artikel Internet Explorer 9) – Hur man förbättrar lastnings- och navigeringshastighet(Load & Navigation Speed), webbläsarspår inflytande(prestandapåverkan) av alla prestandatillägg och uppmuntrar användare att inaktivera de som saktar ner.

Funktioner i Internet Explorer

Jag önskar att fler webbläsare hade detta beteende och(beteende och andel) redovisade transparent hur mycket varje tillägg bidrar till nedgången arbeta på internet(surfupplevelse).

Förbättrad säkerhet

Om du regelbundet följer tekniska nyheter, det vet du säkert (tekniska nyheter)Internet Explorer förklarade den säkraste webbläsaren, eller åtminstone en viktig utmanare för denna titel. Den senaste debatten finns här: Webbläsarstudie kastar ljus över Firefoxs osäkerhet (och Google godkänner detta meddelande) , anser Google Chrome och Internet Explorer som de två främsta utmanarna till titeln.

Funktioner i Internet Explorer

Bortsett från dessa debatter, under testerna vi körde för serien ” Säkerhet(Säkerhet) för Allt”(Alla serien) vi märkte det Internet Explorer definitivt bättre identifierar och rapporterar(identifiering och rapportering) om skadliga webbplatser och nedladdningar jämfört med andra webbläsare och även vissa säkerhetssviter. En annan bra funktion är det Internet Explorer tillåter användare att enkelt rapportera skadliga webbplatser direkt från huvudwebbläsargränssnittet, vilket hjälper till att förbättra säkerheten för alla användare.

Vi vill se fler förbättringar på detta område i alla större webbläsare, inklusive Internet Explorer .

Om du vill veta mer om SmartScreen filterteknik,(SmartScreen Filter-teknologi) som används i Internet Explorer läs den här artikeln: Vad är SmartScreen-filter och hur(SmartScreen Filter & How) fungerar det?.

Energisparfunktioner

Du kanske inte är medveten om detta, men Internet Explorer gör att du kan pressa ut lite mer ström från ditt batteri när det är anslutet. Du får mindre hårdvaruacceleration när du surfar utan att göra saker fruktansvärt långsamma och något bättre batteritid.

Funktioner i Internet Explorer

Så här fungerar det: Spara batteriladdning(Batteri) medan du tittar webb(Web)-sidor i Internet Explorer 9 .

Fäst webbplatser till Windows aktivitetsfält(Windows Aktivitetsfält) eller i menyn ” Start”(Start meny)

Denna funktion är inte ny och används av vissa webbläsare som t.ex Google Chrome . Jag tycker dock att det är användbart och anser att alla webbläsare bör erbjuda sådana funktioner till sina användare.

Funktioner i Internet Explorer

Om du vill lära dig mer om hur fästning fungerar, läs den här guiden: Komplett guide(Komplett guide) om att fästa webbplatser med hjälp av Internet Explorer .

Slutsats

Även om du inte använder Internet Explorer som en primär webbläsare är jag säker på att du håller med om användbarheten av funktionerna som nämns i den här artikeln. Innan du stänger den här sidan vill jag att du delar din åsikt: finns det några andra funktioner Internet Explorer , som du skulle vilja se i andra webbläsare? Vad om vad Internet Explorer bör förbättras i framtida versioner? Finns det några funktioner du skulle vilja använda från andra webbläsare?

Även om inte många webbplatser* täcker omfattande och skriver intressanta artiklar och tutorials om det, lyckas den här webbläsaren fortfarande hålla titeln som den mest använda webbläsaren. En av anledningarna till det är att det ger en del intressant funktionalitet som andra webbläsare inte har eller inte helt har antagit. Här är en lista med 5 fantastiska funktioner som har och andra webbläsare inte, som jag skulle älska att se anammas av alla.

Visuella sökleverantörer

En av funktionerna jag älskar mest i är möjligheten att installera och använda visuell sökning. De låter dig inte bara se förslag för dina sökningar utan de åtföljs också av en visuell förhandsvisning som innehåller en bild och en textbeskrivning.

Internet Explorer-funktioner

Mycket användbar och ser bra ut. Tyvärr används inte den här funktionen av många sökleverantörer och jag skulle vilja se mer av den både i och andra webbläsare.

Statistik om prestandapåverkan av tillägg

Som framhållits i artikeln Internet Explorer 9 – How to Improve the Load & Navigation Speed, övervakar webbläsaren prestandapåverkan av alla tillägg och uppmuntrar användare att inaktivera de som saktar ner saker och ting.

Internet Explorer-funktioner

Jag önskar att fler webbläsare skulle ha ett liknande beteende och dela på ett transparent sätt hur mycket varje tillägg bidrar till att bromsa surfupplevelsen.

Förbättrad säkerhet

Om du följer de tekniska nyheterna regelbundet har du definitivt lärt dig om att bli förklarad som den säkraste webbläsaren eller åtminstone en viktig utmanare till titeln. Den sista debatten, som finns här: Webbläsarstudie kastar ljus över Firefoxs osäkerhet (Och Google godkänner detta meddelande), anser att Google Chrome är de två bästa utmanarna till titeln.

Internet Explorer-funktioner

Om vi ​​lämnar denna debatt åt sidan, under testerna vi gjorde för Security for Everyone-serien, märkte vi att det definitivt ger bättre identifiering och rapportering av skadliga webbplatser och nedladdningar, jämfört med andra webbläsare och till och med vissa säkerhetssviter. En annan bra funktion är att användarna enkelt kan rapportera skadliga webbplatser, direkt från webbläsarens huvudgränssnitt, vilket bidrar till att öka säkerheten för alla användare.

Vi vill se fler förbättringar på detta område från alla större webbläsare, inklusive .

Om du vill lära dig mer om SmartScreen Filter-tekniken som används i , läs den här artikeln: Vad är SmartScreen-filtret och hur fungerar det?.

Energisparfunktioner

Du kanske inte är medveten om detta, men låter dig pressa lite mer juice från ditt batteri när du kör urkopplad. Du får mindre hårdvaruacceleration när du surfar, utan att göra saker fruktansvärt långsamma och lite mer batteritid.

Internet Explorer-funktioner

Så här fungerar det: Spara batteri när du surfar på webben i Internet Explorer 9.

Fästa webbplatser till Windows Aktivitetsfält eller Start-menyn

Den här funktionen är inte ny och den har antagits av vissa webbläsare, som Google Chrome. Men jag anser att det är användbart och jag tycker att alla webbläsare bör erbjuda sådana möjligheter till sina användare.

Internet Explorer-funktioner

Om du vill veta mer om hur fästning fungerar, läs denna handledning: Den kompletta guiden till att fästa webbplatser med Internet Explorer.

Slutsats

Även om du kanske inte använder som din huvudwebbläsare, är jag säker på att du håller med om användbarheten av funktionerna som nämns i den här artikeln. Innan du stänger den här sidan vill jag att du delar med dig av din åsikt: Finns det några andra funktioner som du skulle vilja se använda i andra webbläsare? Hur är det med saker som bör förbättras i framtida versioner? Finns det några funktioner som du skulle vilja använda från andra webbläsare?

Relaterade Artiklar

Back to top button