5 dagar till jul, JBL Tune 225TWS hörlurar är halva priset

Det finns fortfarande tid att beställa JBL Tune 225TWS trådlösa hörlurar för att sätta dem under trädet. Dessutom erbjuder Amazon dem för bara 49,99 € istället för 99,99 €, i en vacker transparent fantomorange färg där du kan se komponenterna igenom.

33

JBL Tune 225TWS med två ord:

  • Bra bas
  • En sportig och tuff design
  • 25 timmars självständighet

Se erbjudandet på JBL Tune 225TWS för 49,99 € på Amazon

JBL Tune 225TWS: kraftfulla hörlurar

JBL Tune 225TWS trådlösa hörlurar är utmärkta modeller om du gillar kraftfull bas kombinerat med en bekväm passform och monstruös batteritid. Förutom att erbjuda dessa tre funktioner, erbjuds JBL Tune 225TWS här med en originell och flashig design.

Den fantomorange färgen är riktigt snygg, speciellt eftersom dess plast är helt genomskinlig, så att du kan se komponenterna som finns under, som i de goda dagarna av Game Boy Color.

Amazon erbjuder fantomorange JBL Tune 225TWS till halva priset, endast €49,99 istället för €99,99. Med garanterad fri leverans innan jul så klart, speciellt om du är Amazon Prime-medlem.

Bas till max med JBL Tune 225TWS

Den stora höjdpunkten med JBL Tune 225TWS är kraften i basen, som är imponerande jämfört med storleken på hörlurarna. De sticker ut bra, är väl rundade utan att dämpas. Tillverkaren har gjort det bra med designen på denna.

Det är inte allt, autonomin är också utmärkt. Eftersom dessa hörlurar inte erbjuder aktiv brusreducering, förbrukar de inte mycket energi. Det är alltså en autonomi på 25 timmar som erbjuds dig av JBL Tune 225TWS: 5 timmar per laddning och 20 timmar tack vare fodralet. Du kommer att kunna åka iväg en hel dag utan att behöva oroa dig för att hitta en laddare.

De är också kompatibla med Siri och Google anslutna assistenter. Vilket innebär att dessa hörlurar är kompatibla med både Android och Apple. Så du har ingen anledning att missa!

Se erbjudandet på JBL Tune 225TWS för 49,99 € på Amazon

En värld av anslutna hörlurar

Om du vill ha hörlurar kopplade till andra funktioner kan du konsultera vår jämförande guide till de bästa trådlösa hörlurarna som finns på Clubic. Du hittar vår topp 3 där, tillsammans med en längre lista som innehåller ett stort antal andra referenser som skulle kunna tillfredsställa dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button