5 bästa skrivappar för barn

Att skriva är för närvarande en av de viktigaste dator- och tekniska färdigheter som studenter behöver bemästra år 2020. Studenter som inte kan skriva korrekt slutar med att slösa värdefullt test tid,(testtid) speciellt i datortestskript eftersom dålig skrivning saktar ner dem.

Med goda skriv- eller tangentbordsfärdigheter kan de utföra uppgifter och tester mycket snabbare.

Den goda nyheten är att det finns många skrivappar(skrivappar) för barn som lär dem hur man skriver utan att vara tråkigt. Följ(Följ) nyheterna för att ta reda på det bästa skrivappar(skrivappar) som får ditt barns små fingrar att röra sig.

Den här appen erbjuder barn ett enkelt och roligt sätt att lära sig att skriva. Olika djur som snigel, kanin eller häst används beroende på barnets skrivfärdigheter, så ju snabbare de skriver desto snabbare blir djuret. Om han eller hon skriver mer exakt kan han eller hon låsa upp geparden och andra vilda djur.

Denna teknik hjälper barn att lära sig och bemästra(barn lär och behärskar) färdigheter i tidig ålder, eftersom det inte finns några genvägar till den nödvändiga övningen. Appen ger också feedback om framgång och noggrannhet(framsteg och noggrannhet) för ditt barn, vilket är grunden för att lära ut beröringstypning.

Detta är en rolig och engagerande app som hjälper ditt barn att lära sig skriva. träna och(övning och förtrogenhet) från sin egen erfarenhet, men han kommer att behöva spendera tid och ansträngning(tid och ansträngning) för att lära sig att skriva i rimlig hastighet.

du kan använda Bluetooth-tangentbord eller att skriva(Bluetooth-tangentbord eller typ) direkt på det animerade tangentbordet för att hjälpa ditt barn att lära sig att skriva. En uppsättning av 32 lektioner är tillgänglig för barn under 10 år med animerade fingrar som visar dem rätt skrivteknik(skrivteknik) och utökade lektioner för specialtecken som symboler, siffror och mer.

Dansmatta typning är en animerad, färgstark och underhållande skrivlärare. Barn(Barn) lär sig på fyra nivåer, börja med nycklarna hemmaraden(hemrad) och gå sedan vidare till nästa nivå som byggdes i de tidigare lektionerna.

Med hjälp av djurkompisar lär sig barn korrekt handpositionering och brevarrangemang(bokstavsplacering) på tangentbordet.

Varje nivå är uppdelad i tre steg och avslutas med en utmaning som låter barn testa sin hastighet innan de kan tjäna spännande belöningar. På den första nivån får de lära sig att använda tangenterna A, S, D, F, G, H, J, K, L(L-tangenter) och sedan går de vidare till nästa två nivåer där de lär sig tangenterna ovanför och under tangenterna huvudraden(hemrad).

(Claudette)Katt (Katt)Claudette visar dem hur man kapitaliserar med Skifttangenter(Skift-tangent), lägg till bokstäver X och Z(X och Z) och skriv ut tecken som snedstreck, apostrof och prick(apostrof och punkt).

Gratis webb Bilaga(skrivapp) för att skriva för barn erbjuder enkla instruktioner som barnen kan följa och öva på vad de har lärt sig. Det låter dem också slutföra en nivå på en dag och börja nästa nivå på en annan dag, vilket gör det flexibelt och lätt för barn att spela.

Denna roliga, praktiska och underhållande app är designad av Susan Hossack(Susan Hossack), en arbetsterapeut, och introducerar barn för autism, fysiska eller inlärningssvårigheter med bokstäver och matchande nycklar till bilder.

På så sätt kan barn associera bokstäver med ord och enkelt hitta dem på tangentbordet, lära sig skriva snabbare och även lära sig alfabetet.

Appen visar både versaler och gemener, utvärderar slutförandet av varje uppgift och belönar dem med en bild och ljud(syn och ljud) när de korrekt mappar till nycklarna.

Typing Fingers försöker lära barn hur man lär sig och utvecklar tangentbordsfärdigheter i tidig ålder.

Applikationen använder gamification, distribuerad(gamification spridd) över 32 nivåer som lär barn att känna igen och memorera bokstäver, siffror, symboler för att förbättra grundläggande färdigheter och motivera dem att vinna genom att erbjuda priser för att gå vidare till nästa nivå.

Alla 32 lektioner har en guide vid namn Dennis(Dennis) hjälper barn att lära sig de tidiga stadierna av memorering och använda rätt fingrar för varje tangent. Efter att denna nivå är aktiverad Spelläge(spelläge), och barnen måste skjuta rätt bokstav, nummer och symbol(nummer och symbol) genom att trycka på motsvarande tangenter på tangentbordet. Nivåerna ökar gradvis så att barnen lär sig hur man använder tangentbordet på ett enkelt men roligt sätt.

I slutskedet av varje nivå kommer de att mäta tid och få poäng baserat på den tid det tar att slutföra testet och nivån av noggrannhet. De kommer också att ta emot sigillintyg(skrivcertifikat) för framgångsrikt slutförande av slutprovet.

Som namnet antyder lär den här skrivappen för barn barn hur man skriver med ballonger. Det är designat som ett enkelt men roligt spel där barn skriver ut bokstäverna som visas på ballongerna för att spränga dem.

Om ballongen flyger in i atmosfären förlorar barnet ett av sina fem liv, och varje fel svar tar bort hans redan samlade poäng. När de förbättrar sina skrivkunskaper, stiger de i nivå.

Webbappen är perfekt för barn i alla åldrar som vill förbättra sina tangentbordsfärdigheter, men föräldrar kan också vara med på det roliga.

Få de där små fingrarna att röra sig(Få de där små fingrarna i rörelse)

Barn kan vara intresserade av att lära sig skriva. Med dessa praktiska appar kan du starta en ny skriväventyr(skriväventyr) tillsammans med dina barn och hjälp dem att lära sig en ny användbar färdighet. För mer pedagogiskt kul, prova dessa matematiska tillämpningar(matteappar) för barn. Och om ditt barn älskar att läsa, prova dessa coola läsappar(läsappar) för barn.

Att skriva är nu en av de viktigaste dator- och tekniska färdigheterna för studenter att lära sig under 2020. Studenter som inte kan dumma ordentligt slutar med att slösa bort värdefull testtid, särskilt i datorbaserade testscenarier eftersom dåligt skrivande saktar ner dem.

Med goda skriv- eller tangentbordsfärdigheter kan de få sina uppgifter och tester gjorda mycket snabbare.

Den goda nyheten är att det finns massor av skrivappar för barn som lär dem hur man skriver utan att vara tråkigt. Följ med för att ta reda på de bästa skrivapparna för att få igång ditt barns små fingrar.

Djurtypning (Android & iOS – $11,99)

Den här appen erbjuder ett enkelt och roligt sätt för barn att lära sig att skriva. Olika djur som en snigel, kanin eller häst används baserat på barnets skrivfärdigheter så ju snabbare de skriver, desto snabbare blir djuret. Om han eller hon skriver med större noggrannhet kan de låsa upp en gepard och andra vilda djur.

Denna teknik hjälper barnet att lära sig och bemästra färdigheten i ung ålder eftersom det inte finns några genvägar till den övning som krävs. Appen ger också feedback om ditt barns framsteg och noggrannhet, vilket ligger till grund för att de ska lära sig att skriva pekskärmar.

Det är en rolig och engagerande app som hjälper ditt barn att lära sig skriva genom övning och förtrogenhet, men de måste lägga ner tid och ansträngning för att kunna skriva i rimlig hastighet.

Du kan använda ett Bluetooth-tangentbord eller skriva direkt på det animerade tangentbordet för att hjälpa ditt barn att lära sig att skriva. En uppsättning med 32 lektioner är tillgängliga för barn under 10 år med animerade fingrar som visar dem rätt skrivteknik, och avancerade lektioner för specialtecken som symboler, siffror och mer.

Dance Mat Typing är en animerad, färgstark och underhållande skrivlärare. Barnen lär sig genom fyra nivåer med start från tangenterna på hemraden och går sedan vidare till nästa nivå, som bygger upp på de tidigare lektionerna.

Med hjälp av några djurvänner lär sig barnen hur händerna ska placeras och hur bokstäverna ska placeras på tangentbordet.

Varje nivå är uppdelad i tre steg och avslutas med ett test som låter barnen testa sina hastigheter innan de kan tjäna spännande belöningar. Den första nivån lär dem hur man använder tangenterna A,S,D,F,G,H,J,K,L, och sedan går de vidare till nästa två nivåer där de lär sig tangenterna ovanför och under hemradsknapparna.

Katten Claudette visar dem hur man gör stora bokstäver med Shift-tangenten, lägger till bokstäverna X och Z och skriver tecken som snedstreck, apostrof och punkt.

Den kostnadsfria, webbaserade skrivappen för barn erbjuder enkla instruktioner som barnen kan följa och öva på vad de har lärt sig. Det låter dem också slutföra en nivå på en dag och börja nästa nivå på en annan dag, vilket gör det flexibelt och enkelt för barnen att utvecklas.

Denna roliga, praktiska och engagerande app är designad av Susan Hossack, en arbetsterapeut, och den introducerar barn med autism, fysiska eller inlärningssvårigheter för bokstäver och matchande nycklar till bilder.

På så sätt kan barnen associera bokstäverna med ord och enkelt hitta dem på ett tangentbord, lära sig att skriva snabbare och lära sig alfabetet också.

Appen visar både versaler och gemener, betygsätter varje uppgift för framsteg och belönar dem med syn och ljud när de matchar tangenterna korrekt.

Typing Fingers försöker få barn att lära sig och utveckla färdigheten att använda tangentbord i tidig ålder.

Appen använder gamification fördelat på 32 nivåer, som lär barn att identifiera bokstäver, siffror, symboler och memorering för att förbättra den grundläggande färdigheten, och motivera dem att vinna genom att erbjuda priser för att komma till nästa nivå.

I alla 32 lektionerna hjälper en guide som heter Dennis barnen att lära sig genom de inledande stadierna av memorering och att använda rätt fingrar för varje tangent. Efter denna nivå aktiveras spelläget och barnen måste skjuta rätt bokstav, siffra och symbol genom att trycka på motsvarande tangenter på tangentbordet. Nivåerna byggs gradvis upp så att barn får lära sig att använda tangentbordet på ett enkelt men roligt sätt.

I slutskedet av varje nivå kommer de att tajmas och få poäng baserat på den tid det tar att slutföra testet och graden av noggrannhet. De kommer också att få ett maskinskrivningsbevis för framgångsrikt slutförande av det slutliga testet.

Som namnet antyder lär den här skrivappen för barn barn hur man skriver med hjälp av ballonger. Det är designat i form av ett enkelt men roligt spel där barnen skriver bokstäverna som visas på ballongerna för att trycka upp dem.

Om en ballong flyr ut i atmosfären förlorar barnet ett av sina fem liv, och alla felaktiga svar tar bort poängen de redan har samlat på sig. När de förbättrar sina skrivfärdigheter, flyttar de en nivå högre.

Den webbaserade appen är idealisk för barn i alla åldrar som vill förbättra sina tangentbordsfärdigheter, men föräldrar kan också vara med på det roliga.

Få de där små fingrarna i rörelse

Det kan vara roligt för barn att lära sig skriva. Med dessa praktiska appar kan du starta ett nytt skriväventyr med dina barn och hjälpa dem att lära sig en ny och användbar färdighet. För mer lärorikt, prova dessa matematikappar för barn. Och om ditt barn älskar att läsa, kolla in dessa coola läsappar för barn.