5 bästa sidorna att spela Scrabble Online med vänner

Spel är förmodligen ett av de bästa sätten att ha kul och döda tid när du behöver en paus.

Medan vissa spel är avsedda att spelas på egen hand, som den gamla klassikern tetris(Tetris) eller mycket beroendeframkallande Angry Birds , andra är designade för två eller flera spelare. Om du vill kombinera alla dessa saker – hitta ett spel som är mycket beroendeframkallande, en favorit genom tiderna och som du kan spela med dina vänner – testa att spela Scrabble online med vänner eller familj.

Innan du spelar Scrabble online(Innan du spelar Scrabble Online)

Att vinna Scrabble kräver tur, strategiskt tänkande och ett bra ordförråd. Men inte varje spel handlar om att vinna eller förlora. När du spelar brädspel med vänner, du tillbringa tid(tillbringa kvalitetstid) tillsammans. När du byter till att spela Scrabble online bör ingenting förändras.

Innan du går till en av sajterna för att spela Scrabble rekommenderar vi att du ställer in dig videosamtal(videosamtal) i en av de populära videokonferensapplikationerna. Om du aldrig har gjort det här förut kan du snabbt lära dig hur du konfigurerar Zoom och hur man går med i ett Zoom-möte (hur man går med i ett Zoom-möte) . På så sätt kommer du att skapa utrymme för dig själv och dina vänner att bråka om vilka ord som är acceptabla att använda i spelet och vilka som inte är det.

När du är i en videosamtal(videosamtal), det finns en sak till du kan göra innan du startar spelet. Uppdatera spelets regler och hur poängsystemet fungerar. Appen kommer att räknas för dig när du spelar, men det är bäst att diskutera dessa saker i förväg för att undvika förvirring.

Efter det, välj den sida du gillar och spela Scrabble online.

Scrabble-spel på Facebook(Scrabble Games på Facebook)

Det enklaste alternativet är att gå till Facebook och spela ett av Scrabble-spelen du kan hitta där. Om en av spelarna inte har Facebook-konto(Facebook-konto), spel kräver gratis registrering innan du kan spela.

Det första spelet är den officiella onlineversionen av Scrabble, tillgänglig på Facebook . Den kommer med två lägen: du kan spela mot 1-3 vänner eller leta efter en slumpmässig motståndare. För avancerad svårighetsgrad, aktivera Hastighetsgräns(hastighetsbegränsning) för varje sväng.

En annan populär ordspel(ordspel) som du kan spela på Facebook , är Scrabble Go . Detta är en uppdaterad version av en klassiker genom tiderna. Spelet är väldigt enkelt. Ladda huvudsidan, välj upp till 3 andra spelare från din vänlista och börja spela.

Äntligen kan du spela Words With Friends, ett ordspel i Scrabble-stil Facebook . Här kan du också starta ett nytt spel och skicka en varning till dina vänner på Facebook eller skapa ett slumpmässigt par med någon som redan använder appen.

Den största nackdelen med alla Scrabble-spel på Facebook är att de är fulla av annonser. Ibland reklam spelas upp(annons spelas) efter varje drag. Det är dock möjligt att betala för den annonsfria versionen av spelen.

Om du inte är ett fan Facebook i allmänhet och föredrar att använda en separat sida för att spela Scrabble online, prova Pogo. Den här sidan är ett utmärkt val för en smidig Scrabble-upplevelse.

Innan du går in i spelet måste du gå igenom en gratis registrering. Alternativt kan du gå med med din Facebook-konto(Facebook-konto). Välj en(Välj en) från 5 svårighetsgrader och spela Scrabble online med vänner eller mot en slumpmässig online-motståndare. Motståndare väljs ut efter skicklighetsnivån och din erfarenhet av spelet.

Spelet har ett system belöningar(belöningssystem) i form av tokens som du kan tjäna när du går framåt. Du kan då delta i dragningarna och vinna priser.

Lexulous kanske saknar ett roligt gränssnitt, men det är definitivt värt att kolla in för alla funktioner som det erbjuder.

Lexulous du kan också spela Scrabble online i olika lägen: träna mot datorn, samarbeta med slumpmässig onlinespelare(slumpmässig spelare online) eller starta spelet med dina vänner. När du bestämmer dig för att spela med en slumpmässig motståndare kan du till och med välja ett specifikt land.

Det finns chatt,(chattrum) om du vill diskutera ditt spelets framsteg(spelframsteg) med andra spelare. Dessutom, om någon av er inte är säker på att ni vet hur man spelar Scrabble , Lexulous kommer att erbjuda en kort guide när du först går med i spelet.

Internet Scrabble Club – Det är verkligt old school version(skolalternativ) . Spelet är nostalgiskt från gränssnittet, chatt(chattrum) och även ljud. Det är dock ett utmärkt val för dem som verkligen vill förbättra sina Scrabble-färdigheter.

Scrabble online-spel har en komplex omdömessystem(omdömessystem). Du får poäng när du går framåt och spelar fler rundor. Så småningom kommer du att kunna klättra på Scrabble-stegen och spela med riktiga spelexperter.

Dessutom kan du helt enkelt hitta dina vänner genom deras smeknamn och spela spelet tillsammans.

Poki Scrabble Sprint är faktiskt ett single player Scrabble-spel. Detta är dock en bra källa för de inbitna Scrabble-fans bland er som ständigt letar efter att utvecklas och förbättra sina färdigheter.

Istället för ett turbaserat spel spelar du här mot klockan. Även om formatet Poki Scrabble Sprint något annorlunda, målet är fortfarande att ta dig runt brädet. Prova(Försök) komma på svårare ord för att tjäna fler poäng och mer tid på timern.

Flera spel på denna sida erbjuder det perfekta träningspasset du behöver innan du tar dig an andra erfarna Scrabble-spelare online.

Dags att testa ditt ordförråd(Dags att testa ditt ordförråd)

Scrabble är ett av de spel som tjänar inte bara för skojs skull utan också för lärande. Men att spela Scrabble online med vänner kommer att testa inte bara ditt ordförråd, utan också ditt tålamod och till och med din vänskap.

Vissa tvister i Scrabble kan bli ganska hetsiga. Om du behöver blåsa av efter ett, försök att spela onlinespel “Kort mot mänskligheten(Cards Against Humanity online)” .

Har du någonsin spelat Scrabble online? Föredrar du singel- eller multiplayer-spel? Dela din upplevelse med oss ​​i kommentarerna nedan.

Att spela spel är förmodligen ett av de bästa sätten att komma in på dig själv och ta bort timmar av tid när du behöver en paus.

Medan vissa spel är avsedda att avnjutas på egen hand som en gammal klassisk Tetris eller en mycket beroendeframkallande Angry Birds, är andra byggda för två eller flera spelare. Om du vill kombinera alla dessa saker – hitta ett spel som är mycket beroendeframkallande, en favorit genom tiderna och ett som du kan spela med vänner – prova att spela Scrabble online med dina vänner eller familj.

Innan du spelar Scrabble Online

Att vinna på Scrabble kräver tur, strategiskt tänkande och ett bra ordförråd. Men inte varje spel handlar om att vinna eller förlora. Att spela brädspel med vänner handlar främst om att spendera kvalitetstid tillsammans. Det behöver inte vara annorlunda när du byter till att spela Scrabble online.

Innan du går vidare till en av sajterna för att spela Scrabble rekommenderar vi att du ställer upp ett videosamtal i en av de populära apparna för videokonferenser. Om du aldrig har gjort det här förut kan du snabbt lära dig hur du ställer in Zoom och hur du går med i ett Zoom-möte. På så sätt kommer du att skapa ett utrymme där du och dina vänner kan diskutera vilka ord som är acceptabla att använda i spelet och vilka som inte är det.

När ni alla är i samma videosamtal finns det ytterligare en sak som du kanske vill göra innan du startar spelet. Uppdatera spelreglerna och hur poängsystemet fungerar. Appen räknar åt dig när du spelar, men det är ändå bra att diskutera dessa saker i förväg för att undvika förvirring.

Efter det, välj den sida du gillar mest och spela Scrabble online.

Scrabble Games på Facebook

Det enklaste alternativet är att gå över till Facebook och spela ett av Scrabble-spelen som du kan hitta där. Om en av spelarna inte har ett Facebook-konto kommer spelen att kräva en gratis registrering innan du kan spela.

Det första spelet är den officiella onlineversionen av Scrabble som finns på Facebook. Det kommer med två lägen: du kan spela mot 1 till 3 vänner, eller söka efter en slumpmässig motståndare. För en avancerad svårighetsgrad, slå på hastighetsgränsen för varje sväng.

Ett annat populärt ordspel som du kan spela på Facebook är Scrabble Go. Detta är en uppdaterad version av en klassiker genom tiderna. Spelet är väldigt okomplicerat. Ladda huvudsidan, välj upp till 3 andra spelare från vänlistan och starta spelet.

Slutligen kan du välja att spela Words With Friends – ett Scrabble-liknande ordförrådsspel på Facebook. Här kan du också starta ett nytt spel och skicka en varning till dina vänner på Facebook, eller bli slumpmässigt ihopkopplad med någon som redan använder appen.

Den största nackdelen med alla Scrabble-spel på Facebook är att de är fulla av annonser. Ibland får du en annons uppspelad efter varje tur. Det finns dock ett alternativ att betala för en annonsfri version av spelen.

Om du inte är ett fan av Facebook i allmänhet och föredrar att använda en separat sida för att spela Scrabble online, ge Pogo ett försök. Den här sidan är ett utmärkt val för en smidig Scrabble-upplevelse.

Innan du går in i spelet måste du gå igenom en gratis registrering. Alternativt kan du gå med med ditt Facebook-konto. Välj en av de 5 svårighetsnivåerna och spela Scrabble online med dina vänner, eller mot en slumpmässig online-motståndare. Motståndarna matchas efter skicklighetsnivå och din erfarenhet i spelet.

Spelet har ett belöningssystem i form av tokens som du kan tjäna när du går framåt. Du kan då delta i dragningar och vinna priser.

Lexulous kanske saknar ett roligt gränssnitt, men det är definitivt värt en titt tack vare alla funktioner den erbjuder.

På Lexulous kan du också spela Scrabble online i olika lägen: träna mot datorn, para ihop med en slumpmässig spelare online eller starta ett spel med dina vänner. När du väljer att spela mot en slumpmässig motståndare kan du till och med välja ett specifikt land.

Det finns ett chattrum om du vill diskutera dina spelframsteg med andra spelare. Plus, om någon av er inte är så säker på att de vet hur man spelar Scrabble, kommer Lexulous att erbjuda en snabb handledning när du först går med i spelet.

Internet Scrabble Club är ett riktigt gammaldags alternativ. Spelet har en nostalgisk känsla från gränssnittet, chattrummet och till och med ljuden. Detta är dock ett bra val för någon som faktiskt vill förbättra sina Scrabble-färdigheter.

Online Scrabble-spelet har ett omfattande betygssystem. Du får poäng när du går framåt och spelar fler omgångar. Så småningom kan du klättra uppför Scrabble-stegen och spela riktiga spelexperter.

Alternativt kan du bara hitta dina vänner med deras smeknamn och spela spelet tillsammans.

Poki Scrabble Sprint är faktiskt ett Scrabble-spel för en spelare. Det är dock en bra källa för de hängivna Scrabble-fans bland er som ständigt vill utvecklas och förbättra sina färdigheter.

Istället för ett turbaserat spel spelar du här mot klockan. Även om formatet på Poki Scrabble Sprint är något annorlunda, är målet fortfarande att arbeta dig runt brädet. Försök komma på mer komplexa ord för att tjäna fler poäng och mer tid på din timer.

Några spel på denna sida erbjuder den perfekta träningen du behöver innan du möter andra erfarna Scrabble-spelare online.

Dags att testa ditt ordförråd

Scrabble är ett av de spel som inte bara handlar om underhållning utan också om utbildning. Men att spela Scrabble online med dina vänner kommer inte bara att testa ditt ordförråd utan kan också testa ditt tålamod och till och med din vänskap.

Vissa Scrabble-argument kan bli ganska hetsiga. Om du behöver blåsa av efter ett, försök spela en omgång Cards Against Humanity online.

Har du någonsin spelat Scrabble online förut? Föredrar du singel- eller multiplayer-spel? Dela din upplevelse med oss ​​i kommentarerna nedan.