5 bästa karaokeapparna för iPhone och iPad

Innan social distansering gjorde det svårt att hålla karaokefester var en karaokefest ett roligt sätt att umgås. Tack vare karaoke-appar kan du nu ha kul utan att ens lämna ditt hem.

Vi har sammanställt en lista över de bästa karaokeapparna för iPhone och iPad så att du kan ha kul med andra karaokeälskare.

Yokee är fri(gratis) karaoke-app som låter dig och dina vänner sjunga från en oändlig katalog med musikvideor. Du kan sjunga din egen version av dina favoritlåtar, lägga till specialeffekter, lyssna på dina vänners uppträdande och dela ditt framträdande med dem.

Applikationen begränsar dig inte till endast engelska, så du kan sjunga låtar på många språk från ett stort bibliotek med videor och låtar. Dessutom kan du söka efter låtar efter artist, genre, tema och mer.

Om du vill spela in och skapa musikvideor från videor med coola Yokee-videoteman kan du betala för en vecko-, månads- eller årsprenumeration på VIP – katalog över Yokee-låtar.

FRÅN Smule du kan sjunga och skapa musik med dina nära vänner och fans från hela världen. Karaoke-appen erbjuder över 10 miljoner låtar i olika genrer.

du kan börja Sjung live att sjunga och uppträda live med vänner eller andra musikälskare och putsa din sång med studioeffekter för att låta som ett proffs.

Smule låter dig också spela in sång, lägga till visuella effekter, lägga till videor och använda filter för att få din inspelning att se professionell ut. Du kan också lägga till effekter som rök, eldflugor eller bubblor om du vill att din post verkligen ska sticka ut.

När du är klar med att skapa din video kan du dela den med dina vänner i appar för sociala medier som Instagram , snapchat eller whatsapp eller publicera den på den globala Smule-plattformen för att bli uppmärksammad.

I Smule(Smule) har också ett karaokespel som du kan använda för virtuella fester och ta reda på vem som är kungen eller drottningen av karaoke bland dina vänner.

Det friKaraokeappen (gratis) för iPhone och iPad innehåller annonser, men du kan göra ett köp i appen för att ta bort annonser och komma åt fler låtar från biblioteket StarMaker . Om du vill lägga till låtar från ditt eget musikbibliotek till karaoke-appen, StarMaker – ett bra val.

Du kan slå på livestreaming så att andra kan se dig uppträda live som om du var på en konsert. Du kan spela in låtar, dela videor eller musik från din telefon.

En unik funktion i StarMaker karaoke-appen är “Take the Mic (Star Maker)»(Mic´) , som erbjuder en öppen scen där du tävlar med vänner eller andra användare i framförandet av låtarna som anges på kortet. StarMaker erbjuder även röst- och sångtips, ljudeffekter och videofilter som du kan använda för att redigera dina inspelningar.

Applikationen har ett ganska imponerande urval av musik, som regelbundet uppdateras med populära hits. Appen “känner” även din musiksmak och rekommenderar låtar utifrån dina preferenser.

Karaoke-appen erbjuder en stor samling karaokelåtar direkt på din iPhone eller iPad och du kan lägga till vilket spår som helst i din favoritlista.

När du registrerar ett konto KaraFun , kommer du att ha tillgång till fullängdslåtar som du kan använda för att testa appen, medan resten av låtarna är tillgängliga i demoläge. Om du gillar låtarna kan du prenumerera på KaraFun direkt från appen för att komma åt hela katalogen med fullängdsspår och låsa upp specialfunktioner.

Du kan också slå på funktionen för sång om du först behöver stöd från en professionell sångare och sedan stänga av den när du känner dig mer säker på låten.

KaraFun fungerar med alla AirPlay-kompatibla enheter, men du kan också ansluta den direkt till valfri TV eller videoprojektor för att skapa din egen kraftfulla karaokemaskin. Om du inte har internetanslutning kan du synkronisera din favoritmusik offline och använda KaraFun offline-läge för att fortsätta din karaokefest.

De Röst är en av de bästa karaokeapparna för iPad med en bra samling låtar som du kan sjunga ensam, med vänner eller duett med sångare från hela världen.

Du kan spela in dina favoritlåtar med appens fantastiska visuella effekter och rösteffekter, dela dina videor med en stor supportgemenskap och se fantastiska covers från andra artister.

Ju fler låtar du sjunger, desto fler låtar låser du upp i appen. Du kan också skriva till supportteamet om du inte hittar karaokelåten du gillar.

Ta din karaokeupplevelse till en helt ny nivå(Ta Karaoke Fun till en helt ny nivå)

Ladda ner(Ladda ner) någon av dessa karaokeappar för iPhone eller iPad och njut av karaoke även i självisolering. (Har du inte) du inte har en iPhone eller iPad? Ställ in ett Zoom-möte (Ställ in ett Zoom-möte) och ha en virtuell karaoke-session med dina karaokevänner.

Har du någon favoritkaraokeapp? Säga(Berätta) om det i kommentarsfältet.

Innan social distansering gjorde det komplicerat att hålla karaokekvällar, var en karaokefest ett roligt sätt att umgås. Tack vare karaoke-appen är det nu möjligt att ha en version av samma roliga utan att behöva lämna ditt hus.

Vi har sammanställt en lista över de bästa karaokeapparna för iPhone och iPad så att du kan njuta av detta underhållande tidsfördriv med andra karaokeentusiaster.

Yokee är en karaoke-app som låter dig och dina vänner sjunga från dess oändliga katalog med musikvideor. Du kan sjunga din version av dina favoritlåtar, lägga till specialeffekter, lyssna på dina vänners framträdanden och dela ditt framträdande med dem.

Appen begränsar dig inte till bara engelska, så du kan sjunga låtar på många språk från ett stort bibliotek med videor och låtar. Dessutom kan du söka efter låtar efter artist, genre eller teman och mer.

Om du vill spela in och skapa musikklipp med video med hjälp av Yokees coola videoteman kan du betala en vecko-, månads- eller årsprenumeration för Yokees VIP-låtkatalog.

Med Smule kan du sjunga och göra musik med dina nära vänner och fans från hela världen. Karaoke-appen erbjuder mer än 10 miljoner låtar i flera genrer.

Du kan starta en Sing Live för att sjunga och uppträda live med vänner eller andra musikfans och polera din sång med studioeffekter för att låta som ett proffs.

Smule låter dig också spela in din sång, lägga till visuella effekter, lägga till video och använda filter för att få din inspelning att se professionell ut. Du kan också lägga till effekter som rök, eldflugor eller bubblor om du vill att din inspelning verkligen ska sticka ut.

När du är klar med att skapa din video kan du dela den med vänner på sociala medieappar som Instagram, Snapchat eller WhatsApp eller lägga upp den på Smules globala plattform för att bli upptäckt.

Smule har också ett karaokespel som du kan använda för virtuella fester och ta reda på vem som är kungen eller drottningen av karaoke bland dina vänner.

Denna karaoke-app för iPhone och iPad är att använda och kommer med annonser, men du kan göra ett köp i appen för att ta bort annonser och komma åt fler låtar från StarMaker-biblioteket. Om du vill lägga till låtar från ditt eget musikbibliotek till din karaoke-app är StarMaker ett bra val.

Du kan aktivera livestreaming så att andra kan se dig uppträda live som om du var på en konsert. Du kan spela in låtar, dela videor eller musik från din telefon.

En unik funktion som skiljer StarMaker karaoke-app från varandra är ‘Take the Mic’, som erbjuder en öppen scen där du tävlar med vänner eller andra användare om att sjunga texten som finns på kortet. StarMaker erbjuder även röstvägledning och sångtips, ljudeffekter och videofilter som du kan använda för att redigera dina inspelningar.

Appen har ett ganska imponerande musikutbud som uppdateras regelbundet med populära hits. Appen “lär sig” också din musiksmak och rekommenderar låtar baserat på dina preferenser.

Karaoke-appen erbjuder en stor samling karaokelåtar direkt på din iPhone eller iPad, och du kan lägga till vilket spår som helst i din favoritlista.

När du väl har registrerat dig för ett KaraFun-konto kan du komma åt låtar i full längd som du kan använda för att testa appen, medan resten av låtarna är tillgängliga i demoläge. Om du gillar låtarna kan du prenumerera på KaraFun direkt från appen för att få tillgång till hela katalogen med fullängdsspår och låsa upp specialfunktioner.

Du kan också slå på sångfunktionen om du först behöver en professionell sångare som backar upp dig och sedan stänga av den när du känner dig mer säker på låten.

KaraFun fungerar med alla AirPlay-kompatibla enheter, men du kan också ansluta den direkt till valfri TV eller videoprojektor för att skapa din egen kraftfulla karaokemaskin. Om du inte har en internetanslutning kan du synkronisera din favoritmusik offline och använda KaraFuns offlineläge för att hålla igång karaokefesten.

The Voice är en av de bästa karaokeapparna för iPad med en bra samling låtar som du kan sjunga själv, med vänner eller duett med sångare från hela världen.

Du kan spela in dina favoritlåtar med appens fantastiska visuella effekter och rösteffekter, dela dina videor med ett stort stödjande community och se fantastiska covers från andra sångare.

Ju fler låtar du sjunger, desto fler låtar låser du upp i appen. Du kan också maila supportteamet om du inte hittar en karaokelåt du gillar.

Ta Karaoke Fun till en helt ny nivå

Ladda ner någon av dessa karaokeappar för iPhone eller iPad och njut av karaoke även mitt i en låsning. Har du ingen iPhone eller iPad? Ställ in ett Zoom-möte och ha en virtuell karaoke med dina karaokevänner.

Har du någon favoritkaraokeapp? Berätta för oss om det i kommentarsfältet.