5 bästa babyspårningsappar och prylar för platsspårning

Att låta dina barn gå ut och leka med vänner kommer att göra dig till en bra förälder. Om du har tonåringar kan du till och med låta dem resa mil för att umgås med sina kompisar.

Det som gör dig till en bra förälder är att du alltid vet var de (verkligen) är. Du kan inte heller bara ta deras ord för det – det bästa sättet att lugna dina nerver är att lokalisera ditt barn i realtid.

Nästa appar och prylar(appar och prylar) för att spåra barn gör att du kan spåra dina barn var de än är.

Xplora 2 är en fin present i förklädnad(Xplora 2 – En fin present i förklädnad)

Oavsett om du väljer att berätta för ditt barn att du spårar dem eller inte, klockan Xplora 2 kommer att vara ett utmärkt val för dig. Nu kanske det här fungerar bättre med yngre barn som inte följer mode.

Det enheten är det inte(enheten kräver inte). SIM -kort och kostar cirka $170. Det finns inga månadsavgifter att oroa sig för.

Så länge ditt barn har denna klocka kommer du att kunna spåra deras plats i realtid. Dessutom kan du skapa varningar när ditt barn lämnar ett område (som en park eller en väns hus).

Det som gör att den här enheten sticker ut är att den medföljer Amazon Echo . Så allt du behöver göra är att fråga Alexa om var ditt barn befinner sig, och han kommer att svara.

FamiSafe – spåra ditt barns online- och offlineaktivitet(FamiSafe – Spåra ditt barns online- och offlineaktivitet)

Ibland räcker det inte att bara veta var dina barn är. Genom att använda FamiSafe GPS-spårningsappar(FamiSafe GPS tracker) du kan alltid kontrollera var dina barn är.

Det låter dig också kontrollera dem. platshistorik(platshistorik) för vem kan sitta och titta på en punkt på en karta hela dagen?

Denna babyspårningsapp låter dig också skapa geofences så att du blir varnad när dina barn går utanför gränserna (eller när de anländer). Sedan, för att ta det ett steg längre, kan du blockera farliga appar så att de inte kan använda dem när de är borta.

Det kommer med en månadsavgift – du kan välja mellan $4,99/månad för ett år, $9,99/månad eller $6,66/månad kvartalsvis. Den finns som för både iOS- och Android-enheter(iOS- och Android-enheter) .

Jiobit är en oansenlig GPS-spårare(Jiobit – En diskret GPS-spårare)

Kanske låter du inte dina barn ha en smart enhet. Eller så kanske du behöver något som backup ifall de tappar eller går sönder sin smartphone.

I det här fallet kan du använda Jiobit – liten GPS-sändare(GPS tracker) som kan placeras nästan var som helst. Den är cirka 50 mm och väger 18 gram. Den har en ögla som gör att du kan fästa den i bälteshällor, snören, remmar och så vidare.

Den erbjuder även mobila staket men gör också något unikt. Du kan lägga till ett “vårdteam” av personer du litar på för dina barn. Det är bra om du har en barnflicka familjemedlem(familjemedlem) eller vän som hämtar och ser till dina barn när du är på jobbet.

Månadsavgiften är $12,99 per månad, eller $8,99 per månad om du gör ett tvåårigt åtagande.

Life360 – Övervakning för hela familjen(Life360 – Övervakning för hela familjen)

Här är en annan app med de grundläggande funktionerna du behöver – möjligheten att skapa omkretsar, spåra dina barn i realtid och få varningar.

Du kan också skapa en privat cirkel med dina familjemedlemmar. Detta är idealiskt om du vill kunna samordna planer med din make och barn(make/maka och barn). Platsdelning hjälper också till att säkerställa att alla är där de borde vara.

GPS-telefonspårare tar det ett steg längre genom att låta dig meddelas om medlemmar som anländer och lämnar från dina mest besökta platser. Du kan till och med få varningar när batteriet är urladdat familjemedlem(familjemedlem) skrivs ut.

Denna baby tracker-app är för närvarande gratis men erbjuder köp i appen. Den finns som Android-enheter(Android) och iOS.

AngelSense – för barn med särskilda behov(AngelSense – För barn med särskilda behov)

Här är ett annat spårningsalternativ GPS som gör att föräldrar kan hålla ett öga på sina barn. Den kommer med funktioner för röstövervakning. Detta låter dig klicka på en knapp för att lyssna på vad som händer.

En mamma som använde den här funktionen hörde sin son bli mobbad Skolbuss(Skolbuss) . Hon pekade ut platsen och kunde ta sig dit och rädda honom från katastrof.

Du kan också använda denna babyspårningsenhet för att prata med honom när som helst (som gammaldags tweet-knapp(chirp-knapp) på telefoner Nextel ). Du kan också få aviseringar som låter dig veta när ditt barn lämnar skolan eller någon annan plats där de ska vara.

Det kommer till och med att meddela dig om misstänkt aktivitet, som att ditt barn befinner sig på en okänd plats.

Denna lösning följer med GPS-enhet, enhet(GPS-enhet) – hylsa och magnetnyckel. När det gäller kostnad kostar kitet vanligtvis $229. Du kan sedan välja en plan – $33 per månad för ett år, $39 per månad för en månad eller $52 per månad för en månad för månad.

Dessutom får du 30 dagar Pengar tillbaka garanti(Pengar tillbaka garanti) .

Håll dina barn säkra med GPS-spårning(Håll dina barn säkra med GPS-spårning)

Du behöver inte oroa dig för om dina barn är där de ska vara. Med dessa appar och prylar(appar och prylar) för att spåra barn kan du kontrollera dina barns säkerhet.

Det finns något för alla föräldrastilar och budgetar. Så kolla dessa GPS -spårare och se vilka som är bäst för din familj.

Att låta dina barn gå ut och leka med vänner gör dig till en bra förälder. Om du har tonåringar kan du till och med tillåta dem att ge sig av mil bort för att umgås med sina kompisar.

Nu, det som gör dig till en bra förälder är att alltid veta var de (verkligen) är. Du kan inte bara ta deras ord för det heller – det bästa sättet att lindra dina nerver är att lokalisera ditt barn i realtid.

Följande appar och prylar för barnspårning gör att du kan spåra dina barn var de än befinner sig.

Xplora 2 – En fin present i förklädd

Oavsett om du bestämmer dig för att berätta för ditt barn att du spårar dem eller inte — kommer du att tycka att Xplora 2-klockan är ett utmärkt val. Nu kan det fungera bättre med yngre barn som inte är modemedvetna.

Den här enheten kräver inget SIM-kort och kostar ungefär $170. Det finns inga månadsavgifter att oroa sig för.

Så länge ditt barn har den här klockan på, kommer du att kunna spåra deras plats i realtid. Dessutom kan du skapa varningar för när ditt barn lämnar ett område (som parken eller en väns hus).

Det som gör att den här enheten sticker ut är att den kommer med Amazon Echo. Så allt du behöver göra är att fråga Alexa var ditt barn befinner sig så svarar det.

FamiSafe – Spåra ditt barns online- och offlineaktivitet

Ibland räcker det inte att bara veta var dina barn är. Med FamiSafe GPS-spårningsappen kan du verifiera var dina barn är hela tiden.

Det låter dig också kontrollera deras platshistorik, för vem kan sitta och följa en prick på kartan hela dagen?

Denna barnspårningsapp låter dig också skapa Geofences, så att du blir varnad när dina barn kliver utanför gränsen (eller när de anländer). För att sedan ta det ett steg längre kan du blockera farliga appar så att de inte kan använda dem medan de är ute.

Det kommer med en månadsavgift – du kan välja mellan $4,99/månad för årligen, $9,99/månad eller $6,66/månad kvartalsvis. Den är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

Jiobit – En diskret GPS-spårare

Kanske låter du inte dina barn ha en smart enhet. Eller så kanske du vill ha något som backup, ifall de tappar eller går sönder sin smartphone.

I det här fallet kan du använda Jiobit – en liten GPS-spårare som kan passa nästan var som helst. Den är ungefär 50 mm och väger 18 gram. Det finns en ögla på den som gör att du kan fästa den i bältesöglor, skosnören, remmar och så vidare.

Den erbjuder också mobila stängsel, men den gör också något unikt. Du kan lägga till ett “Care Team” som är personer du litar på runt dina barn. Detta är utmärkt om du har en barnvakt, familjemedlem eller vän som hämtar och tittar på dina barn när du är på jobbet.

Det finns en månadsavgift på antingen 12,99 USD/månad eller 8,99 USD/månad om du gör ett tvåårigt åtagande.

Life360 – Övervakning för hela familjen

Här är en annan app som kommer med de viktigaste funktionerna du behöver – möjligheten att skapa omkretsar, spåra dina barn i realtid och ta emot varningar.

Du kan också skapa en privat cirkel med dina familjemedlemmar. Detta är idealiskt om du vill kunna samordna planer med din make och barn. Platsdelningen hjälper också till att säkerställa att alla är där de ska vara.

GPS Phone Tracker tar det ett steg längre genom att låta dig få meddelanden om medlemmar som anländer och går från dina mest besökta platser. Du kan till och med få varningar när en familjemedlems batteri håller på att ta slut.

Den här appen för spårning av barn är för närvarande gratis men erbjuder köp i appen. Den är tillgänglig på både Android- och iOS-enheter.

AngelSense – För barn med särskilda behov

Här är ett annat GPS-spårningsalternativ som gör det möjligt för föräldrar att hålla ett öga på sina barn. Den kommer med röstövervakningsfunktioner. Detta låter dig klicka på en knapp för att lyssna på vad som händer.

En mamma som använde den här funktionen hörde sin son bli mobbad på skolbussen. Hon pekade ut platsen och kunde ta sig dit och rädda honom från nöd.

Du kan också använda denna barnspårningsenhet för att prata med ditt barn när som helst (som den gamla skolans chirp-knapp på Nextel-telefoner). Du kan också få varningar som låter dig veta när ditt barn lämnar skolan eller en annan plats de ska vara på.

Det kommer till och med att meddela dig om misstänkta aktiviteter, som att ditt barn befinner sig på en okänd plats.

Denna lösning kommer med en GPS-enhet, en sleeve-enhet och en magnetisk nyckel. När det gäller kostnaden är satsen vanligtvis $229. Du kan sedan välja en plan – $33/månad för årlig, $39/månad för månad eller $52/månad för månad till månad.

Dessutom får du en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Håll dina barn säkra med GPS-spårning

Du ska inte behöva oroa dig eller inte är dina barn där de ska vara. Med dessa barnspårningsappar och prylar kan du ta kontroll över dina barns säkerhet.

Det finns något för alla föräldrastilar och budgetar. Så kolla in dessa GPS-spårare och se vilka som fungerar bäst för din familj.

Relaterade Artiklar

Back to top button