5 bästa apparna för att ladda ner gratis musik på Android

De flesta tjänster från Netflix innan Spotify , för närvarande fokuserad på musik- och videoströmning. Problemet är att du inte alltid har tillgång till Internet. Många saknar den gamla goda tiden när deras personliga musiksamling sparades direkt på enheten där den alltid var tillgänglig.

I den här artikeln tar vi en titt på fem av de bästa gratisapparna för nedladdning av musik för Android så att du kan upptäcka och få tillgång till ny musik var du än är.

Vad ska man hålla utkik efter

Nuförtiden används många gratisappar för att samla in data och innehåller reklamprogram eller annan skadlig kod som tar bort din personliga information i vinstsyfte. Se till att göra din egen forskning och var försiktig när du beviljar behörigheter till alla appar.

Dessutom har många gratisappar för nedladdning av musik tillgång till tekniska kryphål som tillåter användare att ladda ner musik illegalt. Vissa av dessa appar är lagliga i vissa länder och inte i andra, så vi rekommenderar att du kontrollerar dem innan du laddar ner.

Notera.(Obs: ) I den här artikeln kommer vi att fokusera på de applikationer som kan användas för att ladda ner musik gratis. Till exempel, Spotify är en fantastisk gratis streamingtjänst för musik och podcaster, men du kan inte ladda ner och lyssna på musik offline i gratisversionen. Om du letar efter musikströmningstjänster, kolla in de 5 bästa alternativen till Spotify (5 bästa alternativen till Spotify).

audiomack är en gratis allt-i-ett-plattform för upptäckt och delning av musik. Den erbjuder en gratis streamingtjänst för framväxande artister att dela sin musik och utveckla en publik.

På Audiomac(Audiomack) innehåller låtar från nästan alla genrer, men mestadels hiphop, rap, R&B och EDM . Du kan lyssna på dessa låtar i appen eller ladda ner dem till din enhet i alla populära format. audiomack även tillgänglig på iOS.

Så här laddar du ner en låt med Audiomack:

 1. Hitta låten du vill ladda ner och tryck på tre vertikala prickar(tre vertikala prickar) .

 1. Klick Lägg till i nedladdningar(Lägg till i nedladdningar) .

Audials spela något annorlunda än andra appar på den här listan. En återgång till den tidigare eran av inspelning av spår från radio till kassetter. Denna applikation låter dig spela in låtar från olika radiostationer. Du kan sedan ladda ner låten som en fil MP3 direkt till din enhet.

För att spela in och ladda upp en låt med Audials spela :

 1. Hitta den radiostation du vill lyssna på och vänta tills din favoritlåt spelas.

 1. Tryck på de tre vertikala prickarna och välj “Spela in en låt”(Spela in låt) .

 1. Vänta(Vänta) på slutet av låten och klicka sedan “Sluta spela in(Stoppa inspelningen) » . Den här filen kommer nu att vara tillgänglig för nedladdning.

SONGily kommer som en gratis app från Spela butik och i formen professionell(Pro) app tillgänglig som apk från SONGily(SONGily-webbplatsen) . Den har en stor databas med musik, men de flesta gratislåtarna är covers, remixar och liveversioner eftersom de är lagliga att distribuera och ladda ner. Det finns några original, men de kan vara svårare att hitta i appen.

SONGily fungerar även som musikspelare, så du kan även streama all din favoritmusik i appen.

Så här laddar du ner en låt från SONGily:

 1. Öppna appen och välj din region genom att klicka på tre vertikala prickar(tre vertikala punkter) i det övre vänstra hörnet av skärmen.

 1. Hitta låten du vill ladda ner genom att klicka på ikonen förstoringsglas.(förstoringsglas)

 1. Tryck på en låt och hitta den version du vill ladda ner. Om du är ansluten till Internet kommer du att kunna streama dem för att se vilken som är bäst.

 1. När du hittar den bästa versionen, tryck på den och tryck på ikonen Nedladdningar .(ladda ner)

Amazon tillhandahåller abonnenter Prime och (Främsta)Amazon musik tillgång till miljontals låtar utan annonser. Men det låter dig också lyssna på det mesta av deras bibliotek gratis med annonser mellan låtarna. Dessutom låter appen dig ladda ner musik till din enhet så att du kan lyssna på dina favoritlåtar offline.

På Amazon Music(Amazon Music) har också tusentals “radiostationer”, spellistor och poddar som du kan lyssna på eller ladda ner.

För att ladda ner låtar med Amazon musik :

 1. Öppna appen och tryck på låten du vill ladda ner. Dessutom kan du välja och ladda ner hela spellistor eller album.
 2. Välj tre vertikala prickar(tre vertikala prickar) i det övre högra hörnet.

 1. Från rullgardinsmenyn väljer du ” Ladda ner(Ladda ner) ” .

Den nya musiken kommer nu att finnas tillgänglig på din Android-enhet för offlinelyssning.

5. Hungama Music – Lyssna och ladda ner MP3-låtar

Hungama musik är en av de bästa apparna för nedladdning av musik för Android, speciellt för fans av indisk musik. Hungama musik har en enorm samling låtar (15 miljoner eller mer) på över 15 språk så om du gillar ringsignaler Bollywood(Bollywood), den här appen är för dig.

Hungama musik(Hungama Music) har också högkvalitativa covers av många kända internationella låtar. Den erbjuder uppspelning i appen samt enkel nedladdning så att du kan lagra låtar på din telefon Android . Du kan även ändra kvaliteten på dina nedladdningar och ställa in appen så att den bara laddar ner via WiFi för att spara dina data.

För att ladda ner musik med Hungama musik :

 1. Öppna appen och hitta låten du vill ladda ner.

 1. Tryck på en låt och tryck sedan på laddar ikonen(nedladdningsikon) bredvid.

 1. Appen kommer att visa en grön bock bredvid låten när den har laddats ned.

Gratis musik i några dagar

Lyckligtvis finns det många sätt att ladda ner musik till din telefon (ladda ner musik till din telefon), oavsett om det är en iPhone eller Android . Android-användare(Android) kan använda de 5 bästa gratismusikapparna för att lyssna på mixtapes av sina favoritartister eller streama musik i högsta ljudkvalitet.

Om du vill strömma musik och inte har något emot att betala för nedladdningsalternativet kan du alltid kolla in musikströmningsappar som YouTube Music (tidigare Google Play Musik), SoundCloud och Spotify.

Från Netflix till Spotify fokuserar de flesta tjänster nu på streaming av musik och videor. Problemet är att du inte alltid har tillgång till internet. Många människor saknar den gamla goda tiden med att ha sin personliga musiksamling sparad direkt på sin enhet där den alltid var tillgänglig.

I den här artikeln kommer vi att täcka de fem bästa Android-apparna för att ladda ner musik gratis så att du kan hitta ny musik och komma åt den oavsett var du är.

Saker att hålla utkik efter

Nuförtiden används många gratisappar för datainsamling och innehåller reklamprogram eller annan skadlig kod som kommer att suga in din personliga information i vinstsyfte. Se till att göra din egen forskning och var försiktig när du ger behörigheter till alla appar.

Dessutom har många gratisappar för nedladdning av musik tillgång till tekniska kryphål för att tillåta användare att ladda ner musik olagligt. Vissa av dessa appar är lagliga i vissa länder och inte i andra, så vi rekommenderar att du kontrollerar själv innan du laddar ner.

Notera: I den här artikeln kommer vi att fokusera på appar som du kan använda för att ladda ner musik gratis. Till exempel är Spotify en fantastisk gratis streamingtjänst för musik och podcaster, men du kan inte ladda ner och lyssna på offlinemusik med gratisversionen. Om du letar efter musikstreamingtjänster, kolla in de 5 bästa alternativen till Spotify.

Audiomack är en gratis, allt-i-ett plattform för upptäckt och delning av musik. Det erbjuder en gratis streamingtjänst för kommande artister att dela sin musik och utveckla en publik.

Audiomack har låtar från nästan alla genrer, även om det främst erbjuder hiphop, rap, R&B och EDM. Du kan lyssna på dessa låtar i appen eller ladda ner dem till din enhet i alla populära format. Audiomack finns även på iOS.

Så här laddar du ner en låt med Audiomack:

 1. Hitta låten du vill ladda ner och tryck på tre vertikala prickar.

 1. träffa Lägg till i nedladdningar.

Audials Play skiljer sig lite från de andra apparna i den här listan. En återgång till en tidigare era av att spela in spår från radion med hjälp av kassettband, den här appen låter dig spela in låtar från olika radiostationer. Du kan sedan ladda ner låten som en MP3-fil direkt till din enhet.

Så här spelar du in och laddar ner en låt med Audials Play:

 1. Hitta radiostationen du vill lyssna på och vänta på en låt du gillar att spela.

 1. Tryck på de tre vertikala prickarna och välj spela in låt.

 1. Vänta tills låten är slut och tryck sedan på Sluta spela in. Den här filen kommer nu att vara tillgänglig för dig att ladda ner.

SONGily kommer både som en gratis app från Play Store och en Pro-app tillgänglig som en APK från SONGily-webbplatsen. Den har en stor databas med musik, men de flesta gratislåtarna är covers, remixar och liveversioner eftersom dessa är lagliga att distribuera och ladda ner. Det finns några original, men det kan vara svårare att hitta dessa i appen.

SONGily fungerar också som en musikspelare så att du kan strömma all din favoritmusik i appen också.

Så här laddar du ner en låt med SONGily:

 1. Öppna appen och välj din region genom att trycka på tre vertikala prickar längst upp till vänster på skärmen.

 1. Sök efter låten du vill ladda ner genom att trycka på förstoringsglas ikon.

 1. Tryck på låten och hitta sedan versionen som du vill ladda ner. Om du är ansluten till internet kommer du att kunna streama dessa för att se vilken som är bäst.

 1. När du har hittat den bästa versionen, tryck på den och tryck på ladda ner ikon.

Amazon ger Prime-prenumeranter och Amazon Music-prenumeranter tillgång till miljontals låtar utan reklam. Men det låter dig också lyssna på mycket av deras bibliotek gratis med annonser mellan låtarna. Ännu bättre, appen låter dig ladda ner musik till din enhet så att du kan lyssna på dina favoritlåtar offline.

Amazon Music har också tusentals “radio”-stationer, spellistor och podcaster som du kan lyssna på eller ladda ner.

Så här laddar du ner låtar från Amazon Music:

 1. Öppna appen och tryck på låten du vill ladda ner. Alternativt kan du välja och ladda ner hela spellistor eller album.
 2. Välj tre vertikala prickar i det övre högra hörnet.

 1. Välj i rullgardinsmenyn Ladda ner.

Den nya musiken kommer nu att vara tillgänglig på din Android-enhet för offlinelyssning.

5. Hungama Music – Streama & ladda ner MP3-låtar

Hungama Music är en av de bästa apparna för nedladdning av musik för Android, speciellt för fans av indisk musik. Hungama Music har en enorm samling låtar (15 miljoner och mer) på över 15 språk, så om du gillar Bollywood-låtar är det här appen för dig.

Hungama Music har också högkvalitativa covers av många kända internationella låtar. Den erbjuder uppspelning i appen samt enkla nedladdningar så att du kan lagra låtarna på din Android-telefon. Du kan också ändra kvaliteten på dina nedladdningar och ställa in appen så att den bara laddas ner på Wi-Fi så att du kan bevara din data.

Så här laddar du ner musik med Hungama Music:

 1. Öppna appen och hitta en låt som du vill ladda ner.

 1. Tryck på låten och tryck sedan på nedladdningsikon bredvid den.

 1. Appen kommer att visa en grön bock bredvid låten när den har laddats ned.

Gratis musik i flera dagar

Lyckligtvis finns det många sätt att ladda ner musik till din telefon oavsett om det är en iPhone eller Android. Android-användare kan använda de 5 bästa gratismusikapparna för att lyssna på sin favoritartists mixtapes eller streama musik med högsta ljudkvalitet.

Om du letar efter att strömma musik och du inte har något emot att betala för möjligheten att ladda ner, kan du alltid kolla in musikströmningsappar som YouTube Music (tidigare Google Play Musik), SoundCloud och Spotify.