5 bästa alternativen efter en upprepad period Handla nu och betala senare

Om du är en ivrig onlineshopper kan du ha märkt eller till och med använt en tjänst som heter ” efterskottsbetalning”(efterbetalning). Detta är ett företag som samarbetar med nätbutiker för att deras kunder ska kunna betala för sin produkt i etapper över en tidsperiod.

Däremot Afterpay(Efterbetalning) är faktiskt inte den enda sådan tjänsten. Det finns en hel del andra som erbjuder ett liknande sätt att betala för onlineköp. Dessa tjänster skiljer sig något från Efterbetalningsfunktioner(Efterbetalning), så om du tycker om att använda dem men undrar vad mer som finns där ute, är dessa andra företag väl värda att utforska.

Så här är de bästa Afterpay-alternativen att använda när du handlar.

Denna tjänst för senare betalning är mycket användbar eftersom du kan använda den med vilken butik som helst som accepterar Visa-kort(Visa), och inte bara med specifika partners i företaget. Det betyder att du kan göra fyra delbetalningar med nästan alla onlineköp.

Denna tjänst fungerar genom att i huvudsak ge dig ditt eget kort Quadpay , som du sedan kan använda för att betala dina inköp. Du kan sedan returnera den via appen inom sex veckor. Du kan också använda det här kortet för köp i butik med det med din plånbok Äpple eller Google.

Denna betalningsmetod är också räntefri, vilket innebär att du inte har några extra avgifter för att använda tjänsten, du betalar bara för det du köpt.

Om du behöver ett mer flexibelt betalningsschema, Bekräfta låter dig välja med vilket tidsintervall du betalar för dina inköp. du kan använda Bekräfta när du gör en beställning hos återförsäljare som använder denna tjänst. Detta inkluderar butiker som t.ex Walmart , Mål , Adidas och andra.

Bekräfta något annorlunda än andra alternativ efterbetalning eftersom det tar ut ränta, trots att det är enkel ränta, inte sammansatt ränta. På så sätt kommer du att veta exakt hur mycket du behöver betala i förväg och det beloppet kommer inte att förändras över tiden.

Du kommer inte heller att debiteras ränta eller vite om du glömmer att göra en betalning. Särskilt för stora inköp skulle ett bra val vara Bekräfta.

Sezzle mycket lik andra betal-efter-tjänster genom att den delar upp betalningar i fyra delbetalningar under en sexveckorsperiod. Det är också räntefritt och du kan få upp till tre rollover-betalningar per beställning för att maximera din betalningsflexibilitet.

Ändå, Sezzle tar ut en avgift i vissa situationer om du inte gör en betalning i tid eller vid den andra eller tredje ombokade betalningen. Det är dock en bra tjänst för att göra inköp med små och stora företag, såväl som företag som kanske inte har samarbetat med efterbetalning .

Klarna används av många stora näthandlare som t.ex Amazon H&M och Adidas . Du kan också använda applikationen Klarna för att enkelt söka i alla butiker där du kan köpa. Denna tjänst fungerar som många andra, då du betalar i fyra räntefria delbetalningar över tid.

FRÅN Klarna du betalar varannan vecka i totalt åtta veckor om du gör varje betalning i tid. Du behöver också bara börja betala 30 dagar efter att du mottagit produkten så att du kan bestämma om du vill returnera det du köpt. Hos Klarna(Klarna) har även en finansieringstjänst som du kan använda för större betalningar och betala tillbaka inom 6-36 månader.

Klarna är ett utmärkt alternativ till Afterpay eftersom det har många av samma funktioner och används av många stora företag så att du kan använda tjänsten nästan var som helst. Den har också en funktion som liknar Quadpay som låter dig använda tjänsten i en butik genom att ge dig ett engångskort i din plånbok Äpple eller Google och sedan betala för köpet i fyra omgångar.

Dela det(Splitit) Det finns många återförsäljarpartners som du kan handla med och sedan använda deras tjänster för att betala med samma system med fyra betalningssteg som används av andra betaltjänster. Genom att använda dela det du använder ditt befintliga kredit- eller betalkort och kopplar det till tjänsten så att du sedan kan delbetala. Detta är ett annat gratis alternativ. I Splitit(Splitit) inte heller några förseningsavgifter.

Alltså med hjälp dela det du kan använda den här tjänsten överallt där du kan använda ett kredit- eller betalkort Visum eller mastercard. Det betyder att det fungerar nästan var som helst. Detta är ett bra alternativ, förutom efterbetalning om det finns en butik du vill köpa från som andra ännu inte har samarbetat med.

Användning av tjänsterna “Köp nu – Betala senare”.(Med Köp nu Betala Senare-tjänster)

Dessa tjänster är ett utmärkt alternativ efterbetalning för att göra inköp som du kanske inte skulle kunna göra annars, eller för att kunna fördela betalningar över tiden efter din budget. Särskilt eftersom många av dem har lite eller inget intresse, behöver du inte oroa dig för att samla på dig skulder.

Med alla dessa alternativ är det nu möjligt att använda metoden betala senare för nästan allt du vill köpa, både online och i butik. Bara(Bara) se till att du använder rätt metod för varje tjänst och du kommer att njuta av dina nya inköp på nolltid.

Om du är en ivrig onlineshoppare kanske du har märkt eller till och med använt en tjänst som heter Afterpay. Detta är ett företag som samarbetar med onlineåterförsäljare för att ge sina kunder möjlighet att betala för sin produkt i steg under en viss tidsperiod.

Afterpay är faktiskt inte den enda tjänsten som denna där ute. Det finns en hel del andra som erbjuder ett liknande sätt att betala för dina onlineköp. Dessa tjänster har några andra funktioner än Afterpay har, så om du gillar att använda det men undrar vad mer som finns där ute, skulle det vara värt det att titta på dessa andra företag.

Så här är de bästa Afterpay-alternativen att använda när du handlar.

Den här tjänsten betala senare är mycket användbar eftersom du kan använda den med alla butiker som accepterar Visa, inte bara specifika partner med företaget. Det betyder att du kan göra fyra delbetalningar på nästan alla köp online.

Den här tjänsten fungerar genom att i princip ge dig ditt eget kort genom Quadpay, som du sedan kan använda för att betala för dina inköp. Sedan kan du genom appen betala tillbaka den under en sexveckorsperiod. Du kan också använda det här kortet för köp i butik genom att använda det med din Apple- eller Google-plånbok.

Denna betalningsmetod är också räntefri, vilket innebär att du inte kommer att ha några extra avgifter för att använda tjänsten, du betalar helt enkelt för det du köpt.

Om du behöver ett mer flexibelt betalningsschema låter Affirm dig välja inom vilken tidsperiod du betalar för dina köp. Du kan välja att använda Affirm i kassan med återförsäljarpartnerna som använder tjänsten. Detta inkluderar butiker som Walmart, Target, Adidas och mer.

Affirm är lite annorlunda än andra Afterpay-alternativ, eftersom det tar ut ränta, även om det är enkel ränta i motsats till sammansatt ränta. Så du vet exakt hur mycket du behöver betala i förväg, och det beloppet kommer inte att förändras över tiden.

Du kommer inte heller att debiteras några förseningsavgifter eller straffavgifter om du glömmer att göra betalningar. Speciellt för större köp är Affirm ett bra val.

Sezzle är mycket lik de andra betala senare-tjänsterna genom att de delar upp betalningar i fyra steg under sex veckor. Det är också räntefritt och du kan få upp till tre ombokade betalningar per beställning för att maximera flexibiliteten med dina betalningar.

Sezzle tar dock ut avgifter i vissa situationer om du inte slutför en betalning i tid, eller på din andra eller tredje ombokade betalning. Det är dock en bra tjänst att använda för att handla med små och stora företag samt företag som kanske inte redan har samarbetat med Afterpay.

Klarna används med massor av stora online-återförsäljare, som Amazon, H&M och Adidas, bland andra. Du kan också använda Klarna-appen för att enkelt söka igenom alla butiker som finns att köpa från. Den här tjänsten fungerar på samma sätt som många av de andra, eftersom du betalar i fyra räntefria steg över tiden.

Med Klarna betalar du varannan vecka, totalt åtta veckor om du gör varje betalning i tid. Du behöver dessutom bara börja betala 30 dagar efter att du fått produkten, så du kan bestämma om du vill returnera det du köpt. Klarna har även en finansieringstjänst du kan använda för större betalningar, och betala tillbaka inom 6-36 månader.

Klarna är ett bra alternativ till Afterpay genom att det har många av samma funktioner, och används med många stora företag så att du kan använda tjänsten nästan var som helst. Den har också en funktion som liknar Quadpay som gör att du kan använda tjänsten i butik genom att ge dig ett engångskort i din Apple- eller Google-plånbok och sedan betala för ditt köp i fyra steg efteråt.

Splitit har många återförsäljarpartner som du kan handla hos och sedan använda deras tjänst för att betala i samma 4-betalningssystem som används av andra betala senare-tjänster. Med Splitit använder du ditt befintliga kredit- eller betalkort och kopplar det till tjänsten så att du sedan kan delbetala. Detta är också ett annat räntefritt alternativ. Det finns heller inga förseningsavgifter med Splitit.

Så med Splitit, var som helst där du kan använda ett Visa eller Mastercard kredit- eller betalkort, kan du använda den här tjänsten. Det betyder att det fungerar nästan var som helst. Det är ett bra alternativ förutom Afterpay om det finns en butik du vill köpa från som andra inte redan samarbetar med.

Köp nu Betala senare tjänster

Dessa tjänster är fantastiska Afterpay-alternativ för att göra inköp som du annars kanske inte skulle kunna göra, eller för att kunna sprida ut betalningar över tiden för att passa din budget. Särskilt eftersom många av dem har lite eller inget intresse, behöver du inte oroa dig för eventuella ackumulerande skulder.

Med alla dessa alternativ är det nu möjligt att använda metoden betala senare för praktiskt taget allt du vill köpa, antingen online eller i butik. Se bara till att du följer rätt metod för varje tjänst så kommer du att njuta av dina nya inköp på nolltid.