– 40 %: det här är den otroliga rabatten på denna videoprojektor hos Amazon!

Det finns inget som en bra videoprojektor för att njuta av en atmosfär som på bio eller för att göra en fotominnessession med familjen, och det är precis vad som finns till försäljning hos Amazon.

videoproj

Mer än en 1080p videoprojektor är denna BEOEE-produkt extremt mångsidig eftersom den också kan fungera som en 4K overheadprojektor, på ett brett utbud av enheter.

BEOEE-projektorn i korthet

  • Fantastiska prestationer
  • Mycket kompatibel med många enheter
  • Komplett anslutning

Amazon erbjuder alltså 40 % rabatt på denna BEOEE-projektor, förutsatt att du kryssar i rutan Kupong -40 %, vilket gör att priset på denna produkt kan sänkas från 109,99 € till 66 €.

Hitta BEOEE-videoprojektorn för 66€ på Amazon

Mycket trevlig marknadsföring från Amazon på denna videoprojektor

Tack vare en kupong på -40 % som ska användas när du lägger din beställning, sänker Amazon priset på denna BEOEE-projektor. Återförsäljaren tillhandahåller gratis leverans i Metropolitan France hem till dig inom tre arbetsdagar. Produkten kommer med två års garanti.

En mycket mångsidig och mycket kompatibel projektor

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en videoprojektor från BEOEE. I verkligheten har denna produkt en dubbel hatt. Dess primära funktion är att vara en 1080p FHD (1920×1080) videoprojektor som säkerställer en vacker 200″ skärm, men den har också en 4K overheadprojektorfunktion.

Den kommer alltså att kunna tillhandahålla showen för att göra dina filmsessioner nästan lika övertygande som på bio tack vare dess 200″ utrymme. Den visar också en integrerad zoom som har den goda smaken att inte ändra kvaliteten på projektionen. kan också förlita dig på två 5W HiFi-högtalare, som också låter dig njuta av fantastisk ljudkvalitet genom ett 3,5 mm ljudjack.

En annan extremt fördelaktig punkt med denna BEOEE-projektor är dess mycket kompatibla karaktär. Den kan verkligen anslutas till en TV Stick, en fast eller bärbar PC eller till och med en smartphone. För detta har den kompletta anslutningsmöjligheter inklusive en HDMI-port, en USB-port, en AV-port och en AUX-port.

Till råga på det har denna BEOEE-projektor en ganska elegant design samtidigt som den förblir kompakt för att inte ta för mycket plats.

BEOEE videoprojektor © BEOEE

Hitta BEOEE-videoprojektorn för 66€ på Amazon

Hitta den projektor du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fantastiska erbjudande från Amazon, glöm inte att konsultera vår jämförelse av de bästa videoprojektorerna 2022, för att se vad denna BEOEE-produkt är värd jämfört med konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button