40 % besparing på detta paket med Ring Video Doorbell + Echo Show 5-skärm

Ta en titt på vem som ringer hemma utan att flytta tack vare reapaketet på Boulanger inklusive videodörrklocka Ring Video Doorbell och Amazon Echo Show 5 anslutna assistent.

Amazon Echo Show 5 + Ring videodörrklocka © Amazon

Genom att koppla ihop Echo Show 5 och Ring Video Doorbell kommer du att kunna visa videoströmmen från den andra på den första och mycket mer. Allt till ett mer än förmånligt pris.

Echo Show 5 och Ring Video Doorbell i ett nötskal:

  • Dörrklockan filmar i 720p
  • Echo Show 5 låter dig styra allt med rösten med Alexa
  • Fungerar även i mörkerseende

Vanligtvis säljs för 184,98 €, detta paket inklusive en Amazon-ansluten assistent och en WiFi-videodörrklocka kostar bara 109,99 € hos Amazon.

The Echo Show 5 och Ring Video Doorbell för 109,99 € på Boulanger

Trevlig rabatt för denna kombo för uppkopplat hem

Det är ett bra pris du fick här för ett riktigt bra paket. Endast €109,99 för en Amazon-ansluten assistent med röstaktiverad skärm. Tillsammans med en ringklocka för din ytterdörr utrustad med en 720p-kamera.

De två arbetar tillsammans men är inte begränsade till bilateral interaktion. De är i själva verket en del av ett uppkopplat hem-perspektiv och kan därför kopplas till många andra enheter.

Amazon Echo Show 5 + Ring videodörrklocka: den vinnande kombinationen

Principen för denna kombination är enkel. Du installerar den batteridrivna Ring Video Doorbell vid din ytterdörr. Du konfigurerar den för att ansluta till ditt WiFi-nätverk. Sedan konfigurerar du din Echo Show 5 och du upptäcker Ring Video Doorbell på den. Således kommer du när som helst att kunna be Alexa att visa videoströmmen av den.

Om någon ringer visas bilden automatiskt på Echo Show 5. Och om du även har ställt in dörrklockan på din smartphone får du en varning att klicka på för att komma åt videon. Kameran är utrustad med mikrofon för att kunna kommunicera med den som ringt.

Men Echo Show är mycket mer än så. Tack vare denna anslutna assistent kan du styra hela huset och till och med titta på dina videostreamingtjänster som en liten TV. Och styr allt med rösten tack vare Alexa. Kort sagt, det här är en duo där du är vinnaren.

Amazon Echo Show 5 + Ring videodörrklocka © Amazon

The Echo Show 5 och Ring Video Doorbell för 109,99 € på Boulanger

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vår fullständiga recension av Amazon Echo Show 5 såväl som av Ring Video Doorbell 2.

Jämför de olika anslutna högtalarna

Om du letar efter en ansluten högtalare med en annan virtuell assistent än Echo Show 5, använd jämförelsen som finns på Clubic. Du kan upptäcka många modeller med Alexa, men även Google, Bixby (Samsung) och många fler.

Relaterade Artiklar

Back to top button