4 sätt att inaktivera Meet Now i Windows 10

Ikon Träffas nu i Windows 10 gör att du snabbt kan starta möten Skype med andra eller gå med dem. Däremot de som inte använder det eller inte gillar Skype , kanske inte vill att det visas i aktivitetsfältet bredvid klockan. Om detta är fallet för dig och du vill ta bort ikonen Träffas nu från (träffas nu)Windows 10 här är fyra sätt att “ta bort” Träffas nu och bli av med den onödiga etiketten:

VIKTIG:(VIKTIGT:) Om du inte vet vad som är Träffas nu och hur det fungerar rekommenderar vi att du läser: Vad är Meet Now i Windows 10 och hur man använder det).

1. Hur man döljer ikonen Träffa Nu på aktivitetsfältet Windows 10

Det snabbaste sättet att ta bort Träffas nu – högerklicka eller tryck och håll ned dess ikon i aktivitetsfältet och välj sedan ” Dölj(Dölj) ” .

Dölj ikonen “Starta möte”.

Träffas nu visas inte längre i aktivitetsfältet Windows 10. Om du inte heller använder Skype kan du följa den här guiden och även ta bort Skype : 9 sätt att ta bort skrivbordsprogram och Microsoft Store-appar i Windows (9 sätt att ta bort skrivbordsprogram och Microsoft Store-appar i Windows) .

2. Hur man inaktiverar Träffa Nu i inställningar Windows 10

Ett annat sätt är att öppna “Inställningar (öppna Inställningar)” (tryck Windows + I på tangentbordet) och gå till “Personligisering(Personlig) » .

I Windows 10-inställningarna, gå till avsnittet

inställningar (Inställningar)Windows 10 gå till “Personligisering”.(Personlig)

Välj i kolumnen till vänster Aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) . Höger scrolla ner till “Meddelandeområden”(“Meddelandefält”) och klicka eller tryck på länken som säger: “Aktivera eller inaktivera systemikoner.”(“Slå på eller av systemikoner.”)

Klicka eller tryck på Slå på eller av systemikoner

Klick(Klicka) eller tryck på Sätta på(Vrid) eller inaktivera systemikoner

Du ser en lång lista med systemikoner som kan visas i aktivitetsfältet Windows 10 . Skrolla(Bläddra) ner till “träffas nu(Möt nu)” och ställ omkopplaren till “Av(Av).”.

Ställ in växeln

Ställ in växeln “Starta möte nu” till Av.

Träffas nu visas inte längre i Windows 10 . Du kan också ta bort People-ikonen från aktivitetsfältet i Windows 10 när du är här.

NOTERA.(OBS:) Om du senare vill aktivera ” Mötes nu(Möt nu) “, ​​följ samma steg och ställ omkopplaren i läge” (På).”.

3. Hur man tar bort ” Träffas nu” med (träffa)redaktör för lokal grupppolicy(Lokal gruppolicyredigerare)

Om du är en avancerad användare eller IT-administratör som hanterar datorer med Windows 10 Pro eller Windows 10 Enterprise(Windows 10 Pro eller Windows 10 Enterprise) , kan du också använda för den här uppgiften redaktör för lokal grupppolicy. (Lokal grupprincipredigerare) Först, här är hur du öppnar den lokala grupprincipredigeraren i Windows. Om du inte känner för att läsa mycket, använd sökrutan i Windows 10, skriv “gruppolicy”(“grupppolicy”) och klicka eller tryck på “Redigera gruppolicy”.(“Redigera grupppolicy.”)

Sök efter grupppolicy

Sök efter grupppolicy

I fönstret redaktör för lokal grupppolicy(Lokal grupppolicyredigerare) i den vänstra kolumnen, gå till “Användarkonfiguration -> Administrativa mallar -> Startmeny och aktivitetsfält.”

Hitta startmenyn och aktivitetsfältets policyer.

Hitta menypolicyer ” Start”(Startmeny) och aktivitetsfältet.(Aktivitetsfält)

Till höger, scrolla ner till posten märkt “Ta bort Meet Now-ikonen”(“Ta bort ikonen Möt nu”) och dubbelklicka eller dubbelklicka på den.

Dubbelklicka på ikonen

Dubbelklicka på ikonen(dubbelklicka)” Ta bort ikon (Ta bort)Träffa nu”.

I fönstret “Ta bort Meet Now-ikonen”(“Ta bort ikonen Möt nu”) markera rutan ” Ingår(Aktiverad)”, och tryck sedan på eller tryck på ” OK(OK) » för att tillämpa den.

Ställ in alternativet

(Ställ in Ta bort) Ställ in ” Radera ikon(Möt) möte nu” värdet är “Aktiverat”.

NOTERA.(OBS:) För att ångra ändringen, följ samma steg och välj ” Inte konfigurerad(Inte konfigurerad)” eller ” Inaktiverad(Inaktiverad) ” . Lär dig mer om att arbeta med Se Lokal grupprincipredigerare(Lokal gruppolicyredigerare). Se Vad är den lokala grupprincipredigeraren och hur använder jag den? (Vad är den lokala grupprincipredigeraren och hur använder jag den?).

4. Hur man inaktiverar ikonen ” Träffas nu” med (träffa)Windows-registret(Windows-registret)

Om du föredrar att bråka med Windows-registret har vi skapat två filer som aktiverar eller inaktiverar ikonen Träffas nu. Du hittar dem i Meet Now.zip-arkivet.

Om du vill inaktivera Träffas nu packa upp filen vi erbjuder för nedladdning och dubbelklicka eller dubbelklicka på filen Disable_Meet_Now.reg . Windows 10 ber dig bekräfta att du lägger till registervärdena som finns i filen. Klick(Klicka) eller tryck på Ja(Ja).

Kör filen Disable_Meet_Now.reg och bekräfta

Springa Disable_Meet_Now.reg-filen(Disable_Meet_Now.reg) och bekräfta

Du informeras om att nycklarna och värdena som finns i vår fil har lagts till i registret. Klick OK, och du är klar.

Registernycklar har lagts till

Registernycklar har lagts till

Träffas nu helt inaktiverad i Windows 10 och kan inte återaktiveras med de metoder som visats tidigare. Men om du vill ha tillbaka den kan du köra filen Enable_Meet_Now.reg som finns i vårt arkiv.

Lyckades det(har) du tagit bort ” Träffa nu?

I slutet av den här guiden, berätta för oss om du lyckades bli av med Träffas nu och hur gjorde du det. Du(Använde) den enklaste metoden i vår guide (första) eller en av de svårare? Dessutom, varför valde du att inaktivera Träffas nu ? Kommentera nedan och låt oss diskutera.

Ikonen från Windows 10 låter dig starta eller gå med i Skype-möten med andra snabbt. Men de som inte använder det eller inte gillar Skype kanske inte vill att det ska visas i aktivitetsfältet, nära klockan. Om det är fallet för dig och du vill ta bort ikonen från Windows 10, här är fyra sätt att “avinstallera” och bli av med dess onödiga genväg:

VIKTIG: Om du inte vet vad som är och hur det fungerar rekommenderar vi att du läser: Vad är Meet Now i Windows 10 och hur du använder det.

1. Så här döljer du ikonen Möt nu från aktivitetsfältet i Windows 10

Det snabbaste sättet att försvinna är att högerklicka eller trycka och hålla på dess ikon från aktivitetsfältet och sedan välja .

Dölj ikonen Möt nu

Dölj ikonen Möt nu

finns inte längre i aktivitetsfältet i Windows 10. Om du inte använder Skype heller, kanske du vill följa den här guiden och avinstallera Skype också: 9 sätt att ta bort skrivbordsprogram och Microsoft Store-appar i Windows.

2. Så här stänger du av Möt nu från Windows 10-inställningar

Ett annat sätt är att öppna Inställningar (tryck på tangentbordet) och gå till .

I Windows 10 Inställningar, gå till Personalisering

I Windows 10 Inställningar, gå till Personalisering

I kolumnen till vänster väljer du . Till höger, scrolla ner till och klicka eller tryck på länken som säger:

Klicka eller tryck på Slå på eller av systemikoner

Klicka eller tryck på Slå på eller av systemikoner

Du ser en lång lista med systemikoner som kan visas i Windows 10 systemfältet. Rulla ned till och ställ omkopplaren till .

Ställ in omkopplaren Möt nu på Av

Ställ in omkopplaren Möt nu på Av

visas inte längre i Windows 10. Du kanske också vill ta bort People-ikonen från aktivitetsfältet i Windows 10 när du är här.

NOTERA: Om du senare vill aktivera ikonen, följ samma steg och ställ omkopplaren till .

3. Hur man tar bort ikonen Möt nu med den lokala grupprincipredigeraren

Om du är en avancerad användare eller en IT-administratör som hanterar datorer med Windows 10 Pro eller Windows 10 Enterprise installerat kan du också använda för den här uppgiften. Först, här är hur du öppnar den lokala grupprincipredigeraren i Windows. Om du inte känner för att läsa mycket, använd sökrutan i Windows 10, skriv och klicka eller tryck på

Sök efter grupppolicy

Sök efter grupppolicy

I fönstret, till vänster, gå till

Hitta startmenyn och policyerna i Aktivitetsfältet

Hitta startmenyn och policyerna i Aktivitetsfältet

Till höger, scrolla ner till posten som säger och dubbelklicka eller dubbelklicka på den.

Dubbelklicka på Ta bort ikonen Möt nu

Dubbelklicka på Ta bort ikonen Möt nu

Kontrollera inställningen i fönstret och klicka eller tryck sedan för att tillämpa den.

Ställ in Ta bort ikonen Möt nu på Aktiverad

Ställ in Ta bort ikonen Möt nu på Aktiverad

NOTERA: För att ångra din ändring, följ samma steg och välj eller . För mer om att arbeta med den lokala grupprincipredigeraren, läs: Vad är den lokala grupprincipredigeraren och hur använder jag den?.

4. Hur man inaktiverar ikonen Möt nu med Windows-registret

Om du föredrar att pilla med Windows-registret har vi skapat två filer som aktiverar eller inaktiverar ikonen. Du kan hitta dem i detta Meet Now.zip-arkiv.

Om du vill inaktivera , packa upp filen som vi erbjuder för nedladdning och dubbelklicka eller dubbelklicka på filen. Windows 10 ber om din bekräftelse om att lägga till registervärdena som finns i filen. Klicka eller tryck på .

Kör filen Disable_Meet_Now.reg och bekräfta

Kör filen Disable_Meet_Now.reg och bekräfta

Du informeras om att nycklarna och värdena som finns i vår fil har lagts till i registret. Tryck och du är klar.

Registernycklarna har lagts till

Registernycklarna har lagts till

är helt inaktiverad från Windows 10 och kan inte återaktiveras med de metoder som visats tidigare. Men om du vill ha tillbaka den kan du köra filen som finns i vårt arkiv.

Lyckades du “avinstallera” Meet Now?

I slutet av den här guiden, berätta för oss om du lyckades bli av med och hur du gjorde det. Använde du den enklaste metoden i vår guide (den första) eller en av de mer komplicerade? Dessutom, varför valde du att inaktivera ? Kommentera nedan och låt oss diskutera.