4 oslagbara specialerbjudanden på bärbara datorer för jubileet Rue du Commerce

Inför sitt 22-årsjubileum tänker Rue du Commerce stort genom att erbjuda dagliga kampanjer på olika produkter. Idag erbjuds inte mindre än 4 kvalitetsdatorer, vilket också är till mycket attraktiva priser. Det är dags att dra nytta av det, för det kommer inte att hålla!

shoppinggata

Kampanjerbjudanden att ta del av:

  • Asus 15” Full HD laptop med Nvidia GtX 1650 Ti för 699 € istället för €799

  • MSI GF75 Tunn bärbar dator för 829€ istället för 929€
  • HP OMEN 17,3″ bärbar dator med RTX 2070 för €1399 istället för €1699

  • DELL Inspiron 13,3 tum bärbar dator med pekskärm i full HD för 1099€ istället för 1299€

Se alla erbjudanden för bärbar dator på Rue du Commerce

Det är inte varje dag som du firar din 22-årsdag! Rue du Commerce har bestämt sig för att glädja sina besökare genom att erbjuda fantastiska rabatter på vissa bärbara datorer, av vilka här är ett litet urval. Vi hittar Dell, HP, MSI eller Asus med sänkningar från -100€ till -300€.

Det är främst speldatorer, men det går såklart att arbeta på dem, utföra kontorsarbete eller njuta av multimediainnehåll. Tveka inte att ta en titt på Rue du Commerce-evenemangssidan, det finns dussintals flashförsäljningar dagligen för att fira deras jubileum med värdighet.

Asus 15″ Full HD, en solid speldator

Vi börjar med en 15″ laptop av märket Asus, modellen FX571LI-AL246. Under detta barbariska namn döljer sig en bra liten maskin med 120Hz uppdateringsfrekvens, en matt och antireflekterande Full HD-skärm med IPS-teknik.

Asus FX571LI-AL246

Se erbjudandet “Asus 15″ Full HD” för 699€ på Rue du Commerce

Den här datorn är främst designad för spelare. Detta bevisas av det dedikerade Nvidia Gtx 1650 Ti-grafikkortet som förstärker den integrerade Intel UHD Graphics 630-kretsuppsättningen. Beroende på aktiviteten som utförs på datorn kommer den alltså automatiskt att växla mellan de två GPU:erna för att allokera den kraft som krävs. .

Det är inte allt, eftersom du kan räkna med 16 GB RAM, vilket är mer än tillräckligt för spel. Lägg till processorn
Intel Core i5-10300H Quad Core 2,5 GHz med en 512 GB SSD och du är redo för dina bästa spel.

Var dock försiktig, den bärbara datorn levereras utan ett OS att installera. Det är därför upp till dig att installera Windows, Linux, Ubuntu eller valfritt operativsystem via en startbar USB-nyckel. Men efter det är du väl beredd att dra full nytta av det.

Ett trevligt erbjudande för MSI GF75 Thin

När vi pratar om speldatorer är MSI ett varumärke som direkt kommer att tänka på. Kända för sin kraft och tillförlitlighet har MSI-datorer ett utmärkt rykte. Och GF75 Thin är inte där för att förneka det, tvärtom.

MSI GF75 Thin © MSI

Se “MSI GF75 Thin”-erbjudandet för 829€ på Rue du Commerce

Denna solida cykel är utrustad med en 17,3″ Full HD IPS-skärm med en uppdateringsfrekvens som är idealisk för spelare på 144Hz. Detta innebär att PC:n kan visa upp till 144 bilder på en sekund, vilket gör spel extremt flytande och kan ge en betydande fördel i spel för flera spelare.

För att stödja allt detta behöver du naturligtvis den nödvändiga utrustningen. Det är därför du kan räkna med ett Nvidia GeForce GTX 1650 Ti GDDR6 grafikkort, 16 GB RAM, en 256 GB SSD och en 1 TB HDD. Maskinen levereras utan OS, det bästa är att installera din på SSD:n och lämna den till hårddisken för att ta emot alla dina applikationer, spel och andra dokument.

Ett ord om processorn, som är hjärtat i hela den här installationen. Det är en Intel Core i5-10500H, mer än tillräckligt för att ha kul i spel. Det här är helt klart en dator designad för videospel, med Cooler Boost 3-kylningsteknik och 7 timmars batteritid för att njuta av den var som helst.

HP Omen 17″, för att spela lugnt

Med sin Omen cb1061nf-modell erbjuder HP en bärbar PC som kan beskrivas som avancerad. Naturligtvis är dess primära användning spel, ta bara en titt på dess specifikationer för att vara säker. Det börjar med en 17,3-tumsskärm som kan visa 144 bilder/sekund i Full HD och är kompatibel med G-Sync-teknik för ännu mer flytande.

HP Omen 17" © HP

Se “HP Omen 17.3″”-erbjudandet för 1399€ på Rue du Commerce

Processorn är en Intel Core i7-10750H Hexa Core 2,6 GHz som stöds av ett NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB grafikkort.Den har en egen GPU, Intel UHD Graphics 630. Beroende på vad du gör på datorn kommer processorn att jonglera mellan de två tack vare Optimus-systemet. Surfar du på internet eller tittar på en Netflix-film? GPU:n gör susen. Lanserar du ett stort spel som kräver mer kraft? Vi ritar RTX. Och du behöver inte göra någonting, det sker automatiskt.

Minnesnivå är du också tyst, med en 256 GB SSD och en 1 TB HDD Och goda nyheter jämfört med de två tidigare modellerna: OS är integrerat! Datorn körs inbyggt med Windows 10, så du behöver bara slå på den för att njuta av den direkt.

Alla dessa komponenter har nödvändigtvis inverkan på maskinens format: 405 x 285 x 29,9 mm för 3,2 kg på skalan. Och det påverkar också dess autonomi eftersom den vid maximal kapacitet kan pågå i tre timmar. Detta är kompromisser som måste göras när du vill ha en stor speldator värd namnet. Och det är absolut vad HP Omen cb1061nf erbjuder.

Dell Inspiron 13-7306 Cabriolet Tablet PC

Den fjärde PC:n i detta urval skiljer sig lite från de andra. Dell Inspiron 13-7306 kan användas för spel, men det är inte dess primära funktion. Faktum är att den inte har ett dedikerat grafikkort, utan en GPU integrerad i sin processor. Så du kan lita på en Intel Core i7-1165G7 tillsammans med dess Intel Iris Xe grafikkretsuppsättning. Alla med 16 GB RAM.

Dell Inspiron 13 7306 © Dell

Se erbjudandet “Dell Inspiron 13” för 1099€ på Rue du Commerce

Du förstår då att den är gjord för lätta spelsessioner och att du inte kommer att kunna köra Cyberpunk 2077 med alla klossar max. Men strunt i, hans intresse ligger någon annanstans. Närmare bestämt i sin 13,3″ Full HD IPS LED smarta pekskärm.

Det är möjligt att rotera skärmen och tangentbordet för att växla datorn till surfplatta och använda den för att navigera, rita eller arbeta tack vare dess laddningsbara aktiva penna. Denna har ett eget förvaringsfack i datorn och är tillgänglig vid behov.

Särskild försiktighet har tagits med skärmen och färgåtergivningen. Detta underlättar arbetet för vissa människor, särskilt grafiska formgivare, men dess användning är lyckligtvis inte begränsad till det. Dina filmer, videor och foton kommer att ha otrolig kontrast och skärpa i Full HD. All denna multimediadata kan givetvis lagras på 512 GB SSD där Windows 10 är installerat för omedelbar användning.

Relaterade Artiklar

Back to top button