4 gratis alternativ till saknad SlySoft AnyDVD

2014 kunde AACS LA vinna en rättegång mot AnyDVD-utvecklaren Slysoft, som inte har kunnat återhämta sig sedan dess. Samma vecka, till slut, genom domstolsbeslut, tvingades de ta bort AnyDVD och resten av deras applikationer från servern och stänga ner deras webbplats. En extrem åtgärd som dessutom inte kommer att vara till någon nytta. På webben finns det många spegellänkar till de senaste versionerna av AnyDVD och resten av Slysoft-applikationer, men vi kommer också att rekommendera 6 gratis alternativa applikationer till denna som, åtminstone för nu, kommer att fortsätta sin utveckling. och hjälp.

Gratis alternativ till Slysoft AnyDVD

Gör MKV

Detta plattformsoberoende verktyg (tillgängligt för Windows, Max OS X och Linux) utvecklades för konvertera DVD eller Blu-Ray till MKV-format även om den är skyddad av antipiratsystem. Denna applikation låter oss också behålla skivinformation som kapitellista, olika videospår och metainformation. Dessutom behöver du ingen extra programvara för att konvertera videorna eftersom den kommer med nödvändiga codecs.

Detta program är väldigt lätt att använda, lägg bara in skivan i datorn, ladda in den i programmet så kommer ett fönster upp med listan över klipp på skivan. Vi kommer att markera de vi vill konvertera och klicka på “Skapa MKV” för att starta konverteringen.

Vi kan ladda ner denna applikation från dess huvudwebbplats .

bitRipper

Huvudfunktionen i denna applikation är, precis som den föregående, dess enkelhet. bitRipper är speciellt designad för mindre avancerade användare, eftersom den tillåter oss att konvertera DVD-filmer till AVI-format på bara 5 klick från ett mycket enkelt och okomplicerat gränssnitt. Dessutom kan avancerade användare konfigurera konverteringsinställningarna efter deras behov.

Vi kan ladda ner denna applikation från dess huvudwebbplats.

DVDFab Passkey Lite

Även om det är en kommersiell applikation, är gratisversionen av detta verktyg speciellt utformad för att kunna titta på skyddade DVD-skivor och Blu-rays på datorn, men vi kan inte använda den för att göra dem. säkerhetskopior eftersom vi för detta måste betala ansökningslicensen.

Vi kan ladda ner denna applikation från sin hemsida .

DVDFab HD Decrypter

Den största nackdelen med denna applikation är att den bara utformades för att kopiera gamla DVD-skivor och Blu-rays. Moderna mallar, av juridiska och kompatibilitetsskäl, fungerar inte i det här verktyget. Som en positiv punkt kan vi lyfta fram att det gör att vi både kan kopiera data direkt till en tom disk eller spara dem på hårddisken, beroende på vad vi måste göra.

Vi kan ladda ner den här applikationen, uppdatera för Windows 10, från sin hemsida .

Även om variationen är efter smak, var AnyDVD en av de mest kompletta, effektiva och lättanvända applikationerna. Ett slag för dess användare, även om det, som vi sa, inte kommer att göra mycket med det stora utbudet av gratisapplikationer (och även kommersiella sådana som Platinum WinX DVD Ripper) som finns på nätet.

Är du användare av AnyDVD eller någon annan Slysoft-programvara? Kommer du att fortsätta använda appen eller kommer du att prova gratisalternativen?

Du kanske är intresserad:

  • RIPPA EN DVD MED MAGISK DVD RIPPER. HUR MAN RIPPER EN FILM FRÅN EN DVD
  • Hur man rippa video-dvd och ljud-cd från VLC
  • DVD-BESKRIVNING: RIPPA DIN DVD FÖR ATT SKAPA EN SÄKERHETSKOPIA

Relaterade Artiklar

Back to top button