4 bästa webbplatserna att titta på anime online gratis

Oavsett vilken sida av staketet man faller på i debatten Dragon Ball Z mot Naruto ingen kan förneka den skenande populariteten av anime i dagens värld. Denna konstform exploderade i media och förde med sig några av de mest intressanta och djupa berättelser som världen någonsin har sett.

Det är dock fortfarande svårt att hitta anime på TV. Det näst bästa alternativet är internet, men du måste veta var du ska leta efter anime online gratis. Det finns många webbplatser som är värd för din favoritserie, men dessa webbplatser kommer också att injicera skadlig programvara i ditt system om de ges möjlighet.

Det här är en lista över de bästa (och säkraste) platserna online där du kan titta på anime online gratis. Ta lite popcorn, en drink och gör dig redo att dricka.

Crunchyroll är kungen av anime streamingtjänster. Företaget är till och med närvarande på de flesta anime-kongresser runt om i landet. Crunchyroll erbjuder över 1 000 olika animer att välja mellan, såväl som många asiatiska dramer. Du har till och med tillgång till mangan.

Nackdelen är att gratisversionen är annonsstödd, så du måste titta på flera annonser per avsnitt. Kvaliteten är också nedgraderad till 480p. Du måste också vänta en vecka för att se det samtidiga innehållet, även om det blir tillgängligt för dig om du har tålamod.

Om du är villig att betala finns det tre prisnivåer. Crunchyroll Fan Prenumeration(Crunchyroll Fan) kostar $7,99 per månad för annonsfri visning och videoinnehåll från 720p till 1080p medan Mega fan och Ultimate Fan erbjuda samma kvalitet med fyra respektive sex samtidiga strömmar. De två sista alternativen erbjuder också rabatter med några månaders mellanrum.

Om du letar efter anime Crunchyroll – det är vad du behöver. Du kan hitta allt från populära moderna animer till mycket mer obskyra titlar. Om du vill välja bort annonser kan du prova en 14-dagars provperiod.

Efter Crunchyroll Funimation är det näst bästa alternativet att titta på anime online gratis. Enligt Funimation , tjänsten erbjuder över 13 000 timmar anime, varav de flesta är dubbade! Medan Crunchyroll är i allmänhet det föredragna alternativet för personer som föredrar undertextad anime, Funimation designad för dem som föredrar att lyssna istället för att läsa.

Funimation äger rättigheterna till flera populära anime-franchises som Crunchyroll Till exempel drak boll och någon av dess biprodukter. Du hittar också fler animefilmer på Funimation än på Crunchyroll även om de har mycket gemensamt.

Funimation erbjuder ett gratis annonsstödt alternativ, men om du vill titta på mer än en skärm åt gången utan annonser måste du betala 5,99 USD för Premiumplan(Premiumplan) . Det finns också en plan Premium Plus för $7,99 per månad vilket ger tillgång till evenemang som endast är medlemmar.

Kissanime är en av de mest populära “inofficiella” sajterna för att hitta dina favoritprogram, och av många goda skäl. för det första(För det första), den har en enorm mängd innehåll och är inte begränsad till bara anime. Tjänsten har också en hel del animerade westerns.

Många minns kissanime, eftersom det inte krävde registrering, men det verkar ha ändrats nyligen. Ett gratis konto krävs för att se innehållet. Ett konto hjälper dig dock att spara och hantera alla dina favoritprogram, så att skapa ett har sina fördelar.

Det finns popup-annonser, så en annonsblockerare är ett användbart verktyg. Det borde du också veta Kissanime filtrerar inte som standard, så du kan hitta mer vuxet innehåll nära den franchise du letar efter. Den har inte heller någon fantastisk sökfunktion, men den har många olika serier.

Även om KissAnime(KissAnime) kanske inte stöds lika bra som tjänster som Crunchyroll eller Funimation ger den högre upplösning utan extra kostnad.

Om du vill hitta mer än bara anime, ConTV – ett bra alternativ. Förutom ett stort urval av anime, har den filmer, serier och till och med serier. När du besöker sidan för första gången ber den dig att registrera dig, men detta är inte nödvändigt. Du kan gå till anime-delen av webbplatsen utan att skapa ett konto och titta på innehållet utan problem.

Det finns dock annonser, så du kan installera en annonsblockerare och (installera en annonsblockerare) för den här webbplatsen. Den har mycket olika innehåll, men det mesta av animen är begränsad till äldre titlar som Fantastisk lärare Onizuka och Bubblegum kris. Om du letar efter en helt ny anime kanske detta inte är det bästa alternativet.

Men det erbjuder till och med livestreaming inklusive en anime-kanal. Om du bara behöver ett sätt att streama anime 24/7 i bakgrunden, klicka bara på en livekanal för att streama den. Ett premiummedlemskap är tillgängligt som ger fri tillgång till allt innehåll och ger dig tillgång till ett bredare utbud av shower.

ConTV tillgänglig som kanal på streamingtjänster som t.ex Roku , Apple TV och andra, så att du också kan titta på den från bekvämligheten av din soffa.

Anime(Anime) har blivit mer tillgänglig än någonsin tidigare. Du behöver inte slösa tid på att titta på det på skissartade webbplatser som kräver en virussökning efter varje avsnitt. Dra istället nytta av ett av dessa säkrare gratisalternativ för att hålla dig uppdaterad med dina favoritprogram.

Oavsett vilken sida av staketet du faller på i Dragon Ball Z kontra Narυto-debatten kan ingen förneka animens skenande popularitet i den moderna världen. Konstformen har exploderat i mainstream-media och fört med sig några av de mest underhållande och djupa berättelser som världen någonsin har sett.

Som sagt, det kan fortfarande vara svårt att hitta anime på TV. Det näst bästa alternativet är internet, men du måste veta var du ska leta för att hitta anime online gratis. Det finns många webbplatser som är värd för din favoritserie, men dessa webbplatser kommer också att injicera ditt system med skadlig programvara om de ges chansen.

Det här är en lista över de bästa (och säkraste) platserna online för att titta på anime online gratis. Ta lite popcorn, en drink och gör dig redo att hetsa.

Crunchyroll är kungen av anime-streamingtjänster. Företaget har till och med en närvaro på de flesta anime-kongresser över hela landet. Crunchyroll erbjuder mer än 1 000 olika animer att välja mellan, såväl som många asiatiska dramer. Du har till och med tillgång till manga.

Nackdelen är att gratisversionen är annonsstödd, så du måste sitta igenom flera annonser per avsnitt. Kvaliteten är också reducerad till 480p. Du kommer också att behöva vänta en vecka för att titta på simulcast-innehåll, även om det blir tillgängligt för dig om du har tålamod.

Om du är villig att betala finns det tre prisnivåer. Crunchyroll Fan-prenumerationen är $7,99 per månad för annonsfri visning och 720p till 1080p videoinnehåll, medan Mega Fan och Ultimate Fan erbjuder samma kvalitet med fyra respektive sex samtidiga strömmar. De senare två alternativen erbjuder också rabatter med några månaders mellanrum.

Om du letar efter anime är Crunchyroll platsen att gå till. Du kan hitta allt från populära, aktuella animer till mycket mer obskyra titlar. Om du är intresserad av att bli annonsfri finns det en 14 dagars provperiod som du kan kolla in.

Efter Crunchyroll är Funimation det näst bästa alternativet för att titta på anime online gratis. Enligt Funimation erbjuder tjänsten mer än 13 000 timmar anime – det mesta dubbat! Medan Crunchyroll tenderar att vara det bästa alternativet för personer som föredrar undertextad anime, är Funimation för dem som hellre lyssnar än läser.

Funimation äger rättigheterna till flera populära anime-franchises som Crunchyroll inte gillar och någon av dess spinoffs. Du hittar också fler animefilmer på Funimation än på Crunchyroll, även om det finns en hel del överlappning mellan de två.

Funimation erbjuder ett gratis alternativ som stöds av annonser, men om du vill titta på mer än en skärm åt gången utan annonser måste du betala $5,99 för premiumplanen. Det finns också Premium Plus-planen för $7,99 per månad som ger tillgång till evenemang som endast är medlemmar.

KissAnime är en av de mest populära “icke-officiella” webbplatserna för att hitta din favoritserie, och det finns många goda skäl till varför. Först och främst har den en enorm mängd innehåll – och det är inte begränsat enbart till anime. Det finns en hel del animerade westernshower på tjänsten också.

Många minns KissAnime eftersom det inte krävde registrering, men det verkar ha ändrats nyligen. För att kunna titta på innehåll krävs ett gratis konto. Kontot hjälper dig dock att spara och hantera alla dina favoritprogram, så det finns fördelar med att skapa en.

Det finns popup-annonser, så en annonsblockerare är ett användbart verktyg. Du bör också vara medveten om att KissAnime inte filtrerar som standard, så du kan hitta mer vuxenorienterat innehåll precis bredvid franchisen du letar efter. Den har ingen fantastisk sökfunktion heller – men den har en massa olika serier.

Även om det kanske inte stöds lika väl som tjänster som Crunchyroll eller Funimation, erbjuder KissAnime högre upplösning utan extra kostnad.

Om du vill hitta mer än bara anime är ConTV ett bra alternativ. Den har filmer, TV-serier och till och med serier utöver sitt stora utbud av anime. När du besöker sidan för första gången ber den dig att registrera dig, men detta är inte nödvändigt. Du kan navigera till anime-delen av webbplatsen utan att skapa ett konto och titta på innehåll utan problem.

Det finns dock annonser, så du kanske vill installera en annonsblockerare för den här webbplatsen också. Den har en hel del olika innehåll, men mycket av animen är begränsad till äldre titlar som och Om du letar efter helt ny anime kanske detta inte är det bästa alternativet.

Som sagt, den erbjuder till och med live-TV – inklusive en anime-kanal. Om du bara vill ha ett sätt att visa anime 24/7 i bakgrunden är det bara att titta på livekanalen för att streama den. Det finns ett premiummedlemskap tillgängligt som ger tillgång till allt innehåll gratis och ger dig tillgång till ett bredare utbud av shower.

ConTV är tillgänglig som en kanal på streamingtjänster som Roku, Apple TV och mer, så att du också kan titta på det från soffan.

Anime är mer allmänt tillgänglig än någonsin tidigare. Du behöver inte spendera din tid på att titta på det på skissartade webbplatser som kräver en virussökning efter varje avsnitt. Kolla istället in ett av dessa säkrare, gratis alternativ för att hålla dig uppdaterad om dina favoritprogram.

Relaterade Artiklar

Back to top button