4 bästa smartklockor 2019

Tidiga smartwatch-modeller bleknade i jämförelse med vad som finns tillgängligt på marknaden idag(marknad idag). Tidiga smartklockor var skrymmande, oattraktiva och icke-funktionella.

De du kan köpa idag är raka motsatsen – otroligt funktionella, tunna och så långt ifrån “tråkiga” accessoarer som det bara går.

Funktioner för hälsa och säkerhet(hälso- och säkerhetsfunktioner), bekvämligheten och rena användbarheten av en smartklocka gör det värt investeringen, speciellt om du är en aktiv användare eller gillar att träna och tillbringa mycket tid utomhus. Detta är en lista över de bästa smartphones sorterade efter deras kostnad och övergripande användbarhet.

Senaste Modell äpple klocka elegant, snygg och lika kraftfull som många smartphones. Den har en större skärm än sina tidigare versioner och en matchande högtalare.

Apple Watch 4 har samma funktioner som användarna känner till och älskar Äpple men en teknik som sticker ut från packningen är EKG-funktion,(EKG-funktion) inbyggd pulsmätare(pulsmätare) . EKG är elektrokardiogram(EKG), som läkare kan använda för att avgöra om du löper risk för hjärtproblem.

Detta fungera (funktionen är det inte)relevant(t relevant) är inte för alla, men det är ett steg närmare att förvandla smartklockor till diskreta bärbara hälsomonitorer. För allmänheten gör fitnessfunktionerna äpple klocka en seriös konkurrent till alla utom de mest exklusiva fitness trackers och övningar(tränings- och träningsspårare). Nackdelen med alla dessa funktioner är priset. Apple Watch 4 kostar i genomsnitt cirka 400 dollar.

2. Samsung Galaxy Watch (Amazon(Amazon))

Samsung Galaxy Watch för äpple klocka är det samma som Galaxy för iPhone XR, men(XR—men) Även om klockorna är direkta konkurrenter finns det en hel del skillnader mellan dem.

Samsung Galaxy Watch ha den bästa tiden Batteri-liv(batteritid) bland alla smarta klockor på marknaden. Ryktet säger att batteriet håller i fyra dagar även vid aktiv användning. Navigering(Navigering) görs också annorlunda. På Galaxy Watch det finns en yttre ram som du roterar för att se alternativen.

nackdel Galaxy Watch är att antalet ansökningar är mycket mer begränsat. Även om det fungerar bra som fitness tracker(fitness tracker), det saknar den allmänna mångsidigheten som äpple klocka . Å andra sidan är det betydligt billigare än konkurrenterna. du kan hitta
Samsung Galaxy Watch för cirka $250.

3. Fitbit Versa (Amazon(Amazon))

Fitbit har alltid varit känt i världen av fitnesstrackers, men tills nyligen fortsatte de inte marknaden för smartklockor. (marknad för smartklockor)FitBit Versa(FitBit Versa) är ett av de mest prisvärda alternativen.

Amazon det kostar ungefär $200, men du kan ofta hitta billigare. Även om i Versa inte många av de andra smartklockornas klockor, de jobbar med FitbitPay och har en liten mängd minne för musik.

Snittid Batteri-liv(batteritid) FitBit Versa är cirka tre dagar. Om du inte behöver något med en massa galna funktioner är det här ett bra sätt att gå smartwatch marknad,(titta på marknaden) utan att gå pank.

TicWatch Proffs(TicWatch Pro) utmärker sig för att vara kompatibel med Apple och Android-telefoner(Apple och Android-telefoner). TicWatch – mindre känd smart klockföretag(watch company), men de ger ett intressant perspektiv till marknaden.

TicWatch använder en display med två lager som låter klockan fungera även när batteriet är lågt. Det översta lagret är genomskinligt LED-display(LED-display) , som fungerar när batterinivån är låg och kan hålla i upp till 30 dagar. Den visar tiden och hjärtfrekvens(puls), samt lite annan information.

TicWatch Arbetar(TicWatch) cirka två dagar utan laddning utanför lågläge batteriladdning(batteriläge) . Den har en inbyggd GPS att spåra din löpning, fungerar med Google Pay och har till och med en inbyggd Blåtand att lyssna på musik. Cirka $200 TicWatchPro kombinerar några av de bästa funktionerna hos de andra smartklockorna på den här listan.

Varför behöver jag en smart klocka?

Många anser att smartklockor är ett lyxigt tillbehör, men fråga alla som äger en så kommer de att berätta att klockor håller på att bli en viktig del av vardagen. liv(dagligt liv) . Många smartklockor låter användare svara på sms direkt från klockan och nästan alla har sett annonser. Äpple som visar det breda utbudet av applikationer som finns på klockan.

Om du gillar sport eller njuter av att vara utomhus är träningsfunktionerna på de flesta av dessa klockor oumbärliga. Information om hjärtfrekvens(puls), ungefärligt antal förbrända kalorier, GPS-plats(GPS-plats) och annan data kan hjälpa dig att optimera din träning och få ut det mesta av din tid.

Se vilka smartklockor som är tillgängliga för dig. Du kanske upptäcker att mångsidigheten som smarta klockor ger ditt dagliga liv är något du inte visste fanns.

De tidiga modellerna av smarta klockor bleknade i jämförelse med vad som finns på marknaden idag. Tidiga smarta klockor var skrymmande, oattraktiva och inte funktionella.

De du kan köpa idag är raka motsatsen – otroligt funktionella, slimmade och så långt ifrån “nördiga” accessoarer som de kan komma.

Hälso- och säkerhetsfunktionerna, bekvämligheten och rena användbarheten av en smart klocka gör dem värda att investera i, särskilt om du är en stor användare eller om du gillar att träna och spendera mycket tid utomhus. Detta är en lista över de bästa smartphones sorterade efter deras värde och övergripande användbarhet.

1. Apple Watch 4 (Amazon)

Den senaste modellen av Apple Watch är elegant, snygg och lika kraftfull som många smartphones. Den har en större skärm än sina tidigare utgåvor, med en högtalare som matchar.

Apple Watch 4 har samma funktioner som Apple-användare känner till och älskar, men den enda tekniken som sticker ut från packningen är EKG-funktionen inbyggd i pulsmätaren. Ett EKG är ett elektrokardiogram – ett sätt för läkare att berätta om du riskerar att få hjärtproblem.

Funktionen är inte relevant för alla, men den är ett steg närmare att göra smarta klockor till diskreta, bärbara hälsomonitorer. För allmänheten i stort gör fitnessfunktionerna Apple Watch till en seriös konkurrent utom de mest avancerade tränings- och träningsspårarna. Nackdelen med alla dessa funktioner är priset. Apple Watch 4 kostar cirka 400 $ i genomsnitt.

2. Samsung Galaxy Watch (Amazon)

Samsung Galaxy Watch är för Apple Watch vad Galaxy är för iPhone XR – men även om klockorna är direkta konkurrenter finns det en hel del skillnader mellan dem.

Samsung Galaxy Watch har några av de bästa batteritiden av någon smart klocka på marknaden. Det ryktas att batteriet håller i upp till fyra dagar även vid omfattande användning. Navigering görs också annorlunda. Galaxy Watch har en extern ram som du vrider på för att bläddra igenom alternativen.

Nackdelen med Galaxy Watch är att apparna är mycket mer begränsade. Även om den fungerar utmärkt som en träningsspårare, saknar den den övergripande mångsidigheten som Apple Watch ger. På den ljusa sidan är det betydligt billigare än konkurrenterna. Du kan hitta Samsung Galaxy Watch för cirka 250 $.

3 Fitbit Versa (Amazon)

Fitbit har alltid varit ett stort namn inom träningsspårarnas värld, men de har inte vadat ut på smartwatchmarknaden förrän nyligen. FitBit Versa är ett av de mer prisvärda alternativen.

Det börjar runt $200 på Amazon, men kan ofta hittas för mindre. Även om Versa saknar många klockor och visselpipor från andra smarta klockor, fungerar den med FitBit Pay och har en liten mängd lagringsutrymme för musik.

Den genomsnittliga batteritiden för FitBit Versa är cirka tre dagar. Om du inte behöver något med massor av galna funktioner är det här ett bra sätt att ta sig in på marknaden för smarta klockor utan att bryta banken.

4. TicWatch Pro (Amazon)

TicWatch Pro sticker ut eftersom den är kompatibel med både Apple- och Android-telefoner. TicWatch är ett mindre känt smartklockföretag, men de ger ett intressant perspektiv till marknaden.

TicWatch använder en skärm i dubbla lager som låter klockan fungera även när batteriet är lågt. Det översta lagret är en genomskinlig LED-skärm som fungerar när batterinivån är låg och kan hålla i upp till 30 dagar. Den visar tiden och din puls, samt lite annan information.

TicWatch varar i cirka två dagar på en enda laddning utanför låg batteriläge. Den har inbyggd GPS för att spåra din löpning, fungerar med Google Pay och till och med inbyggd Bluetooth för att lyssna på musik. För cirka 200 $ kombinerar TicWatch Pro några av de bästa funktionerna hos de andra smarta klockorna på den här listan på en enda plats.

Varför behöver jag en smart klocka?

Många människor ser smarta klockor som ett lyxigt tillbehör, men fråga alla som har en och de kommer att berätta att klockan blir en integrerad del av det dagliga livet. Många smarta klockor låter användare svara på textmeddelanden direkt från klockan, och nästan alla har sett Apples annonser som visar det stora utbudet av appar som finns på klockan.

Om du är atletisk eller tycker om att vara utomhus är träningsspårningsfunktionerna hos de flesta av dessa klockor ovärderliga. Att känna till din puls, en uppskattning av förbrända kalorier, din GPS-plats och mer kan hjälpa dig att förfina ditt träningspass så att du får ut det mesta av din tid.

Ta en titt på vilka smartklockor som finns tillgängliga för dig. Du kanske tycker att mångsidigheten en smart klocka ger din dagliga rutin är något du inte visste att du behövde.