4 bästa smarta hem-appar för smart hemautomation

Internet(Internet) saker tillät att minska många hushållssysslor till sekundära uppgifter(Saker) . Du kan ställa in robotdammsugaren för att rengöra golv medan du är på jobbet, låsa dörren automatiskt när du går och tända och släcka lamporna på avstånd. All denna bekvämlighet kan göra en modern hus(hemkänsla) lite som The Jetsons, men du måste betala för det: för mycket applikationer för smarta hem(hemappar) .

När du behöver öppna ett dussin ansökningar(dussin appar) bara för att få tillgång till alla dina enheter blir bekvämligheten en börda. Som tur är finns det appar som samlar alla dina smarta appar på ett ställe. Nedan är de bästa appar för smarta hem(hemappar) för komplett smart hemautomation(hemautomation) .

Vissa av dessa appar kan kräva en extern hubb, medan andra bara behöver din telefon.

Ansökan SmartThings för smarta hem(SmartThings smarta hem) är en av de ursprungliga multifunktionella applikationerna för smart hemkontroll(hemkontrollappar) , med tillstånd av Samsung SmartThings Hub . Den ansluter till enheter som Yale , ringa , ecobee och många fler. Det förenar hanteringen av varje ansluten enhet i en enda app.

Du kan också ställa in procedurer och automatiska utlösare via smartthings app(SmartThings-appen) . Fastän SmartThings inte är kompatibel med alla befintliga enheter, kommer den att fungera med de allra flesta större enheter. Om du har smarta hemenheter från obskyra företag, SmartThings kanske inte är det bästa alternativet.

Du kan ladda ner smartthings app(SmartThings-appen) hur man Android och iOS(Android och iOS). SmartThings Nav måste vara direkt ansluten till din router, men efter att ha konfigurerat applikationen kan du enkelt ansluta dina enheter .(SmartThings)

Ansökan Alexa(Alexa app) viktigt för alla med en enhet Alexa(Alexa enhet), var det så Amazon Echo eller tredje parts enhet inbyggd Alexa(Alexa inbyggd) . Om du har en enhet Alexa(Alexa-enhet), du har appen och du kan enkelt lägga till andra kompatibla enheter.

Ansökan Amazon Alexa för smart hemma(home app) är kompatibel med ett stort antal enheter, eftersom även de mest obskyra tillverkare av smarta hemprodukter(hemprodukt) försöker arbeta i Alexa funktionalitet(Alexa-funktionalitet) . Han jobbar med Philips Hue , Bo , Wemo och många andra. i alla fall app Alexa(Alexa-appen) gör mer än att bara styra ditt smarta hem; den kan användas för att skapa inköpslistor, lyssna på musik och mer.

Ansökan Alexa(Alexa-appen) tillåter också användare att ringa andra användare Alexa gå in i videochatten via ekoshow dela bilder med mera. Appen uppmanar användare att lägga till kompatibla enheter och guidar dig genom processen för att installera dem.

Ansökan Amazon Alexa(Amazon Alexa-appen) är ett utmärkt alternativ för att hantera alla dina enheter eftersom det förmodligen redan är en del av ett modernt smart telefonsystem. hemma(heminstallation). Bara ladda ner(Hämta bara) det, ställ in kompatibla enheter och hantera dem från ett ställe.

Alexa kan leda till marknaden för smarta hem(hemmamarknad) men för användare som föredrar Google , appen Google Assistant(Google Assistant-appen) är ett utmärkt val för att styra hela ditt smarta hem från ett ställe. Google Assistant arbeta med Philips Hue , Honeywell , Bo och många andra smarta hemföretag för att ge dig nästan total kontroll.

Sann kraft Google Assistant ligger i dess mångsidighet. Den kan användas via din telefon för att skicka textmeddelanden till familjemedlemmar, surfa på webben och spela musik.

Google Assistant tycka om app Alexa(Alexa-appen), uppmanar dig att lägga till kompatibla enheter som den upptäcker i nätverket. Tycka om Alexa , appen Google Assistant(Google Assistant-appen) kommer redan att vara en del av din appsamling om du har Google-enhet men(Google-enhet – men) du behöver inte äga google enhet,(Google-enhet) för att ladda ner appen och använda den.

Ansökan om smart hemma (hemapp)Google Assistant tillgänglig för båda iOS och Android(iOS och Android).

[Домашний комплект]

Apple HomeKit har det minsta kompatibilitetsintervallet av alla dessa alternativ, men är också populärt på grund av hur mycket Apple äger marknaden. Eftersom det hemappen(Hem-appen) är förinstallerad på iOS, den är redan tillgänglig för ett stort antal användare, men det kräver en hubb för att fungera.

Den goda nyheten är att navet kan vara en iPad, homepod eller Apple TV . De flesta Apple-användare har redan en av dessa enheter (även om låt oss inse det, som ingen har(inse det – ingen) nej homepod ). En annan god nyhet är att även om HomeKit fungerar inte med så många produkter som Amazon eller Google(Amazon eller Google), den har en rad specialiserade enheter.

Ställ in din enhet på HomeKit oftast lätt också. De flesta enheter kräver bara att du skannar QR-kod(QR-kod) på baksidan och resten av processen är för det mesta automatiserad. HomeKit utmärkt i en annan aspekt: ​​estetisk. Layout HomeKit-appar(HomeKit-appen) är attraktiv och ser modernare ut än de flesta applikationer för smarta hem(hemappar) .

Om du inte gillar tanken på att öppna app efter app för att hantera din Hem(hemma inte tilltalande), prova en av dessa applikationer för smarta hem(hemappar) . När du kan styra allt från ett ställe blir det smarta hemmet verkligen bekvämt.

Vilken är din favoritapp för smarta hem? Låt oss veta i kommentarerna nedan.(Vilken är din favoritapp för smarta hem? Låt oss veta i kommentarerna nedan.)

Internet of Things har gjort det möjligt att reducera många hushållssysslor till eftertanke. Du kan schemalägga din robotdammsugare för att rengöra golven medan du är på jobbet, automatiskt låsa din dörr när du går och tända och släcka lamporna på långt håll. Alla dessa konventioner kan få ett modernt hem att kännas lite som, men det kommer till en kostnad: för många appar för smarta hem.

När du måste öppna ett dussin appar bara för att komma åt alla dina enheter, blir bekvämligheten en börda. Tack och lov finns det appar som kombinerar alla dina smarta appar på en enda plats. Följande är de bästa apparna för smarta hem för total automatisering av smarta hem.

Vissa av dessa appar kan kräva ett externt nav, medan andra inte behöver mer än din telefon.

SmartThings smarta hem-app är en av de ursprungliga allt-i-ett-apparna för smarta hemkontroller, med tillstånd från Samsung SmartThings Hub. Den ansluts till enheter som Yale, Ring, ecobee och många fler. Den kombinerar kontroll för varje ansluten enhet i en enda app.

Du kan också ställa in rutiner och automatiska triggers genom SmartThings-appen. Även om det inte är kompatibelt med alla enheter där ute, kommer SmartThings att fungera med en stor majoritet av vanliga enheter. Om du har smarta hemenheter från mer obskyra företag är SmartThings kanske inte det bästa alternativet.

Du kan ladda ner SmartThings-appen för både Android och iOS. SmartThings Hub måste vara direkt ansluten till din router, men när appen väl är konfigurerad är det enkelt att ansluta dina enheter.

Alexa-appen är nödvändig för alla som har en Alexa-enhet, oavsett om det är något som Amazon Echo eller en tredjepartsenhet med Alexa inbyggd. Om du har en Alexa-enhet har du appen – och du kan enkelt lägga till andra kompatibla enheter.

Amazon Alexa smarta hem-app är kompatibel med ett stort antal enheter, eftersom även de mest obskyra smarta hemproduktföretagen försöker arbeta i Alexa-funktionalitet. Det fungerar med Philips Hue, Nest, Wemo och många andra. Alexa-appen gör dock mer än att bara styra ditt smarta hem; den kan användas för att skapa inköpslistor, lyssna på musik och mer.

Alexa-appen är också hur användare kan ringa samtal till andra Alexa-användare, komma in på videochatt via Echo Show, dela bilder och mer. Appen kommer att uppmana användare att lägga till kompatibla enheter och leder dig genom processen för att konfigurera dem.

Amazon Alexa-appen är ett bra alternativ för att styra alla dina enheter eftersom den sannolikt redan är en del av ett modernt smart hem. Ladda bara ner det, ställ in kompatibla enheter och styr dem alla från ett ställe.

Alexa kan leda marknaden för smarta hem, men för användare som föredrar Google är Google Assistant-appen ett utmärkt val för att styra hela ditt smarta hem från ett ställe. Google Assistant fungerar med Philips Hue, Honeywell, Nest och många fler smarta hemföretag för att ge dig nästan total kontroll.

Den sanna kraften hos Google Assistant ligger i hur mångsidig den är. Den kan användas via din telefon för att skicka sms till familjemedlemmar, söka efter information på webben och spela musik.

Google Assistant, som Alexa-appen, uppmanar dig att lägga till kompatibla enheter som den upptäcker i nätverket. Liksom Alexa kommer Google Assistant-appen redan att vara en del av din samling av appar om du har en Google-enhet – men du behöver inte äga en Google-enhet för att ladda ner appen och använda den.

Google Assistant-appen för smarta hem är tillgänglig för både iOS och Android.

[HomeKit]

Apple HomeKit har det minsta utbudet av kompatibilitet av något av dessa alternativ, men det är också ett populärt val på grund av hur starkt Apples grepp om marknaden är. Eftersom Home-appen kommer förinstallerad på iOS är den redan tillgänglig för ett stort antal användare, men den kräver en hubb för att fungera.

Den goda nyheten är att navet kan vara en iPad, en HomePod eller en Apple TV. De flesta Apple-användare har redan en av dessa enheter (även om låt oss inse det – ingen har en HomePod.) Fler goda nyheter är att även om HomeKit inte fungerar med så många produkter som Amazon eller Google, så har den en rad dedikerade enheter.

Att konfigurera en enhet på HomeKit är vanligtvis också en enkel affär. De flesta enheter kräver bara att du skannar QR-koden på baksidan och resten av processen är mestadels automatiserad. HomeKit utmärker sig också i en annan aspekt: ​​det estetiska. Layouten på HomeKit-appen är attraktiv och har ett modernare utseende än de flesta smarta hemappar.

Om du tycker att idén med att öppna app efter app för att kontrollera ditt hem är oattraktiv, kolla in en av dessa smarta hemappar. När du kan styra allt från en enda plats blir ett smart hem verkligen bekvämt.

Relaterade Artiklar

Back to top button