4 bästa Apple Pencil Alternativen

Trots Steve Jobs avsmak för idén att lägga till en penna till iPad (han påstås ha sagt “otäck” på en presskonferens när han blev tillfrågad), har tillbehöret vunnit mycket popularitet. Apple Pencil är ett fantastiskt verktyg för iPad-användare av alla slag för att njuta av många färger och andra roliga appar.

i alla fall Apple Pencil verkligen lyser när den används av grafiker och redaktörer. Förmågan att skapa fantastiska konstverk med exakta nivåer av kontroll och applikationer som t.ex Fortplanta sig gör Apple Pencil one(Apple Pencil one) av de mest imponerande tillbehören i teknikvärlden.

Nackdelen är förstås priset. Original Apple Pencil kostar $100 och den andra versionen är $130. Om du använder en iPad för kommersiella ändamål kanske priset inte spelar någon roll, men för många tillfälliga användare kommer idén att lägga ut en tredjedel av kostnaden för en ny iPad att stoppa dem.

Den goda nyheten är att det finns många alternativ Apple Pencil som fungerar nästan lika bra som originalet. Här är vårt urval av de bästa alternativen Apple Pencil.

Med ett listpris på $70 Logitech Crayon inte mycket mer tillgänglig än Äpple (den där)Penna(Apple Pencil), men den goda nyheten är att enheten ofta säljs. I skrivande stund fanns den tillgänglig kl Amazon för 53 dollar. Logitech Crayon fungerar med 12,9 tum och 11 tum iPads Proffs(Pros) , iPad 6:e och 7:e generationen, iPad Luft tredje generationen och iPad Mini 5 förutsatt att de kör iOS 12.2 eller senare.

Crayon använder teknik för att avvisa handflatan så att din iPad bara upptäcker spetsen Krita, inte dina fingrar (krita)liggande(Krita) på skärmen. Det finns praktiskt taget inga fördröjningar när du använder enheten, och batteriet räcker cirka åtta till tio timmar på en enda laddare.

Den ljusa orange spetsen gör den lätt att hitta, och även om den inte är så tunn som Apple Pencil , Logitech Crayons bredare kropp ger användaren bättre kontroll. Du kan luta spetsen för att justera linjebredden.

Krita Det är också lätt att blanda – du kan praktiskt taget slå på din iPad och börja rita.

Wacom är ett av de ledande grafiska designföretagen. Tabletter Wacom är populära verktyg för att skapa digital konst, och deras penna är inte annorlunda. Fastän Wacom tillverkar ett brett utbud av iPad-kompatibla pennor, Fineline Bamboo Stylus(Fineline Bamboo Stylus) är en av de bästa.

För bara $60 är det mycket billigare än Apple Pencil men packad med funktioner och en 15-timmars batteritid, vilket gör den tilltalande för både vanliga användare och proffs.

Nål Wacom Fineline Bamboo ansluter via Blåtand och har en programmerbar knapp på sidan som gör att du enkelt kan växla mellan lägen. När den inte används kan du rotera spetsen för att dra in den och skydda den från skador.

Wacom Fineline Bamboo Stylus med längre batteritid och en exakt spets är det ett utmärkt val för proffsen.

Adonis Pixel Pro(Adonit Pixel Pro) är ett vanligt rekommenderat alternativ Apple Pencil av olika anledningar. Den första är prislappen på $60, vilket är mycket billigare än Apple Pencil.(Apple Pencil) första eller andra generationen. Den andra anledningen är att den har en smal 9 mm spets för större precision och en mer naturlig känsla.

Enligt Adonita(Adonit), denna spets skapar ett mer naturligt motstånd som efterliknar känslan av att skriva på papper. Pixel Proffs(Pixel Pro) använder också handflatans avstötningsteknik med 2048 olika nivåer av tryckkänslighet, vilket gör den till en av de mest exakta pennorna på den här listan.

Pixel Proffs(Pixel Pro) har en greppsensor som sätter på pennan när du tar upp den, och en genvägsknapp som kan programmeras med standardkommandon som ångra, radera eller göra om.

Designad för att fungera med iPad Pro 9.7(Pro 9.7-inc) iPad Proffs 10,5″ och iPad Proffs 12,9 tum Adonit Pixel Pro är en penna av budgetklass som kan få jobbet gjort som ett proffs. Den kommer med en magnetisk laddningsdocka som ger en elegant touch till ditt skrivbord samtidigt som pennan är redo att användas när du behöver den.

Pris Milemont Stylus är bara $22 och är det mest prisvärda alternativet på den här listan. Om du vill komma in på grafisk design och behöver en penna – eller om du bara vill rita med en penna – så är detta ett av de bästa alternativen.

Med en ergonomisk design som liknar Apple Pencil penna Milemont känns som en riktig penna. Tack vare dess smala spets kommer du att kunna välja även de minsta ikonerna och färgen i de minsta pixlarna.

Milemont nål(Milemont Stylus) är designad för bred kompatibilitet, vilket innebär att den fungerar lika bra med en vanlig pekskärmsenhet som med en Äpple . Anspråk på 10 timmars batteritid vid laddning bara 1 till 2 timmar och automatisk avstängning efter en halvtimmes inaktivitet för att spara på batteriet.

Det bästa är kanske det Milemont Stylus kommer ut ur lådan fulladdad. Han behöver inte arbeta Blåtand så att du kan öppna den och börja rita utan dröjsmål.

Trots Steve Jobs ogillar mot tanken på att lägga till en penna till en iPad (han sa plötsligt “yuck” på en presskonferens när han blev tillfrågad), har tillbehöret slagit fast på ett stort sätt. Apple Pencil är ett fantastiskt verktyg för iPad-användare av alla tupes, som låter dem dra fördel av många målarbokapplikationer och andra underhållningsarps.

Apple Pencil lyser verkligen när den används av grafiker och redaktörer. Möjligheten att skapa fantastiska konstverk tack vare de exakta nivåerna av kontroll och appar som Procreate gör Apple Pencil till en av de mest imponerande tillbehören i teknikvärlden.

Nackdelen är förstås priset. Den ursprungliga Apple Pencil kostar $100, medan version två kostar $130. Om du använder iPad för kommersiella ändamål kanske priset inte är ett problem – men för många tillfälliga användare kommer idén att lägga ut en tredjedel av kostnaden för en ny iPad att stoppa dem i deras spår.

Den goda nyheten är att det finns många Apple Pencil-alternativ som fungerar nästan lika bra som originalet. Här är våra val för de bästa Apple Pencil-alternativen.

Till ett listpris på $70 är Logitech Crayon inte mycket billigare än Apple Pencil, men den goda nyheten är att enheten ofta säljs. I skrivande stund är den tillgänglig på Amazon för $53. Logitech Crayon fungerar med 12,9 tum och 11 tum iPad Pros, 6:e och 7:e generationens iPads, tredje generationens iPad Air och iPad Mini 5, förutsatt att de kör iOS 12.2 eller högre.

The Crayon drar fördel av handflatans avstötningsteknik så att din iPad bara upptäcker spetsen av Crayon, inte dina fingrar som vilar på skärmen. Det finns nästan ingen fördröjning när du använder enheten, och batteriet räcker ungefär åtta till tio timmar på en enda laddare.

Den ljusa orange spetsen gör den lätt att hitta, och även om den inte är lika tunn som Apple Pencil, ger Logitech Crayons bredare kropp användaren bättre kontroll. Du kan luta spetsen för att justera linjens bredd.

Kritan paras lätt också – du kan praktiskt taget slå på iPad och börja rita.

Wacom är ett av de bästa företagen för allt som har med grafisk design att göra. Wacom-surfplattorna är populära verktyg för att skapa digital konst, och deras penna är inte annorlunda. Även om Wacom gör ett brett utbud av pennor som fungerar med iPad, är deras Fineline Bamboo Stylus en av de bästa.

Kommer in på bara $60, det är mycket mer överkomligt än Apple Pencil men har en mängd funktioner och en 15 timmars batteritid som gör den tilltalande för både tillfälliga användare och proffs.

Wacom Fineline Bamboo-pennan ansluts via Bluetooth och har en programmerbar knapp på sidan som låter dig enkelt växla mellan lägen. När den inte används kan du vrida spetsen för att dra in den och skydda den från skador.

Med sin längre batteritid och spetsens precision är Wacom Fineline Bamboo Stylus ett utmärkt val för en professionell.

Adonit Pixel Pro är ett vanligt rekommenderat Apple Pencil-alternativ av flera anledningar. Den första är dess pris – vid 60 USD är den mycket billigare än den första eller andra generationens Apple Pencil. Den andra anledningen är att den har en smal 9-millimeters spets för bättre noggrannhet och en mer naturlig känsla.

Enligt Adonit skapar detta tips mer naturligt drag som efterliknar känslan av att skriva på papper. Pixel Pro använder också handflatans avstötningsteknik med 2 048 olika nivåer av tryckkänslighet, vilket gör den till en av de mest exakta pennorna på den här listan.

Pixel Pro har en greppsensor som sätter på pennan när du tar upp den, samt en genvägsknapp som kan programmeras med vanliga kommandon som ångra, radera eller göra om.

Designad för att fungera med iPad Pro 9,7-inc, iPad Pro 10,5-tum och iPad Pro 12,9-tum, är Adonit Pixel Pro en penna på budgetnivå som kan hantera arbete på professionell nivå. Den kommer med en magnetisk laddningsdocka som ger en stilkänsla till ditt skrivbord samtidigt som pennan är redo att användas när du behöver den.

Milemont Stylus kommer in på bara $22 och är det mest prisvärda alternativet på den här listan. Om du vill börja med grafisk design och du behöver en penna – eller om du bara vill kunna klottra med en penna – så är det här ett av de bästa alternativen som finns.

Med en ergonomisk design som påminner om Apple Pencil känns Milemont-pennan som en riktig penna. Tack vare den smala spetsen kommer du att kunna välja även de minsta ikonerna och färgen i de minsta pixlarna.

Milemont Stylus är designad för utbredd kompatibilitet, vilket innebär att den fungerar lika bra med en vanlig pekskärmsenhet som med en Apple-enhet. Den hävdar en 10-timmars batteritid med endast 1 till 2 timmars laddning och stängs av automatiskt efter en halvtimme utan aktivitet för att bevara batteriet.

Kanske bäst av allt, Milemont Stylus är tänkt att komma ur lådan fulladdad. Den behöver inte Bluetooth för att fungera, så du kan öppna den och börja klottra utan fördröjning.