3D-skrivare: de bästa webbsajterna för att ladda ner tredimensionella modeller

Du har nyligen köpt en 3d skrivare men du vet inte var du ska börja? Bli inte avskräckt, tur att det finns gudar webbplatser på nätet som gör att du kan skriva ut mallar redan redo. Det är rättvist att säga att många av dessa är betalda, men det finns många andra som är gratis. Här är några av bästa sajterna för att hitta gratis mallar för 3D-utskrift.

3D-skrivare: listan över de bästa webbplatserna online

Thingiverse

Thingiverse det är bland det bästa någonsin. Här kan du hitta över 50 tusen ritningar och tredimensionella modeller som görs tillgängliga av samhället. Filerna är i formatet STL och ladda ner dem du behöver inte registrera dig.

3d-kulter

3D-kulter erbjuder både gratis och betalda modeller. Databasen är organiserad efter kategorier som mode, konst, smycken, hem, arkitektur eller prylar.

Phinshape

Den webbsajten har mer i beredskap 40 tusen 3D-modeller, gratis och betald. Filerna är nedladdningsbara i STL-format och för att använda det anger du bara namnet på objektet du behöver och klickar sedan på förstoringsglaset.

GrabCAD

Här hittar du över 2 miljoner modeller för 3D-skrivare, tillgänglig i olika format. I detta fall kommer dock registrering att krävas.

CGTrader

CGTrader erbjuder en databas med över 760 tusen 3D-modeller. För sökningen kan du använda filtret för formatet, antalet polygoner och andra parametrar.

du föreställer dig

Slutligen föddes gemenskapen i fråga för att ge liv åt samarbete mellan 3D-designers, som kan dela, remixa och skapa sina 3D-utskriftsprojekt. Är tillgängliga över 15 tusen modeller redo för utskrift.

Relaterade Artiklar

Back to top button