300 GB för 13,99 €? Sista timmarna för att dra nytta av B&You mobilplan för Black Friday 🔥

Du har bara några timmar kvar på dig att dra nytta av detta mycket generösa, icke-bindande paket för mindre än 15 €/månad. Slösa inte en sekund och prenumerera snabbt för att dra nytta av detta pris som inte kommer tillbaka någon gång snart.

b&du_förtjust

B&You 300 GB-paketet i två ord:

  • Ett mycket generöst datakuvert
  • Obegränsade samtal och sms
  • Mindre än 15 €/månad för detta icke-bindande erbjudande

Se erbjudandet B&You 300 GB-paket för 13,99 €/månad

Ett erbjudande för mindre än 15 €/månad fortfarande tillgängligt i några timmar

B&You avslutar denna Black Friday-period med stil med en helt enkelt exceptionell kampanj på ett mycket generöst och ändå tillgängligt paket.

B&You 300 GB-planen går till ett pris av endast 13,99 €/månad, men för att dra nytta av detta pris som aldrig tidigare setts för ett sådant datakuvert måste du vara reaktiv. Det här erbjudandet är faktiskt bara tillgängligt idag, under de allra sista timmarna av Cyber ​​​​Monday. Vad väntar du på för att prenumerera på den här prenumerationen?

B&You 300 GB-plan: ett extraordinärt erbjudande för nästan obegränsat mobilt internet

Om franska smartphone-användare förblir mycket mätta i sin mobila internetkonsumtion, enligt studier, har vissa betydande behov. Till exempel för att arbeta och konsultera filer var de än är, men också för att spela sina favoritmobilspel online eller titta på timmar av strömmande video på den plattform de väljer.

B&You svarar på dessa förfrågningar genom att erbjuda ett paket för Cyber ​​​​Monday inklusive inte mindre än 300 GB data. Det är nästan omöjligt att nå denna nivå som gör att du verkligen kan njuta av din smartphone på resande fot men också att använda den som ett backup-modem för din surfplatta eller PC. Inget behov av att jaga efter Wi-Fi-åtkomst, din smartphone utrustad med ett B&You-paket låter dig utföra alla dina dagliga uppgifter.

Du drar också nytta av Bouygues Telecom 4G-nätverk, som täcker nästan hela storstadsområdet och låter dig nå mycket höga hastigheter, i stan och på landsbygden.

Förutom internetuppkopplingen i Frankrike och de 20 GB som kan användas varje månad i utomeuropeiska departement och i Europa, drar du också nytta av obegränsade samtal och SMS från det franska fastlandet.

Slutligen, detta erbjudande till ett löjligt pris med tanke på vad det innehåller är icke bindande. Om du inte är nöjd under de kommande månaderna av någon anledning med ditt erbjudande, är det fullt möjligt att begära din portabilitet utan motivering.

Se erbjudandet B&You 300 GB-paket för 13,99 €/månad

Jämför mobiloperatörer och hitta den plan som passar dig

I denna djungel av erbjudanden är det svårt att navigera om du inte besöker vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang 2021, som ger dig all användbar information för att hitta det erbjudande som passar dig bäst och spara pengar varje månad på din telefonräkning.

Cyber ​​måndag

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button