3 Varför det är värt att söka efter Node.js-utvecklare att hyra offshore

Företag runt om i världen har ställts inför två betydande utmaningar på grund av Internet of Things (IoT). Den första är att samla in och bearbeta data om befintliga affärsprocesser och utföra dem. Den andra är att utveckla nya affärsmodeller baserade på data från internetanslutna enheter. Node.js har ett svar på båda dessa utmaningar. Men om Node.js är en så het tillgång, hur kan du hitta Node.js-utvecklare att hyra? Den här artikeln hjälper dig att få en huvudvärk mindre när du hanterar din back-end-verksamhet och anställer Node js-utvecklare du behöver.

Vikten av Node.js

Node.js är en perfekt lösning för realtidsanalys och händelsehantering av stora dataströmmar, eftersom den kan bearbeta och svara på flera samtidiga förfrågningar och skicka ut notiser på samma anslutning. Det som gör Node.js så unik är dess asynkrona, icke-blockerande I/O-modell som gör att din affärslogik kan skalas i linje med din trafik. Det betyder att oavsett hur mycket data du tar emot eller hur många samtidiga förfrågningar du har så kan din Node.js-server alltid ha en aktiv anslutning och göra rätt sak vid rätt tidpunkt.

Vad du ska titta efter när du anställer Node.js-utvecklare

Innan du anlitar en Node.js-apputvecklare måste du definiera dina krav och följa dem. Annars kan du bli vilseledd och betala ett ansenligt pris för ditt misstag.

Bevakade proffs – billigare i längden

Nya utvecklare är ofta mycket billigare än programmerare på seniornivå. De som är nya inom Node.js-utvecklingen kan dock kräva ytterligare tid för forskning och teamsamarbete. När du anlitar en mindre erfaren utvecklare kan du också behöva lägga mer tid på att svara på frågor och hjälpa utvecklaren att integreras effektivt i projektet. Oavsett din budget kan du spara både pengar och tid genom att välja en gedigen utvecklare med mångsidig erfarenhet i det långa loppet genom att tillåta din verksamhet att bli mer utförd – snabbare. Att anlita en erfaren Node.js-programmerare kan vara lite svårt att svälja, men många ångrar att det blev billigt, och det slutar med att de skär tänder efteråt.

Men ska du betala en rejäl prislapp för ett erfaret proffs? Tänk om jag berättade att det finns ett alternativ att anlita Node.js-utvecklare till ett överkomligt pris?

Offshore-utvecklare – hög kvalitet till ett bra pris

Om du kämpar för att hitta talangfulla Node.js-utvecklare i din stad eller ditt land kan det vara dags att se bortom den lokala talangpoolen. Offshore-kodare kan passa perfekt för ditt projekt, även om de inte har arbetat med Node.js tidigare. Flexibiliteten och kostnadseffektiviteten som kommer med att anställa offshoring-ingenjörer kommer säkerligen att gynna ditt företag i det långa loppet.

Men varför är det värt att söka efter Node.js-utvecklare att hyra från utlandet?

1. Inga långsiktiga åtaganden: Offshore-teamet kommer att kunna gå ombord när det passar dig och ombord när projektet är slutfört eller när de planerade leveranserna har uppnåtts. Uppenbarligen är du fri från långsiktiga åtaganden, skrymmande ersättningar som krävs för samma kvalitet och kvantitet som en permanent node.js-apputvecklare på heltid.

2. Gränslösa gränser/Obegränsad talangpool: Till skillnad från att söka efter dedikerade node.js-utvecklare med en speciell kompetens inom ditt lokala samhälle, introducerar offshore-anställningsprocessen dig för talanger över hela världen med nischspecifika år av erfarenhet av node.js. Det ger dig också friheten att lägga till exakt vem du vill ha (eller till och med anpassa ditt offshore-team). Detta hjälper till att skala din verksamhet enklare på kortare tid.

3. Ingen utbildning krävs: Jämfört med att anställa heltidsanställda node.js-utvecklare, utbilda dem individuellt i minst 3 till 6 månader och sedan skapa ett mångkunnigt team av node.js-utvecklare för varje särskilt projekt, ger offshore-anställning dig hävstångseffekten att närma dig talanger som har praktisk erfarenhet av projekt som liknar ditt, och det finns inget krav på att utbilda dessa anställda.

Slutsats

Utvecklare med erfarenhet av Node.js är svåra att få tag på på den moderna arbetsmarknaden. Även de bästa, mest erfarna rekryterarna och bemanningsföretagen har svårt att hitta erfarna Node.js-utvecklare att hyra som inte kostar en arm och ett ben. Lyckligtvis finns det fortfarande hållbara alternativ för att hitta topptalanger utan att betala för mycket för det. Offshoreföretag tillhandahåller prisvärda programmeringsresurser som kan hjälpa dig att bygga ditt team och slutföra dina projekt i tid.

Relaterade Artiklar

Back to top button