3 sätt att lägga till Andy Warhol popkonsteffekt till foton

När man tänker efter popkonst(Pop Art) du tänker på Andy Warhol(Andy Warhol) och målningar Marilyn Monroe(Marilyn Monroe) eller Elvis(Elvis). Det är en cool stil. Du känner direkt igen föremålet, men det skiljer sig mycket från vad vi brukar se. Warhol(Warhol) gjorde det mesta av detta arbete med silkscreen-metoden. Vi visar dig hur du gör det i Photoshop, Android och iPhone.

ett. En snabb och enkel Andy Warhol-effekt i Photoshop(Snabbt och enkelt Andy Warhol-effekt i Photoshop)

Om du är proffs inom photoshop du kommer att tycka att det är för lätt. Du har rätt. Men för den vanliga människan som lär känna photoshop detta är förmodligen det snabbaste sättet att lägga till en effekt Warhol utan att köpa (Warhol) Photoshop-åtgärd eller filter (Photoshop-åtgärd eller filter) .

 1. När du har öppnat bilden väljer du beskärningsverktyg . Välj 1×1 (kvadrat)(1×1 (Kvadrat)) för dimensioner. Detta gör att du kan få en balanserad färdig produkt.

 1. Gör en kopia av bakgrundslagret genom att högerklicka på lagret och markera Duplicera lager .

 1. Välj din ursprungliga bakgrundsbild och välj ” Bild(Bild) » > « Läge(Läge) » > « Canvas storlek(Canvas Size)” eller tryck på tangenterna alt + ctrl + C.

 1. Byt enheter till Intressera(Procent ) och installera Bredd(Bredd) och Höjd på 200 procent(Höjd 200 procent) . Fästa(Ankare) bild i det övre vänstra hörnet. Välj OK(OK).

 1. Välj bakgrund(Bakgrundskopia) lager, högerklicka och välj ” Duplicera lager(Duplicera lager) » .

Gör detta tills du har fyra lager plus originalet bakgrund(bakgrunds) lager.

 1. Högerklicka varje(var och en av fyra bakgrundsexemplar(fyra bakgrundskopia) lager och välj ” Konvertera till Smart Object(Konvertera till smart objekt) » . Detta gör att du kan redigera varje lager separat.

 1. Högerklicka på lagret och välj ” Redigera innehåll(Redigera innehåll) » .

 1. Gå till ” inställningar(Justeringar )” och välj “Posterisering”(Posterize) . När fönstret visas Affischegenskaper”, ändra ” (Posterize egenskaper)Nivåer(Levels)” på 2 . Eller vad du nu vill. Experimentera med det.

 1. Återgår till fliken Justeringar Välj Kanalmixer . När fönstret öppnas Channel Mixer Properties , justera reglagen tills du får önskad effekt. (Channel Mixer Properties ) Klicka sedan ctrl + S för att spara ändringarna tillbaka till originalfilen.

Gör detta med de återstående tre lagren. När bilden är vad du vill, spara den.

2. Andy Warhol popkonst app för iPhone(Andy Warhol Pop Art iPhone-app)

Hur skulle Warhol reagera på att hans arbete reduceras till en mobilapplikation? Verkar som något han skulle göra.

Den enklaste och snabbaste iPhone-appen är Abstract You – Pop Art Effects. Det är en annonsstödd gratis app som inte låter dig spara din skapelse, men det kostar $2,79 att uppgradera. Premiumversionen blir av med annonser och låter dig använda alla andra funktioner.

 1. Öppna appen och tryck på kameraikonen. Välj “Kamera”(Kamera) eller ” Fotoalbum”(Fotoalbum ) som originalbild. Välj sedan en bild att arbeta med.

 1. Omedelbart förvandlas bilden till något liknande popkonst(Popkonst) . Prova olika färgade cirklar märkta som tri-1 , tri2 eller tri3 . Välj 4 Färg eller 6 Färg för mer färgdjup. Klicka på knappen Förändra(Redigera)” för att göra ännu mer.

 1. På skärmen redigering(Redigera) det finns förinställningar för Warhol(Warhol) Haring(Haring) och Mondrian(Mondrian). Haring är Keith Haring, vars figur föreställer en teckning i graffitistil som du skulle känna igen. Mondrian är Piet Mondrian, som inte var en popartist, utan en pionjär inom abstrakt konst i början av 1900-talet. 4 Bild skapar en polyptyk i stilen Warhol(Warhol). Lek med alla inställningar för att få den effekt du vill ha.

3. Andy Warhol Pop Art Android-app(Andy Warhol Pop Art Android-app)

Det finns flera applikationer för Android i popkonststil(Android i popkonststil) . På den annonsstödda gratisannonssidan finns Marilyn Style Pop Art Image. Detta fungerar bra och du kan spara bilder utan vattenstämplar. Den betalda versionen av Pop Art Studio Pro har många fler effekter och kan kosta dig $4,29. Låt oss hålla oss till gratis nu.

 1. Öppna appen och välj mapp(mapp ) med filer eller ikon kameror(kamera ) för att få originalbilden. Bilden blir genast lik Warhol. Du kan få en varning om att ansökan är gjord för gammal android versioner(Android). Vi testade det på en Samsung Galaxy A70 som kör Android 10 och det fungerade bra.

 1. För att anpassa bilden, klicka på ikonen växlar(gear ) för att komma till inställningsfönstret.

Experimentera med dessa inställningar tills du får det du gillar. Ikon kub(tärning ) ger slumpmässiga inställningar. Ikon rund pil(cirkulär pil) ångrar den senaste ändringen. Val färger(Färger ) låter dig ändra paletten.

 1. När du är nöjd väljer du en meny från tre poäng(meny med tre punkter ) i det övre högra hörnet.

Härifrån kan du spara(Spara) eller dela med sig(Dela) bild.

Detta ger dig möjlighet att spara PNG-format(PNG) eller JPG . Inte illa för en gratis app.

Du är nu Andy Warhol-fabriken(Du är en Andy Warhol-fabrik nu)

Det är känt att Andy Warhols studio kallades “Fabriken” på grund av antalet människor som arbetade och bodde där och den stora mängd konst de skapade. Nu kan du skapa i stil med Warhol var som helst.

Känner du till andra snabba och enkla sätt att skapa popkonst(Popkonst) ? Skulle du vilja göra Roy Lichtenstein Ben Day i stil med serier (konst i serietidning) ? Kanske göra något som en affisch Banksy(Banksy) eller Shepard Fairey med Barack Obama “Hope”? Dela med oss ​​så att vi kan dela med alla. Det här är poängen popkonst(Popkonst) .

När du tänker på popkonst, tänker du på Andy Warhol och målningar av Marilyn Monroe eller Elvis. Det är en cool stil. Du känner omedelbart igen det ämnet, men det är väldigt annorlunda än vad vi normalt ser. Warhol gjorde mycket av detta arbete med silkscreen-metoden. Vi visar dig hur du gör det i Photoshop, Android och iPhone.

ett. Snabbt och enkelt Andy Warhol-effekt i Photoshop

Om du är ett Photoshop-proffs kommer du att tycka att detta är för grundläggande. Du har rätt. Men för den genomsnittliga personen som kommer in i Photoshop är detta förmodligen det snabbaste sättet att lägga till en Warhol-effekt utan att köpa en Photoshop-åtgärd eller ett filter.

 1. När du har öppnat bilden väljer du beskärningsverktyg. Välja 1×1 (kvadrat) för dimensionerna. Detta ger en balanserad, färdig produkt.

 1. Gör en kopia av bakgrundslagret genom att högerklicka på lagret och markera Duplicera lager.

 1. Välj den ursprungliga bakgrundsbilden och välj Bild > läge > Canvas storlek eller tryck alt + ctrl + C.

 1. Växla enheterna till Procent och gör Bredd och Höjd 200%. Ankare bilden i det övre vänstra hörnet. Välj OK.

 1. Välj bakgrundskopia lager, högerklicka och välj Duplicera lager.

Gör detta tills du har fyra lager plus det ursprungliga bakgrundslagret.

 1. högerklicka på varje av fyra bakgrundsexemplar lager och välj Konvertera till Smart Object. Detta gör det möjligt att redigera varje lager för sig.

 1. Högerklicka på ett lager och välj Redigera innehåll.

 1. Gå till Justeringar och välj posterisera. När Posterize egenskaper rutan visar, ändra Nivåer till 2. Eller vad du nu vill. Experimentera med det.

 1. Tillbaka i Justeringar fliken, välj Kanalmixer. När Egenskaper för kanalmixer rutan öppnas, justera reglagen tills du får den effekt du vill ha. Tryck sedan på ctrl + S för att spara ändringen tillbaka till originalfilen.

Gör detta för de återstående tre lagren. När bilden är vad du vill, spara den.

2. Andy Warhol Pop Art iPhone-app

Hur skulle Warhol känna om att hans arbete reducerades till en mobilapp? Det verkar som något han skulle göra.

Den enklaste och snabbaste iPhone-appen att använda är Abstract You – Pop Art Effects. Det är en annonsstödd gratis app som inte tillåter dig att spara din skapelse, men uppgraderingen är $2,79. Premiumversionen gör sig av med annonserna och tillåter alla andra funktioner.

 1. Öppna appen och tryck på kameraikonen. Välj kamera eller Fotoalbum för källbilden. Välj sedan bilden att arbeta med.

 1. Omedelbart förändras bilden till något som popkonst. Prova de olika färgade cirklarna märkta som tri-1, tri2eller tri3. Välj 4 Färg eller 6 Färg för ett större färgdjup. Välj Redigera knappen för att göra ännu mer.

 1. I den Redigera skärm, det finns förinställningar för Warhol, Haringoch Mondrian. Haring är Keith Haring vars figur konturer graffiti-stil konst du skulle känna igen. Mondrian är Piet Mondrian, som inte var en popartist utan en pionjär inom abstrakt konst i början av 1900-talet. 4 Bild skapar Warhols polyptykstil. Spela med alla inställningar för att få önskad effekt.

3. Andy Warhol Pop Art Android-app

Det finns några popkonstliknande Android-appar. På den kostnadsfria annonsstödda sidan finns Marilyn Style Pop Art Image. Det fungerar bra och du kan spara bilderna utan vattenstämpel. Den betalda versionen, Pop Art Studio Pro har mycket fler effekter och kan vara värd $4,29 för dig. Låt oss hålla oss till gratis nu.

 1. Öppna appen och välj antingen filmapp eller kamera ikon för att få din källbild. Genast blir bilden en Warhol-liknande bild. Du kan få en varning om att de gjort appen för äldre Androids. Vi testade den på en Samsung Galaxy A70 med Android 10 och den fungerade bra.

 1. För att anpassa bilden, klicka på redskap ikonen för att komma till inställningsfönstret.

Spela runt i dessa inställningar tills du får något du gillar. De tärningar ikonen ger slumpmässiga inställningar. De cirkulär pil ikonen ångrar den senaste ändringen. Väljer färger låter dig byta pall.

 1. När du är nöjd väljer du tre pricksmeny i det övre högra hörnet.

Härifrån kan du Spara eller dela med sig bilden.

Det ger dig möjlighet att spara som en PNG eller JPG. Ganska bra för en gratis app.

Du är en Andy Warhol-fabrik nu

Det berömda namnet på Andy Warhols studio var “The Factory” på grund av antalet människor som arbetade och bodde där och den enorma mängd konst de skapade. Nu kan du skapa i Warhols stil var som helst.

Känner du till andra snabba och enkla sätt att göra popkonst? Vill du göra Roy Lichtenstein Ben-Day dots komisk stil? Kanske göra något som en Banksy eller Shepard Faireys Barack Obama “Hope”-affisch? Dela med oss ​​så att vi kan dela med alla. Det är poängen med popkonsten.