3 sätt att få en brännare för anonymt telefonnummer för din smartphone

Har du någonsin behövt kontakta någon men inte velat använda ditt riktiga nummer? Förutom möjligheten till oavgjort är brännarnumret utmärkt för att sälja något online. Du vill inte ta emot spam med fler oönskade samtal än du redan har fått.

Lyckligtvis finns det många legitima sätt att få ett anonymt telefonnummer på din smartphone. Du behöver inte betala mycket eller ta till tvivelaktiga metoder – det finns helt legitima tjänster som kan hjälpa dig.

Varför behöver jag en brännare?

Det finns många goda skäl till varför du kan behöva ett reservtelefonnummer. Även om polisens rutiner ger brännarnummer ett dåligt namn, kan de vara praktiska.

  • För det första kan brännarnumret komma till användning om du säljer något online. Till exempel att sälja en produkt med stor efterfrågan på Craigslist kan resultera i hundratals samtal eller meddelanden. Du vill inte att ditt personliga nummer ska nå så många människor.
  • För det andra, ibland kräver webbplatser att du registrerar dig med ditt telefonnummer där du får en verifieringskod och sedan säljer dessa nummer till marknadsföringsföretag.
  • Slutligen kan ett datum vara orsaken. Inom dejtingtjänster som t.ex OKCupid eller Tinder , du vill inte använda ditt riktiga nummer förrän du lär känna personen bättre. Brännarnumret vore bra.

Hur man blir anonym brännarens telefonnummer(Brännarens telefonnummer)

Det finns flera alternativ för anonyma telefonnummer – vissa är disponibla, andra inte.

ett. Voice of Google(Google röst)

Google röst är en populär tjänst som ger dig ett annat telefonnummer än ditt faktiska. Du kan använda den via din smartphone och dirigera alla dina samtal från ditt nummer Google röst till ditt faktiska nummer, samt slå på och av numret när som helst.

Google röst erbjuder gratis obegränsade samtal och textmeddelanden Förenad (Förenad) stater(stater) . Du får även röstbrevlåda, samtalsfiltrering med mera. Även om du förmodligen inte kommer att använda ditt nummer Google röst för att sälja vad som helst är det ett bra val som reservnummer för kundkontakt eller som en affärshänvisning.

Allt du behöver för ett rum Google röst , är ett befintligt telefonnummer. Besök Google Voice för att registrera dig.

2. Brännare(2. Brännare)

brännare är en av de mest populära applikationerna för att få ett anonymt brännarnummer. Den är tillgänglig för både Android och iOS(iOS). Du kan prenumerera på två olika typer av planer: förbetalda och prenumerationer. Vilken du använder beror på om du planerar att fortsätta använda ditt brännarnummer.

brännare tillhandahåller ett rum gratis under en begränsad tid. Det här är ett bra sätt att prova tjänsten själv innan du bestämmer dig för om du vill binda dig eller inte. Om du väljer att använda den under en längre period börjar planerna på $1,99 per nummer.

Ansökan brännare är avsedd för begränsad användning av engångsnummer. Detta är idealiskt för dem som säljer ett stort antal produkter på Craigslist eller genom en annan tjänst. Det är också ett bra alternativ för dem som vill hålla sitt personliga nummer privat under dejter.

Du kan använda flera nummer med brännare och bli av med dem lika snabbt, samt tilldela olika namn till varje nummer så att du kommer ihåg vilket nummer som är vilket. Du kan också ställa in röstbrevlåda och mer. Det låga priset gör det till ett bra alternativ för engångsapplikationer.

3. Dämpad(tystad)

tystnad är en annan tjänst som ger ett obegränsat antal anonyma nummer mot en liten avgift varje månad, men skillnaden är att den inte nödvändigtvis är utformad för att kasta ut nummer efter en kort tid. Den samlar det bästa av Google röst och brännare till en tjänst.

Den förbetalda planen börjar på $1,99 och den obegränsade planen börjar på $3,99 för samtal till USA(United) och Förenad (stater)Rike(Storbritannien). Om du vill ha möjligheten att ringa internationella samtal kostar denna plan $4,99 per månad. Du kan också betala en årlig avgift för att hålla nere dina totala kostnader.

En av de bästa funktionerna tysta ner(Hushed) är att om du bombarderas med samtal från ett nummer kan du helt enkelt ta bort numret du använder och prenumerera på ett annat. (lider om ett telemarketingföretag får tag på ditt nummer.)

Fastän tysta ner(Hushed) fungerar på din smartphone, du kan även använda den på din bärbara dator eller surfplatta. Du kan komma åt ditt konto på flera enheter, så oroa dig inte om du är borta från telefonen och behöver ringa ett samtal eller skicka ett sms – öppna bara ditt konto.

Ibland behöver du bara ett anonymt telefonnummer. Kanske säljer du något, eller så kanske du vill lämna in ett anonymt klagomål. Oavsett orsak, använd någon av dessa tre tjänster. Idag är det ett av de mest pålitliga alternativen på marknaden.

Har du någonsin behövt kontakta någon, men du ville inte använda ditt riktiga nummer? Bortsett från sprattpotentialen är ett brännarnummer bra för att sälja något online. Du vill inte bli spammad med ännu fler oönskade samtal än du redan får.

Tack och lov finns det många legitima sätt att få ett anonymt brännartelefonnummer på din smartphone. Du behöver inte betala mycket eller ta till skumma metoder – det finns helt legitima tjänster som kan hjälpa dig.

Varför skulle jag behöva en brännare?

Det finns många mogna anledningar till att du kan behöva ett brännartelefonnummer. Även om polisens rutiner ger brännarnummer ett dåligt namn, kan de vara praktiska.

  • För det första kan ett brännarnummer vara praktiskt om du säljer något online. Till exempel, att sälja en efterfrågad vara på Craigslist kan resultera i hundratals samtal eller sms. Du vill inte att ditt personliga nummer ska nå så många människor.
  • För det andra, ibland kräver webbplatser att du registrerar dig med ditt telefonnummer där du får en verifieringskod och sedan säljer dessa nummer till marknadsföringsföretag.
  • Slutligen kan en anledning vara dejting. På dejtingtjänster som OKCupid eller Tinder vill du inte använda ditt riktiga nummer förrän du lär känna personen bättre. Ett brännarnummer skulle komma väl till pass.

Hur man får ett anonymt brännartelefonnummer

Det finns flera alternativ för anonyma telefonnummer – vissa engångs, andra inte.

ett. Google röst

Google Voice är en populär tjänst som ger dig ett separat telefonnummer än ditt faktiska. Du kan använda den via din smarta telefon och dirigera alla dina samtal från ditt Google Voice-nummer till ditt faktiska nummer, samt slå på och av numret när som helst.

Google Voice erbjuder gratis obegränsade samtal och sms inom USA. Du får även röstbrevlåda, samtalsscreening och mer. Även om du sannolikt inte skulle använda ditt Google Voice-nummer för att sälja något, är det ett bra val för ett reservnummer för att nå ut till kunder eller att använda som en affärslinje.

Allt du behöver för ett Google Voice-nummer är ett befintligt telefonnummer. Besök Google Voice för att registrera dig.

2.Brännare

Burner är en av de mest populära apparna för att få ett anonymt brännarnummer. Den är tillgänglig för både Android och iOS. Du kan registrera dig för två olika typer av planer: förbetalt och prenumeration. Vilken du använder beror på om du planerar att fortsätta använda ditt brännarnummer eller inte.

Burner tillhandahåller ett nummer gratis under en begränsad tid. Det är ett bra sätt att prova tjänsten själv innan du bestämmer dig för om du ska binda dig eller inte. Om du bestämmer dig för att använda den under en längre period, planerar du att börja så lågt som $1,99 för ett nummer.

Burner-appen är designad för engångsnummer med begränsad användning. Det är det perfekta alternativet för alla som säljer ett stort antal varor på Craigslist eller genom en annan tjänst. Det är också ett bra alternativ för alla som vill hålla sitt personliga nummer privat medan de dejtar.

Du kan använda flera nummer med Burner och göra dig av med dem lika snabbt, samt tilldela olika namn för varje nummer så att du kommer ihåg vilket nummer som är vilket. Du kan också ställa in röstbrevlåda och mycket mer. Det låga priset gör det till ett bra alternativ för engångsapplikationer.

3. tystnad

Hushed är en annan tjänst som tillhandahåller obegränsade anonyma nummer för en liten avgift varje månad, men skillnaden är att den inte nödvändigtvis är utformad för att slänga siffrorna efter en kort tid. Den kombinerar det bästa från Google Voice och Burner i en tjänst.

En förbetald plan börjar på $1,99, medan en obegränsad prenumerationsplan börjar på $3,99 för samtal inom USA och Storbritannien. Om du vill ha möjlighet att ringa internationella samtal är den planen $4,99 per månad. Du kan också betala en årlig avgift för att minska dina totala kostnader.

En av de bästa funktionerna med Hushed är att om du bombarderas av samtal från ett nummer kan du helt enkelt ta bort numret du använder och registrera dig för ett annat. Du behöver inte lida om ett telemarketingföretag får tag i ditt nummer.

Medan Hushed fungerar på din smartphone kan du även använda den på din bärbara dator eller surfplatta. Du kan komma åt ditt konto på flera enheter, så oroa dig inte om du är borta från telefonen och behöver ringa ett samtal eller skicka ett sms – bara dra upp ditt konto.

Ibland behöver du bara ett anonymt telefonnummer. Kanske säljer du något, eller så vill du göra ett anonymt klagomål. Oavsett orsak, använd någon av dessa tre tjänster. De är några av de mest pålitliga alternativen på marknaden idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button