3 sätt att blockera YouTube-annonser på Android

Sedan starten 2005 har mänskligheten blivit särskilt kär i Youtube . Videostreamingplattformen spelar in nästan 500 timmar video varje dag. Men stark vänskap mellan människor och Youtube ofta störs av oönskad reklam från tredje part.

annonser(Annonser) har blivit en integrerad del av Internet och deras närvaro har blivit påtaglig, särskilt på Youtube . Video(Videor) på Youtube är ofta förlorade i överflöd av reklam, som började dyka upp oftare än någonsin. Dessa annonser tenderar att visas när som helst under videon och stör hela webbupplevelsen. Så om du letar efter en guide för att blockera annonser YouTube på (Youtube)Android telefon(Android-telefon), stanna hos oss till slutet av den här artikeln.

Blockera annonser på YouTube

3 sätt(Sätt) block YouTube-annonser(Blockera YouTube-annonser) på Android

Varför ser du annonser på YouTube?(Varför ser du YouTube-annonser?)

Det är lätt att bedöma reklam på YouTube(YouTube-annonser) men sanningen är att det är en viktig inkomstkälla inte bara för Youtube men också för kreatörer på plattformen. Vidare, Youtube ger användarna möjlighet att gå till premiumversion av YouTube(YouTube premium) , vilket begränsar antalet annonser till ett minimum. ändå(Ändå) Om du tror att dessa annonser stör ditt arbete och vill bli av med dem gratis, här är en guide om hur du blockerar annonser på YouTube på Android.(om du känner att dessa annonser är störande och du vill bli av med dem gratis, här är en guide om hur du blockerar YouTube-annonser på Android.)

Metod 1: Ladda ner YouTube Vanced(Metod 1: Ladda ner YouTube Vanced)

Youtube Vanced är en mörkare och mer komplex version Youtube . Det är alla användare Youtube förväntas av ansökan. Vanced låter användare streama videor i timmar utan avbrott, och som en körsbär på toppen kan appen spela upp ljud i bakgrunden medan du använder andra appar på din telefon(Vanced låter användare streama videor i timmar utan någon form av avbrott och som en körsbär på toppen kan applikationen spela upp ljudet i bakgrunden medan du använder andra applikationer på din telefon) . Så här kan du installera och använda Youtube Vanced på din telefon:

ett. ladda ner och installera (Ladda ner och installera) YouTube Vanced-appen (YouTube Vanced) och micro-G på din android smartphone(Android smartphone) . Denna applikation låter dig ansluta din YouTube-konto(YouTube-konto) till servrar Google.

Ladda ner och installera YouTube Vanced | Hur man blockerar YouTube-annonser på Android

Notera.(Obs:) När du installerar applikationer din enhet kommer att be dig om tillåtelse att installera appar från okända källor(din enhet kommer att be dig att ge tillåtelse att installera applikationer från okända källor) . Ge alla behörigheter(Ge alla behörigheter) för att fortsätta.

2. När du har installerat båda programmen, öppna Youtube Vanced och LOGGA IN( LOGGA IN) på ditt Google-konto.

öppna YouTube Vanced och logga in med ditt Google-konto.

3. Njut av oavbruten video- och musikuppspelning även om de är öppna i bakgrunden.(Njut av oavbrutna videor och musik som spelas även om de hålls öppna i bakgrunden.)

Metod 2: Använd AdLock för att blockera annonser(Metod 2: Använd AdLock för att blockera annonser)

AdLock skapat(AdLock) för att förhindra annonser på Youtube och hittills har han gjort ett berömvärt jobb. Applikationen rengör din webbläsare från annonser och ger dig ett bekvämt alternativ Youtube . Så här kan du blockera annonser Youtube genom att använda låsning :

ett. ladda ner och installera(Ladda ner och installera) AdLock-applikation.

2. Öppna appen och sätta på(slå på) låsfunktion.

Öppna appen och aktivera låsfunktionen. | Hur man blockerar YouTube-annonser på Android

3. Öppna nu Youtube och spela upp valfri video och klicka sedan på alternativet ” Dela med sig(Dela)” nedanför videon.

klicka på alternativet

4. I listan med alternativ som visas klickar du på ” Ad Lock-spelare “.

Klicka på

5. Njut av YouTube-videor utan annonser på din Android-telefon.(Njut av annonsfria YouTube-videor på din Android-telefon.)

Läs även:(Läs också:) 6 sätt att spela Youtube i bakgrunden

Metod 3: Använd AdBlocker-webbläsaren för att bli av med annonser(Metod 3: Använd AdBlocker-webbläsaren för att bli av med annonser )

Förutom individuella blockerare reklam-(Annonsblockerare) Vissa webbläsare blockerar annonser av alla slag. annonsblockerare är en sådan webbläsare som låter dig spela upp videor på Youtube(YouTube) utan störningar på grund av irriterande annonser.

1. Ladda ner AdBlocker-appen från Google Play Butik(Google Play Butik).

Ladda ner AdBlocker-appen från Google Play Butik. | Hur man blockerar YouTube-annonser på Android

2. Öppna webbläsare och gå(webbläsare och huvud) på YouTubes webbplats(YouTubes webbplats).

Öppna en webbläsare och gå till YouTubes webbplats.

3. På YouTube-skärm(YouTube-skärm) klicka på tre prickar(tre prickar) överst för att öppna alternativ sidor(sidalternativ) .

klicka på de tre prickarna högst upp för att öppna sidalternativ.

4. I menyn trycker du på ” Lägg till på hemskärmen(Lägg till på hemskärmen).

Klicka på alternativet

5. Detta kommer att lägga till en länk till sidan på startskärmen, vilket ger dig snabb åtkomst till YouTube utan annonser.(Detta lägger till en länk till sidan på din startskärm, vilket ger dig snabb tillgång till en annonsfri YouTube-upplevelse.)

Därmed lyckades du undvika annonser på Youtube och du är på rätt väg för att njuta av oavbruten videoströmning. Trots att du blev av med annonser på Youtube försök att stödja dina favoritskapare Youtube för att hjälpa dem växa.

Utvalda:(Rekommenderad:)

 • Hur man lägger youtube video(YouTube-video) på upprepa(Upprepa) på stationär eller mobiltelefon(Dator eller mobil)
 • Vad begränsat youtube-läge och hur(YouTube Begränsat läge och hur) aktivera det?
 • 9 sätt(Sätt) fixa misstaget “Meddelande(Fix meddelande) inte skickas(Skickat fel)” på Android
 • Ändra ditt namn telefonnummer(Telefonnummer) och annat information(info) i Google-konto(Google-konto)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det blockera YouTube-annonser på din Android-telefon(blockera YouTube-annonser på din Android-telefon) . Men om du har några tvivel, fråga dem gärna i avsnittet kommentarer(kommentarsektionen) .

Ända sedan dess uppkomst 2005 har mänskligheten tyckt särskilt mycket om YouTube. Videostreamingplattformen registrerar nästan 500 timmars video varje dag. Men den solida vänskapen mellan människor och YouTube hindras ofta av oönskade tredjepartsannonser.

Annonser har blivit en viktig del av internet och de har gjort sin närvaro märkbar, mer så på YouTube. Videor på YouTube försvinner ofta i den uppsjö av annonser som har börjat dyka upp oftare än någonsin. Dessa annonser tenderar att visas när som helst under en video och stör hela ditt tittarflöde. Så om du är någon som letar efter en guide för att blockera YouTube-annonser på en Android-telefon, håll dig till oss till slutet av den här artikeln.

Blockera YouTube-annonser

3 sätt att blockera YouTube-annonser på Android

Varför ser du YouTube-annonser?

Det är lätt att fördöma YouTube-annonser, men sanningen är att de är en viktig inkomstkälla för inte bara YouTube utan även för skaparna på plattformen. YouTube ger användarna möjlighet att uppgradera till YouTube premium, vilket begränsar antalet annonser till ett minimum. ändå,

Metod 1: Ladda ner YouTube Vanced

YouTube Vanced är en mörkare och mer sofistikerad version av YouTube. Det är allt YouTube-användare förväntar sig av applikationen. . Så här kan du installera och använda YouTube Vanced på din telefon:

ett. Ladda ner och installera YouTube Vanced och micro-G-app på din Android-smartphone. Denna app låter dig ansluta ditt YouTube-konto till Googles servrar.

Ladda ner och installera YouTube Vanced | Hur man blockerar YouTube-annonser på Android

Notera: När du installerar apparna, . Ge alla behörigheter att fortsätta.

2. När båda programmen har installerats, öppna Youtube Vanced och LOGGA IN med ditt Google-konto.

öppna YouTube Vanced och logga in med ditt Google-konto.

3.

Metod 2: Använd AdLock för att blockera annonser

AdLock är född för att förhindra YouTube-annonser och det har gjort ett berömvärt jobb hittills. Applikationen befriar din webbläsare från annonser och ger dig ett praktiskt alternativ för YouTube. Så här kan du blockera YouTube-annonser med AdLock:

ett. Ladda ner och installera AdLock-applikationen.

2. Öppna programmet och slå på blockeringsfunktionen.

Öppna applikationen och slå på blockeringsfunktionen. | Hur man blockerar YouTube-annonser på Android

3. Öppna nu Youtube och spela upp valfri video och tryck sedan pådela med sigalternativet under videon.

tryck på alternativet

4. Från listan med alternativ som visas, tryck påAd Lock-spelare.’

Från listan över alternativ som visas, tryck på

5.

Läs också: 6 sätt att spela YouTube i bakgrunden

Metod 3: Använd AdBlocker-webbläsaren för att bli av med annonser

Bortsett från enskilda annonsblockerare, blockerar vissa webbläsare annonser av alla slag. AdBlocker är en sådan webbläsare som låter dig spela YouTube-videor utan några avbrott från nyfikna annonser.

1. Ladda ner AdBlocker-applikationen från Google Play Butik.

Ladda ner AdBlocker-appen från Google Play Butik. | Hur man blockerar YouTube-annonser på Android

2. Öppna webbläsaren och gå till YouTubes webbplats.

Öppna webbläsaren och gå till YouTubes webbplats.

3. På YouTube-skärmen trycker du på tre prickar högst upp för att avslöja sidalternativ.

tryck på de tre prickarna högst upp för att visa sidalternativen.

4. Från menyn, tryck påLägg till på hemskärmen‘ alternativ.

Klicka på alternativet

5.

Med det har du lyckats undvika YouTube-annonser och är på rätt väg för att njuta av ett oavbrutet flöde av videor. Även om du har blivit av med YouTube-annonser, försök att stödja dina favoritskapare på YouTube för att hjälpa dem växa.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde blockera YouTube-annonser på din Android-telefon. Ändå, om du har några tvivel, fråga dem gärna i kommentarsfältet.